Vaporesso XROS PRO 1200mAh POD


Vaporesso
Boja*

Odaberite opciju iznad kako biste mogli da poručite ili proverite dostupnost.

4,599.00 RSD

XROS PRO je najmoćniji model u XROS kolekciji POD uređaja kompanije Vaporesso. Donosi bateriju kapaciteta 1200mAh i novi XROS PRO kertridž otpora 0.4 oma, a kompatibilan je sa svim prethodnim modelima XROS kertridža. Sve to skupa, uz nekoliko interesantnih unapređenja, čine XROS PRO jednim od najboljih "naprednih" POD uređaja na tržištu.

Podeli sa prijateljima

Vaporesso XROS PRO 1200mAh POD e-cigareta


Na svetu najpopularnija kolekcija POD uređaja, XROS kompanije Vaporesso, sada ima i svog najmoćnijeg predstavnika: XROS PRO. U XROS PRO je ugrađena baterija kapaciteta 1200mAh, u kompletu je sa novim XROS PRO kertridžem otpora 0.4oma i kapaciteta 3ml. Kompatibilan je sa svim prehodnim modelima XROS kertridža, pa svaki vaper može da pronađe svog favorita.XROS PRO POD se, sa kertridžem iz kompleta koji je otpora 0.4 oma, ne bi trebao koristiti sa tečnostima na bazi nikotinskih soli (tzv. NicSalt tečnosti). Sa ostalim verzijama XROS kertridža (otpora 0.6 oma pa naviše) se može koristiti kao sa standardnim e-tečnostima (tzv. Freebase tečnosti), tako i sa NicSalt tečnostima.
Više o POD sistemima i NicSalt tečnostima možete saznati na linku Nikotinske soli i POD uređaji - šta su i čemu služe?

Našu ponudu NicSalt tečnosti možete pronaći na linku NicSalt tečnosti


XROS PRO pokreće integrisana baterija kapaciteta 1200mAh.
Na ekranu je precizan prikaz stepena napunjenosti baterije.

Baterija podržava brzo punjenje strujom od 2A, za očuvanje kapaciteta baterije i njen duži životni vek preporuka je da se ne puni strujom preko 1A.
XROS POD se može aktivirati na dva načina: klikom na prekidač ili automatski, povlačenjem vazduha (tj. pare). 
Na boku uređaja je mali slajder preko kojeg korisnik može zaključati aktivaciju preko prekidača, tada se XROS PRO aktivira samo automatski.
Veći slajder se nalazi na poleđini uređaja, preko njega se podešava protok vazduha.

Poznati AXON elektronski čip kompanije Vaporesso ovde je unapređen i donosi Super Pulse tehnologiju, za još bolju aromu i intezivnije korisničko iskustvo. 
Sam XROS PRO POD ima dva funkcionalno različita načina rada, u zavisnosti koji kertridž koristite:
  • sa XROS PRO 0.4 oma kertridžom: na ekranu je, pored napunjenosti baterije i brojača povlačenja (puff counter) prikazana trenutno podešena izlazna snaga. Sa 3 klika prekidača ulazite u meni za podešavanje snage gde svaki klik povećava snagu za 0.5W. Nakon što dođe do 30W, vraća se na 15W.
  • sa svim ostalim XROS kertridžima: umesto izlazne snage, na ekranu je prikaz koji od 3 režima rada je aktivan: E (eco), N (normal) ili P (power). Promena režima se vrši na isti način, prvo 3 brza klika prekidača a onda svaki klik menja režim.
XROS PRO kertridž otpora 0.4oma je predviđen za korišćenje na snagama od 20W do 30W, uvlačenjem direkt u pluća. Ukoliko ste standardan, MTL korisnik, neophodno je da koristite neki od kertridža sa grejačem većeg otpora.Ketridž se magnetima spaja za sam uređaj. U kertridž je integrisan grejač, a dostupno je nekoliko varijanti XROS zamenskih kertridža. Svi XROS modeli kertridža se mogu koristiti u ovom uređaju. Razlikuju se po otporu grejača, kapacitetu tanka i načinu dopunjavanja tečnosti.
Što je otpor grejača u kertridžu manji para je toplija a udarac u grlo (TH) izraženiji, ali rastu potrošnja tečnosti i baterije.

SADRŽAJ KOMPLETA:
- Vaporesso XROS PRO 1200mAh POD e-cigareta (sa XROS PRO 0.4 oma kertridžem)
- zamenski XROS PRO kertridž 0.4 oma
- USB-C kabal
- uputstvo


Uz ovaj komplet možete poručiti i malu Inhalika torbicu po specijalnoj ceni od 149din! Ova torbica je veoma zgodan dodatak svakoj POD e-cigareti, jer se u nju pored POD-a može spakovati i mala bočica tečnosti, usb kabal i rezervni kertridž / zamenska glava.


VAŽNA NAPOMENA: Na kutiji svakog proizvoda se nalazi serijski broj (S/N) pomoću kojeg na sajtu proizvođača možete proveriti originalnost svog primerka!
NEOPHODNO JE DA SAČUVATE OVAJ SERIJSKI BROJ RADI EVENTUALNE REKLAMACIJE! Zahtev proizvođača je da se uz reklamaciju priloži fizički primerak sličice sa serijskim brojem (dakle, sačuvate celo pakovanje ili samo deo gde je S/N) ili fotografija na kojoj se pored uređaja vidi S/N.
Unapred se zahvaljujemo na Vašem razumevanju.

Namena:Modeli za početnike    Napredni modeli   
Baterija:Integrisana baterijska ćelija   
Vrsta:MTL    RDTL   
Osnovna boja:Crna    Crvena    Narandžasta    Pink    Plava    Srebrna    Zelena   

Pitanja i OdgovoriKomentari

Nema komentara za ovaj proizvod. Morate biti prijavljeni kako bi poslali komentar!

Prijavi se

Samo najbolji brendovi

U Inhalici ćete pronaći najbolji asortiman popularnih brendova za e-cigarete i e-tečnostiVapepro
PGVG Labs
Charlie`s Chalk Dust
Reewape
BP Mods
YiHi SXmini
Uwell
Geekvape
Aspire
Innokin
KTS
Elf Bar
Wotofo
VoopooTech
Vaporesso