Vapefly Galaxies 30W 950mAh kit


Vapefly
Boja*

Odaberite opciju iznad kako biste mogli da poručite ili proverite dostupnost.

3,199.00 RSD

Moćan uređaj simpatičnog izgleda i sjajnih performansi. Baterija od 950mAh je otporna na vodu, prašinu i udarce po IP67 standardu, a atomizer je kapaciteta 2ml.

Podeli sa prijateljima

Vapefly Galaxies 30W 950mAh kit

Galaxies 30W komplet se sastoji od Galaxies 30W baterije kapaciteta 950mAh i Galaxies Air tank atomizera kapaciteta 2ml. Radi se o moćnom uređaju veoma simpatičnog izleda, koji korisniku nudi nekoliko sjajnih opcija.

 
Galaxies 30W baterija ima kapacitet od 950mAh. Radi se o klasičnoj VW bateriji gde korisnik može podešavati snagu izlazne struje, sa malim ekranom na kojem su prikazani parametri uređaja. Maksimalna izlazna struja je 30W.

Ova baterija ima pojačanu otpornost na spoljašnje uticaje, pa je prema IP67 standardu otporna na vodu, prašinu i udarce.

Galaxies Air je jednostavan atomizer kapaciteta 2ml. Atomizer koristi zamenske glave sa oznakom FreeCore G, dostupne su u dve verzije (0.8 oma i 1.2 oma). Link je neposredno ispod ovog teksta, u kategoriji POVEZANI PROIZVODI.

Poznate Voopoo PnP zamenske glave su kompatibilne sa ovim uređajem, pa ih možete koristiti u Galaxies Air atomizeru! Naravno, pošto je ovo atomizer malih dimenzija nema smisla koristiti zamenske glave predviđene za rad na većim snagama.

Usnik ovog atomizera čini celinu sa tankom, stoga nije izmenljiv. 

Podešavanje protoka vazduha je jednostavno i precizno. Ovo je uređaj za klasično korišćenje i povlačenje pare u usta pa u pluća (tzv. MTL), prsten na bazi atomizera nudi mogućnost podešavanja vazduha u nekoliko koraka.

Baterija se puni preko standardnog Micro USB kabla. Maksimalna struja punjenja je 1A.
SADRŽAJ KOMPLETA:
 
- Vapefly Galaxies 30W 950mAh baterija
- Vapefly Galaxies Air 2ml atomizer
- Vapefly FreeCore G zamenska glava 0.8 oma
- Vapefly FreeCore G zamenska glava 1.2 oma
- Micro USB kabal
- Uputstvo


VAŽNA NAPOMENA: Na kutiji svakog proizvoda se nalazi serijski broj(S/N) pomoću kojeg na sajtu proizvođača možete proveriti originalnost svog primerka!

NEOPHODNO JE DA SAČUVATE OVAJ SERIJSKI BROJ RADI EVENTUALNE REKLAMACIJE! Zahtev proizvođača je da se uz reklamaciju priloži fizički primerak sličice sa serijskim brojem (dakle, sačuvate celo pakovanje ili samo deo gde je S/N) ili fotografija na kojoj se pored uređaja vidi S/N.

Unapred se zahvaljujemo na Vašem razumevanju.

Namena:Modeli za početnike   
Baterija:Integrisana baterijska ćelija   
Vrsta:MTL   
Osnovna boja:Braon    Crna    Pink    Plava   

Pitanja i OdgovoriKomentari

  Morate biti prijavljeni kako bi poslali komentar!

  Prijavi se

  Samo najbolji brendovi

  U Inhalici ćete pronaći najbolji asortiman popularnih brendova za e-cigarete i e-tečnosti  Vapepro
  PGVG Labs
  Charlie`s Chalk Dust
  Reewape
  BP Mods
  YiHi SXmini
  Uwell
  Geekvape
  Aspire
  Innokin
  KTS
  Elf Bar
  Wotofo
  VoopooTech
  Vaporesso