Innokin GoZ Pen 1500mAh Kit


Innokin
Boja*

Odaberite opciju iznad kako biste mogli da poručite ili proverite dostupnost.

2,799.00 RSD

Innokin GoZ Pen 1500mAh Kit je jednostavan model malih dimenzija, kompatibilan sa fantastičnim Innokin Z Coil glavama, što ga automatski postavlja u sam vrh svetske ponude start kompleta.

Podeli sa prijateljima

Innokin GoZ Pen 1500mAh Kit

Innokin MTL atomizeri i e-cigarete su već nekoliko godina ubedljivo najpopularniji među vaperima širom sveta, ponajviše zahvaljujući fantastičnim Z Coil zamenskim glavama (grejačima). Popularnost ovih zamenskih glava je počela još sa prvim Zenith atomizerom, nastavila se preko Zlide i Kroma-Z modela, sve do najnovijih modela poput Zlide II itd... Sada nam Innokin napokon predstavlja i jednostavan model malih dimenzija koji je kompatibilan sa Z Coil glavama, što GoZ e-cigaretu ekspresno postavlja u top ponude start kompleta.SPECIFIKACIJA:

Dimenzije: 129mm (dužina) x 20mm (širina)
Kapacitet baterije: 1500mAh
Kapacitet rezervoara (tanka): 2ml
Režim rada: regulisani, konstantna snaga
Innokin GoZ je uređaj malih dimenzija, visokog kvaliteta izrade i interesantnog izgleda. Radi se o e-cigareti koja je dizajnirana u duhu "stare škole", pa su atomizer i baterija nezavisni uređaji koji se povezuju šrafljenjem, preko standardnog 510 konektora. Dakle, baterija i atomizer se mogu kombinovati sa drugim standardnim baterijama i atomizerima sa 510 konektorom.

Baterija je kapaciteta 1500mAh. Na telu baterije je taster koji služi za aktivaciju uređaja, a ispod kojeg je LED svetlo koje je indikator napunjenosti baterije. LED svetlo svetli zeleno kada je baterija na 100% - 70% napunjenosti, crveno-zeleno (70% do 20%) i crveno (napunjena ispod 20%).

Baterija radi u režimu konstantne snage i isporučuje snagu oko 13W.GoZ atomizer ima kapacitet 2ml i koristi poznate Z Coil zamenske glave. Usnik čini celinu sa platformom koja se pomera kako bi se napunio tank, stoga nije izmenljiv.

Glava je ubačena u žljeb na dnu tanka, da bi je zamenili potrebno je da atomizer okrenete naopako i odvrnete bazu atomizera. Tada možete izvući staru zamensku glavu i postaviti novu. Zamenske glave za ovaj atomizer možete naći na stranici Innokin Z-Coil zamenske glave

Ove glave se proizvode u nekoliko verzija, za GoZ e-cigaretu su odgovaraći samo modeli od 0.8 oma, 1.2 oma i 1.6 oma!

Podešavanje protoka vazduha je jednostavno i precizno. Ovo je uređaj za klasično korišćenje i povlačenje pare u usta pa u pluća (tzv. MTL), prsten na bazi atomizera nudi mogućnost podešavanja vazduha u nekoliko koraka.

Baterija se puni preko standardnog Micro USB kabla. Maksimalna struja punjenja je 800mA!SADRŽAJ KOMPLETA: 
- Innokin GoZ 1500mAh baterija
- Innokin GoZ 2ml atomizer
- Innokin Z-Coil zamenska glava 1.6 oma
- Micro USB kabal
- Uputstvo


VAŽNA NAPOMENA: Na kutiji svakog proizvoda se nalazi serijski broj(S/N) pomoću kojeg na sajtu proizvođača možete proveriti originalnost svog primerka!

NEOPHODNO JE DA SAČUVATE OVAJ SERIJSKI BROJ RADI EVENTUALNE REKLAMACIJE! Zahtev proizvođača je da se uz reklamaciju priloži fizički primerak sličice sa serijskim brojem (dakle, sačuvate celo pakovanje ili samo deo gde je S/N) ili fotografija na kojoj se pored uređaja vidi S/N.

Unapred se zahvaljujemo na Vašem razumevanju.

Namena:Modeli za početnike   
Baterija:Integrisana baterijska ćelija   
Osnovna boja:Crna    Multikolor    Pink    Plava    Srebrna    Tamno siva   

Pitanja i OdgovoriPovezani proizvodi

Innokin Z Coil zamenske glave

Innokin Z Coil zamenske glave

299,00 - 1.349,00 RSD

-19%
Joyetech Exceed D19 1500mAh baterija

Joyetech Exceed D19 1500mAh baterija

2.699,00 RSD
2.199,00 RSD


Proizvodi iz iste kategorije


Komentari

  Morate biti prijavljeni kako bi poslali komentar!

  Prijavi seUčitaj još

  Samo najbolji brendovi

  U Inhalici ćete pronaći najbolji asortiman popularnih brendova za e-cigarete i e-tečnosti  Vapepro
  PGVG Labs
  Charlie`s Chalk Dust
  Reewape
  BP Mods
  YiHi SXmini
  Uwell
  Geekvape
  Aspire
  Innokin
  KTS
  Elf Bar
  Wotofo
  VoopooTech
  Vaporesso