Uwell Caliburn AZ3 Grace 750mAh POD


Uwell
Boja*

Odaberite opciju iznad kako biste mogli da poručite ili proverite dostupnost.

3,499.00 RSD

Caliburn AZ3 Grace je nova POD e-cigareta kompanije Uwell. Deo ZEGA kolekcije podova koju čine uređaji novog dizajna, gde se u telu osetno manjih dimenzija spakuju fantastične performanse, AZ3 nam donosi bateriju od čak 750mAh. Za razliku od klasičnog AZ3 modela, Grace verzija ima i poklopac (kapu) koja se magnetnom vezom može pričvrstiti na dno uređaja, dok ga koristite.

Podeli sa prijateljima

Uwell Caliburn AZ3 Grace 750mAh POD e-cigareta


Caliburn AZ3 Grace je nova POD e-cigareta kompanije Uwell. Predstavljena je kao deo ZEGA kolekcije koju čine podovi novog dizajna, sa ciljem da se u što manjem pakovanju smeste što bolje performanse. Lice AZ3 pod e-cigarete je zaista malih dimenzija, a u njoj je baterija od čak 750mAh. Kao i kod prethodnih modela, i ovaj model donosi maksimalno lako korišćenje i fenomenalnu aromu. AZ3 koristi Caliburn kertridže nove generacije dostupne u više varijanti, za još bolje korisničko iskustvo. Caliburn AZ3 se može koristiti kako sa standardnim e-tečnostima (tzv. Freebase tečnosti) tako i sa tečnostima na bazi nikotinskih soli (tzv. NicSalt tečnosti).

Više o POD sistemima i NicSalt tečnostima možete saznati na linku Nikotinske soli i POD uređaji - šta su i čemu služe?

Našu ponudu NicSalt tečnosti možete pronaći na linku NicSalt tečnostiAZ3 Grace se koristi na maksimalno jednostavan način. Aktiviranje grejača je automatsko, povlačenjem vazduha (tj. pare).
Na dnu uređaja je LED svetlo koje služi kao indikator napunjenosti baterije. Zeleno svetlo označava da je baterija napunjena iznad 60%, plavo svetlo je za napunjenost od 30% do 60%, a kada je baterija napunjena manje od 30% svetlo je crveno.

Baterija u Caliburn AZ3 Grace POD e-cigareti je kapaciteta 750mAh
. Punjenje se vrši preko usb kabla nove generacije, Tip-C. AZ3 ima podršku za brzo punjenje i maksimalna podržana struja je 2A, ali se za duži životni vek baterije i očuvanje njenog kapaciteta preporučuje punjenje na struji manje snage.
 
Za razliku od osnovnog Caliburn AZ3 modela, ovaj nosi oznaku Grace koja označava malu razliku u spoljašnjem izgledu: telo Grace modela je glatko i imaju poklopac (kapu) koja se stavi preko usnika. Kad uređaj koristite poklopac se može pričvrsiti na dno uređaja, dodatni magneti su postavljeni u tu svrhu.
 


Kod Caliburn AZ3 POD e-cigarete su grejači integrisani u kertridže, koji su izmenljivi. Može se koristiti nekoliko različitih modela kertridža, jer su svi modeli A3 serije (A3, A3S, AK3, AZ3...) međusobno kompatibilni. Neki od ovih kertridža se puni od gore (otvor za punjenje je ispod usnika) a neki sa strane (otvor za punjenje je na boku uređaja). Sve kertridže kompatibilne sa Caliburn A3 POD e-cigaretom možete naći ispod ovog teksta, u delu POVEZANI PROIZVODI.
Stariji model kertridža (za Caliburn A2/AK2/A2S) nije kompatibilan sa ovom e-cigaretom!
 

Protok vazduha se na ovom uređaju ne može podešavati, ali je idealno odmeren i podešen za standardno MTL korišćenje.
 

SADRŽAJ KOMPLETA:
- Uwell Caliburn AZ3 Grace 750mAh POD e-cigareta (sa integrisanim A3S 0.8 oma kertridžem)
- Zamenski AZ3 kertridž 1.2 oma
- USB-C kabal
- Uputstvo

Uz ovaj komplet možete poručiti i malu Inhalika torbicu po specijalnoj ceni od 149din!

Ova torbica je veoma zgodan dodatak svakoj POD e-cigareti, jer se u nju pored POD-a može spakovati i mala bočica tečnosti, usb kabal i rezervni kertridž / zamenska glava.

Inhalika torbicu možete dodati u meniju na vrhu stranice.

VAŽNA NAPOMENA: Na kutiji svakog proizvoda se nalazi serijski broj(S/N) pomoću kojeg na sajtu proizvođača možete proveriti originalnost svog primerka!

NEOPHODNO JE DA SAČUVATE OVAJ SERIJSKI BROJ RADI EVENTUALNE REKLAMACIJE! Zahtev proizvođača je da se uz reklamaciju priloži fizički primerak sličice sa serijskim brojem (dakle, sačuvate celo pakovanje ili samo deo gde je S/N) ili fotografija na kojoj se pored uređaja vidi S/N.

Unapred se zahvaljujemo na Vašem razumevanju.

Namena:Modeli za početnike   
Baterija:Integrisana baterijska ćelija   
Vrsta:MTL   
Osnovna boja:Crna    Crvena    Srebrna    Zlatna   

Pitanja i OdgovoriPovezani proizvodi


Proizvodi iz iste kategorije


Komentari

Nema komentara za ovaj proizvod. Morate biti prijavljeni kako bi poslali komentar!

Prijavi se

Samo najbolji brendovi

U Inhalici ćete pronaći najbolji asortiman popularnih brendova za e-cigarete i e-tečnostiVapepro
PGVG Labs
Charlie`s Chalk Dust
Reewape
BP Mods
YiHi SXmini
Uwell
Geekvape
Aspire
Innokin
KTS
Elf Bar
Wotofo
VoopooTech
Vaporesso