Porudžbine koje napravite na ovom sajtu kompanija Inhalika doo će dostaviti preko kurirske službe GLS.


GLS je jedna od najboljih kurirskih službi na teritoriji Evrope, a od nedavno su prisutni i na teritoriji Srbije. Budući da GLS važi za brzu, preciznu i pouzdanu kurirsku službu čija poslovnost pruža korisnicima veoma prijatno iskustvo, odlučili smo se da se da nam GLS bude primarni partner u dostavi porudžbina.

Isporuka paketa je od ponedeljka do petka. Subotom, nedeljom i u danima praznika se paketi ne isporučuju.
Standardna cena isporuke je 249din. Za porudžbine vrednosti preko 4999din isporuka je besplatna.

Porudžbine napravljene do 14:30h radnim danom se istog dana predaju kurirskoj službi. Ti paketi će već sledećeg radnog dana biti na isporuci.
Isporuka porudžbina je 1-3 radna dana. U 95% slučajeva je isporuka sledećeg radnog dana.

GLS kurirska služba će pokušati tri isporuke, pre nego što paket vrati pošiljaocu. Primalac će putem mejla i putem sms poruke dobiti obaveštenje u kojem je naveden 3-satni vremenski interval u kojem će biti pokušana isporuka.
U mejlu će primalac dobiti i link ka stranici gde može pratiti status svog paketa, izmeniti termin ili adresu isporuke, itd… Da bi ovo funkcionisalo, neophodno je da prilikom poručivanja unesete ispravne podatke!

Par saveta kako da proces poručivanja i prijema porudžbine protekne bez problema:
  1. Registracija korisnika na sajtu je automatska. Prilikom prve porudžbine sistem će automatski kreirati Vaš korisnički nalog na sajtu preko kojeg možete pratiti istoriju i status porudžbina, ubacivati artikle u listu želja itd… Ako poručujete prvi put: proverite da li ste dobro uneli sve podatke. Nakon poručivanja u mejlu potvrde ćete dobiti i šifru za Vaš novootvoreni nalog na sajtu, koju kasnije možete promeniti.
    Ako ste već poručivali kod nas, Vaš nalog na sajtu postoji. Ulogujte se sa šifrom koju ste dobili u prvom mejlu. Ako je ne znate, kliknite na link Zaboravili ste lozinku ?

    Nemojte upisivati novu e-mail adresu, pogotovo ako nije Vaša tj. ako je ne koristite Vi!
    Ukoliko to uradite ne možete pristupiti e-mail obaveštenjima, pa ne možete iskusiti benefite koje nosi isporuka GLS kurirskom službom.

  2. Tačni podaci su presudni za brzu i preciznu isporuku. Pre nego što potvrdite porudžbinu proverite podatke koje ste uneli, netačan ili nepotpun unos može usporiti ili onemogućiti isporuku. Pod potpunim podacima prvenstveno mislimo na kombinaciju poštanskog broja i mesta, koje (pre)veliki broj korisnika ne unosi ispravno.
    Npr: pošiljka adresirana na Cara Dušana 11000 Beograd će verovatno kasniti sa isporukom jer na teritoriji Beograda postoje 3 ulice sa ovim nazivom. Zato Vas molimo, unesite precizan naziv mesta i poštanski broj.


Samo najbolji brendovi

U Inhalici ćete pronaći najbolji asortiman popularnih brendova za e-cigarete i e-tečnostiVapepro
PGVG Labs
Charlie`s Chalk Dust
Reewape
BP Mods
YiHi SXmini
Uwell
Geekvape
Aspire
Innokin
KTS
Elf Bar
Wotofo
VoopooTech
Vaporesso