Innokin Sceptre 2 1400mAh POD


Innokin
Boja*

Odaberite opciju iznad kako biste mogli da poručite ili proverite dostupnost.

3,199.00 RSD

Naslednik popularnog Sceptre POD modela je sačuvao ono najbitnije: bateriju od čak 1400mAh i S Coil zamenske glave. Sistem za podešavanje protoka vazduha je unapređen, punjenje tanka i zamena grejača su ovde osetno jednostavniji, a prekidač je na boljoj poziciji.

Podeli sa prijateljima

Innokin Sceptre 2 1400mAh POD e-cigareta


Naslednik poznatog Innokin Sceptre POD modela je konačno tu. Sceptre 2 je sačuvao sve ono što je starijem bratu donelo veliku popularnost, fantastičnu bateriju od 1400mAh i Sceptre S Coil zamenske glave. No, ovaj model u telu nešto manjih dimenzija nego prethodnik donosi i nekoliko unapređenja, koje će užitak podići na još viši nivo.  


Sceptre 2 POD se bez problema može koristiti kako sa standardnim e-tečnostima (tzv. Freebase tečnosti) tako i sa tečnostima na bazi nikotinskih soli (tzv. NicSalt tečnosti).
Više o POD sistemima i NicSalt tečnostima možete saznati na linku Nikotinske soli i POD uređaji - šta su i čemu služe?

Našu ponudu NicSalt tečnosti možete pronaći na linku NicSalt tečnosti


Kao što smo gore i pomenuli, prva stavka koja Sceptre 2 izdvaja od ostalih POD modela na tržištu je baterija. Innokin je ovde uspeo da upakuje ćeliju istog kapaciteta kao u prvoj verziji (1400mAh) ali je Sceptre 2 po dimenzijama čak i malo manji nego prethodnik. Kao i prvi Sceptre, Sceptre 2 koristi dobro poznate Sceptre S Coil zamenske glave, karakteristične po dugotrajnosti i fantastičnoj aromi.

Uređaj ima jednostavnu mogućnost podešavanja izlazne snage, dostupna su dva režima rada: plavi (NORMAL) i ljubičasti (BOOST).
Promena režima se vrši sa dva brza klika prekidača, led svetlo levo od prekidača pokazuje koji režim je trenutno aktivan. 
Baterija ima kapacitet od impresivnih 1400mAh, a zahvaljujući naprednom Innokin elektronskom čipu iskorišćenost baterije je maksimalna pa se ne oseti pad performansi kako se baterija prazni. Ovaj elektronski čip funkcioniše na nešto drugačiji način, pa prilikom aktivacije ispušta blagi zvuk poput zujanja. Ovo navodimo čisto da se ne iznenadite ukoliko ga čujete u noćnim satima ili kada ste potpuno sami u sobi: nema razloga za brigu, to samo čip odrađuje svoj posao :)  

Led lampica desno od prekidača je indikator napunjenosti baterije.

Prvo unapređenje koje donosi Sceptre 2 se tiče podešavanja protoka vazduha: klizač za podešavanje je sada na boku tanka, što ga čini znatno lakšim za korišćenje plus je mnogo precizniji. Zamenska glava se ovde samo ubacuje u odgovarajuće žljeb na dnu uređaja, nema potrebe da se rasklapa tank kao u prvoj Sceptre verziji. Na kraju, prekidač je sada na sredini uređaja što takođe u mnogome utiče na komfor prilikom korišćenja.


Otvor za punjenje tanka je na boku kertridža, ispod silikonskog poklopca.

Innokin Sceptre 2 je kompatibilan sa svim S Coil zamenskim glavama. Naravno, u uređaju sa baterijom ovog kapaciteta nema smisla koristiti 0.25 oma grejače, ali zato ostali modeli S Coil zamenskih glava pokrivaju kako ljubitelje restriktivnog DTL korišćenja tako i standardne MTL korisnike.

Baterija se puni preko USB kabla nove generacije, tip-C. Maksimalna struja punjenja je 800mA.


Našu recenziju ovog proizvoda možete pročitati ukoliko kliknete na baner ispod:


SADRŽAJ KOMPLETA:
- Innokin Sceptre 2 1400mAh POD e-cigareta
- zamenska glava S Coil 0.6 oma
- zamenska glava S Coil 0.5 oma
- USB kabal tip-c
- uputstvo


Uz ovaj komplet možete poručiti i malu Inhalika torbicu po specijalnoj ceni od 149din! Ova torbica je veoma zgodan dodatak svakoj POD e-cigareti, jer se u nju pored POD-a može spakovati i mala bočica tečnosti, usb kabal i rezervni kertridž / zamenska glava.


VAŽNA NAPOMENA: Na kutiji svakog proizvoda se nalazi serijski broj (S/N) pomoću kojeg na sajtu proizvođača možete proveriti originalnost svog primerka!
NEOPHODNO JE DA SAČUVATE OVAJ SERIJSKI BROJ RADI EVENTUALNE REKLAMACIJE! Zahtev proizvođača je da se uz reklamaciju priloži fizički primerak sličice sa serijskim brojem (dakle, sačuvate celo pakovanje ili samo deo gde je S/N) ili fotografija na kojoj se pored uređaja vidi S/N.
Unapred se zahvaljujemo na Vašem razumevanju.

Namena:Modeli za početnike   
Baterija:Integrisana baterijska ćelija   
Vrsta:MTL    RDTL   
Osnovna boja:Bela    Crna    Ljubičasta    Plava    Tamno siva   

Pitanja i OdgovoriPovezani proizvodi


Proizvodi iz iste kategorije


Komentari

  Morate biti prijavljeni kako bi poslali komentar!

  Prijavi se

  Samo najbolji brendovi

  U Inhalici ćete pronaći najbolji asortiman popularnih brendova za e-cigarete i e-tečnosti  Vapepro
  PGVG Labs
  Charlie`s Chalk Dust
  Reewape
  BP Mods
  YiHi SXmini
  Uwell
  Geekvape
  Aspire
  Innokin
  KTS
  Elf Bar
  Wotofo
  VoopooTech
  Vaporesso