Vaporesso XROS Nano 1000mAh POD


Vaporesso
Boja*

Odaberite opciju iznad kako biste mogli da poručite ili proverite dostupnost.

3,799.00 RSD

XROS Nano je novi model u XROS kolekciji POD uređaja kompanije Vaporesso. Po performansama je gotovo identičan XROS 2 modelu koji je najmoćniji POD ove kolekcije, ali su na strani Nano-a predivan izgled i simpatične dimenzije.

Podeli sa prijateljima

Vaporesso XROS Nano 1000mAh POD e-cigareta


Veoma popularna XROS kolekcija POD uređaja iz kompanije Vaporesso je sada bogatija za novog člana sa oznakom XROS Nano. XROS Nano poseduje iste gotovo identične performanse kao i najmoćniji model u ovoj kolekciji, XROS 2, ali u osetno drugačijem pakovanju.


XROS Nano POD se bez problema može koristiti kako sa standardnim e-tečnostima (tzv. Freebase tečnosti) tako i sa tečnostima na bazi nikotinskih soli (tzv. NicSalt tečnosti).
Više o POD sistemima i NicSalt tečnostima možete saznati na linku Nikotinske soli i POD uređaji - šta su i čemu služe?

Našu ponudu NicSalt tečnosti možete pronaći na linku NicSalt tečnosti


Jedina razlika između XROS Nano i XROS 2 modela je u načinu aktivacije: XROS Nano je potpuno atutomatizovan, pa je aktivacija grejača moguća jedino povlačenjem vazduha. Moćna 1000mAh baterija je i dalje tu, kao i potenciometar za precizno podešavanje protoka vazduha.

Rad Vaporesso XROS Nano POD e-cigarete kontroliše poznati AXON elektronski čip, koji garantuje preciznost i stabilan rad. Namena XROS Nano POD-a je da isporuči maksimalan užitak bez potrebe da se korisnik bavi podešavanjima, tako da uređaj nema opciju za podešavanje izlazne snage.

Na boku uređaja su 4 led lampice koje su indikator napunjenosti baterije. Kad je baterija potpuno napunjena upaljene su sve 4 lampice, na svakih 25% ispražnjenosti gasi se po jedna lampica. Kapacitet kertridža je 2ml.

Ketridž je magnetima pričvršćen za bateriju uređaja. Kapacitet tanka je 2ml, a u kertridž je integrisan grejač.
Dostupno je nekoliko varijanti XROS zamenskih kertridža, sa različitim otporima i kapacitetom tanka. Što je otpor grejača u kertridžu manji para je toplija a udarac u grlo (TH) izraženiji, ali rastu potrošnja tečnosti i baterije.

Tank se puni tako što skinete usnik (jednostavno ga gurnete u stranu), pa se kroz bočnu rupicu sipa tečnost. XROS Nano koristi iste kertridže kao i prethodni XROS modeli.

Baterija se puni preko usb kabla nove generacije, tip-c. Prilikom punjenja, maksimalna dozvoljena struja je 1A!


SADRŽAJ KOMPLETA:
- Vaporesso XROS Nano 1000mAh POD e-cigareta (kertridž sa grejačem od 1.2 oma)
- zamenski XROS POD kertridž sa MESH 0.8 oma grejačem
- USB kabal tip-c
- metalna ogrlica
- uputstvo


Uz ovaj komplet možete poručiti i malu Inhalika torbicu po specijalnoj ceni od 149din! Ova torbica je veoma zgodan dodatak svakoj POD e-cigareti, jer se u nju pored POD-a može spakovati i mala bočica tečnosti, usb kabal i rezervni kertridž / zamenska glava.


VAŽNA NAPOMENA: Na kutiji svakog proizvoda se nalazi serijski broj (S/N) pomoću kojeg na sajtu proizvođača možete proveriti originalnost svog primerka!
NEOPHODNO JE DA SAČUVATE OVAJ SERIJSKI BROJ RADI EVENTUALNE REKLAMACIJE! Zahtev proizvođača je da se uz reklamaciju priloži fizički primerak sličice sa serijskim brojem (dakle, sačuvate celo pakovanje ili samo deo gde je S/N) ili fotografija na kojoj se pored uređaja vidi S/N.
Unapred se zahvaljujemo na Vašem razumevanju.

Namena:Modeli za početnike   
Baterija:Integrisana baterijska ćelija   
Vrsta:MTL   
Osnovna boja:Crna    Tamno siva    Zelena   

Pitanja i OdgovoriPovezani proizvodi


Proizvodi iz iste kategorije


Komentari

  Morate biti prijavljeni kako bi poslali komentar!

  Prijavi se

  Samo najbolji brendovi

  U Inhalici ćete pronaći najbolji asortiman popularnih brendova za e-cigarete i e-tečnosti  Vapepro
  PGVG Labs
  Charlie`s Chalk Dust
  Reewape
  BP Mods
  YiHi SXmini
  Uwell
  Geekvape
  Aspire
  Innokin
  KTS
  Elf Bar
  Wotofo
  VoopooTech
  Vaporesso