Poštovane kolege vaperi,
Želja nam je da Vaše porudžbine isporučimo u najkraćem mogućem roku. U skladu sa tim, kako bi izbegli probleme do kojih je povremeno dolazilo, sada su na našem sajtu dostupne dve opcije za isporuku:

Daily Express (Dexpress)


Isporuka paketa je od ponedeljka do petka. Subotom, nedeljom i u danima praznika se paketi ne isporučuju.


Osim standardne isporuke na adresi, primaocu je dostupna i usluga Dexpress Paketomat gde može da izabere neku od NIS benzinskih pumpi u svojoj blizini i tamo preuzme paket u terminu koji mu odgovara. Za više detalja posetite stranicu Dexpress Paketomat.

Kurirska služba preuzima pakete od ponedeljka do petka. Porudžbine napravljene do 13:30h radnim danom se predaju kurirskoj službi istog dana.

Isporuka porudžbina je 1-4 radna dana. U 90% slučajeva se isporuka izvrši dan nakon što Dexpress preuzme paket od nas.

Standardna cena isporuke je 329din.

Za porudžbine vrednosti preko 2999din isporuka je besplatna.


Post Express

Isporuka paketa je od ponedeljka do petka, na određenim lokacijama isporučuju i subotom. Nedeljom i u danima praznika se paketi ne isporučuju.

Ukoliko isporuka ne uspe, ostaviće Vam obaveštenje o tome u Vašem poštanskom sandučiću. U narednih 5 dana paket možete preuzeti lično u pošti koja je navedena u obaveštenju.

Kurirska služba preuzima pakete od ponedeljka do petka. Porudžbine napravljene do 15:00h radnim danom se predaju kurirskoj službi istog dana.

Isporuka porudžbina je 1-2 radna dana. U 99% slučajeva se isporuka izvrši dan nakon što Post Express preuzme paket od nas.

Standardna cena isporuke je 352din (vidi napomenu).

Za porudžbine vrednosti od 2999din do 7999din cena isporuke je 200din.

Za porudžbine vrednosti preko 7999din isporuka je besplatna.*NAPOMENA: kod Post Express službe cena isporuke nije fiksna i zavisi od težine paketa i otkupnine. Iznos od 352din je optimalna vrednost, u praksi će to biti od 292din (paket težine do 500g i otkupnine do 2000din) do 442din (paket težine 2-5kg i otkupnine do 2999din).

Precizan iznos poštarine možete dobiti na linku Post Express kalkulator cena. Kao vrstu pošiljke označite "otkupna pošiljka", unesite približnu masu i vrednost Vaše porudžbine (mora se dva puta uneti, i kao vrednost i kao otkupnina), dobićete tačan iznos sa specifikacijom.


Isporuka putem dve kurirske službe nam osetno otežava i usporava poslovanje, ali namera nam je da izbegnemo neprijatne situacije do kojih je povremeno dolazilo, kada su isporuke kasnile ili čak neuspele.

Tokom ovih nekoliko godina smo probali gotovo sve dostupne kurirske službe, idealna na žalost ne postoji. Situacija na terenu prvenstveno zavisi od obima saobraćaja i brojnosti kurira, kao i njihove radne etike, drugim rečima: sa istom kurirskom službom su primaoci u jednom gradu prezadovoljni a iz drugog grada dobijamo gomilu pritužbi. Stoga izbor kurirske službe koju ćete upotrebiti za Vašu porudžbinu napravite u skladu sa svojim dosadašnjim iskustvom.


Samo najbolji brendovi

U Inhalici ćete pronaći najbolji asortiman popularnih brendova za e-cigarete i e-tečnostiBP Mods
YiHi SXmini
Uwell
Geekvape
Aspire
Innokin
KTS
Elf Bar
Wotofo
VoopooTech
Vaporesso
VBAR
Vape Spot
XTAR
Vozol Bar