VOOPOO Vinci POD Royal Edition 800mAh


VoopooTech
Boja*

Odaberite opciju iznad kako biste mogli da poručite ili proverite dostupnost.

2,399.00 RSD

Vinci POD, uređaj sjajnih performansi i visokog kvaliteta izrade. Preporučuje se kako korisnicima koji traže prvu e-cigaretu sa kojom bi počeli svoje vapersko putovanje, tako i iskusnim korisnicima koji traže jednostavnu, rezervnu varijantu.

Podeli sa prijateljima

Voopoo Vinci POD Royal Edition 800mAh e-cigareta

Vinci POD je jednostavan a kvalitetan uređaj iz kompanije VoopooTech, godinama jedan od najpopularnijih modela među korisnicima POD e-cigareta. Predstavljamo vam Royal Edition verziju Vinci POD-a koja nam donosi ovaj sjajni uređaj u pet varijanti unikatnog izgleda. 


Vinci POD se bez problema može koristiti i sa standardnim e-tečnostima (tzv. Freebase tečnosti) i sa NicSalt tečnostima. Konstrukcija grejača i performanse uređaja su takve da se ne preporučuje korišćenje tečnosti koje sadrže destilovanu vodu i u sastavu imaju manje od 70% VG-a.

Više o POD sistemima i NicSalt tečnostima možete saznati na linku Nikotinske soli i POD uređaji - šta su i čemu služe?

Našu ponudu NicSalt tečnosti možete pronaći na linku NicSalt tečnosti


Voopoo Vinci POD sadrži integrisanu bateriju kapaciteta 800mAh. Kapacitet tank kertridža je 2ml. Modernog je dizajna i jako lepo leži u ruci. Za izradu tela uređaja u Royal Edition varijanti je korišćena legura aluminijuma, a reljefna površina osim vizuelnog dojma značajno doprinosi i užitku pri svakodnevnom korišćenju.


Rad Vinci uređaja kontroliše čuveni GENE elektronski čip, koji je ovde prilagođen zahtevu da se korisniku konstantno isporučuje snaga od 15W.Vinci POD nema prekidač, aktivacija je automatska - čim povučete vazduh. Dodatni kvalitet mu daje mogućnost finog podešavanja protoka vazduha. Na boku uređaja, neposredno ispod kertridža, se nalazi klizač na kojem možete podesiti od tesnog do prilično otvorenog MTL protoka.

Ketridž je magnetima pričvršćen za bateriju uređaja. Dovoljno ga je samo ubaciti u ležište baterije i uređaj je spreman za upotrebu. U Vinci POD kertridž je ugrađena nova tehnologija koja sprečava vraćanje kondenza i eventualno curenje tečnosti iz tanka.Baterija Vinci POD e-cigarete se puni preko usb porta nove generacije, Tip-C. Podržana je opcija brzog punjenja, ali se duži životni vek baterije i očuvanje njenog kapaciteta preporučuje korišćenje punjača manje izlazne snage (do 1A). SADRŽAJ KOMPLETA:
- Voopoo Vinci POD Royal Edition 800mAh e-cigareta
- Zamenski Vinci POD kertridž
- USB kabal Tip-C
- Uputstvo

Uz ovaj komplet možete poručiti i malu Inhalika torbicu po specijalnoj ceni od 149din! Ova torbica je veoma zgodan dodatak svakoj POD e-cigareti, jer se u nju pored POD-a može spakovati i mala bočica tečnosti, usb kabal i rezervni kertridž / zamenska glava. Inhalika torbicu možete dodati u meniju na vrhu stranice.VAŽNA NAPOMENA: Na kutiji svakog proizvoda se nalazi serijski broj(S/N) pomoću kojeg na sajtu proizvođača možete proveriti originalnost svog primerka!

NEOPHODNO JE DA SAČUVATE OVAJ SERIJSKI BROJ RADI EVENTUALNE REKLAMACIJE! Zahtev proizvođača je da se uz reklamaciju priloži fizički primerak sličice sa serijskim brojem (dakle, sačuvate celo pakovanje ili samo deo gde je S/N) ili fotografija na kojoj se pored uređaja vidi S/N.

Unapred se zahvaljujemo na Vašem razumevanju.

Namena:Modeli za početnike   
Baterija:Integrisana baterijska ćelija   
Vrsta:MTL   
Osnovna boja:Bela    Crna    Srebrna    Tamno siva   

Pitanja i OdgovoriPovezani proizvodi


Proizvodi iz iste kategorije


Komentari

Nema komentara za ovaj proizvod. Morate biti prijavljeni kako bi poslali komentar!

Prijavi se

Samo najbolji brendovi

U Inhalici ćete pronaći najbolji asortiman popularnih brendova za e-cigarete i e-tečnostiVapepro
PGVG Labs
Charlie`s Chalk Dust
Reewape
BP Mods
YiHi SXmini
Uwell
Geekvape
Aspire
Innokin
KTS
Elf Bar
Wotofo
VoopooTech
Vaporesso