Aspire Zelos 3 kit


Aspire
Boja*

Odaberite opciju iznad kako biste mogli da poručite ili proverite dostupnost.

7,999.00 RSD

Najdugovečniji model u svetu atomizera sa fabričkim glavama, popularni Nautilus, u kombinaciji sa kvalitetnom Zelos 3 baterijom kapaciteta 3200mAh. Komplet veoma jednostavan za korišćenje koji svojim performansama garantuje užitak kako apsolutnim početnicima tako i iskusnijim, naprednim vaperima.

Podeli sa prijateljima

Aspire Zelos 3 starter kit


Najdugovečniji model u svetu atomizera sa fabričkim glavama je popularni Nautilus kompanije Aspire. Treća verzija ovog atomizera (Nautilus 3) je ovde uparena sa kvalitetnom Zelos 3 baterijom kapaciteta 3200mAh, u kombinaciji jednostavnoj za korišćenje koja svojim performansama garantuje užitak kako apsolutnim početnicima tako i iskusnijim, naprednim vaperima.

 

Aspire Zelos 3 3200mAh baterija

Zelos 3 je treća generacija popularne Zelos baterije kompanije Aspire. Za fukcionisanje ove baterije je zadužen poznati ASP elektronski čip, koji karakteriše preciznost i pouzdanost. Zelos 3 veoma lepo leži u ruci i jednostavna je za korišćenje. Na kolor ekranu visoke rezolucije su prikazani parametri bitni za rad uređaja.

Zelos 3 poseduje standardan set radnih režima (opcija). Pored VW režima izmenljive snage, gde korisnik jednostavno podešava izlaznu snagu u skladu sa svojim potrebama, tu su VV, Bypass i TC režimi. Zelos 3 poseduje i napredni CPS (eng. Customizable Power Settings) režim, gde korisnik može napraviti personalizovanu krivu izlazne snage tokom jedne aktivacije uređaja.

Aspire Zelos 3 sadrži integrisanu baterijsku ćeliju kapaciteta 3200mAh. Baterija se puni preko USB porta nove generacije, Tip C.
Maksimalna jačina struje punjenja je 2A, za brzo punjenje. Ovu opciju treba koristiti samo povremeno jer drastično smanjuje kapacitet i životni vek baterije. Preporuka je da se za standardno punjenje baterije koristi struja od max 1A.


Nautilus 3 4ml atomizer

Ovo je treća generacija popularnog Nautilus atomizera. Unapređen sistem za punjenje tanka i visok kvalitet izrade čine ga jednom od najboljih opcija za standardne MTL/rDTL korisnike.
Nautilus 3 daje mogućnost veoma preciznog podešavanja protoka vazduha, a tu je i veoma praktičan sistem zaštite kod promene zamenskih glava: kada se zamenska glava izvadi, ventil zatvori otvore i sprečava da tečnost iscuri iz tanka.

Kapacitet Nautilus 3 atomizera je 4ml. Tečnost se sipa odozgo, otvoru tanka se pristupa tako što se platforma sa usnikom pomeri u stranu.

Ovaj atomizer koristi dobro poznate i popularne Nautilus zamenske glave. Nautilus kolekcija zamenskih glava pokriva veoma širok spektar korisnika, od baš tesnog MTL protoka vazduha do restriktivnog DTL protoka.

Zamenske glave za Nautilus 3 atomizer možete pronaći na stranici Aspire Nautilus 3 BVC zamenske glave

SADRŽAJ KOMPLETA:
- Aspire Zelos 3 3200mAh VW baterija
- USB tip-C kabal
- Aspire Nautilus 3 4ml atomizer
- Nautilus zamenska glava 0.8 oma
- Nautilus zamenska glava 2S mesh 0.7 oma
- rezervno tank staklo
- zamenski usnik
- uputstvo


VAŽNA NAPOMENA: Na kutiji svakog proizvoda se nalazi serijski broj(S/N) pomoću kojeg na sajtu proizvođača možete proveriti originalnost svog primerka!

NEOPHODNO JE DA SAČUVATE OVAJ SERIJSKI BROJ RADI EVENTUALNE REKLAMACIJE! Zahtev proizvođača je da se uz reklamaciju priloži fizički primerak sličice sa serijskim brojem (dakle, sačuvate celo pakovanje ili samo deo gde je S/N) ili fotografija na kojoj se pored uređaja vidi S/N.

Unapred se zahvaljujemo na Vašem razumevanju.

Namena:Modeli za početnike    Napredni modeli   
Baterija:Integrisana baterijska ćelija   
Vrsta:MTL    RDTL   
Osnovna boja:Crna    Plava    Srebrna    Tamno siva   

Pitanja i OdgovoriPovezani proizvodi


Proizvodi iz iste kategorije


Komentari

  Morate biti prijavljeni kako bi poslali komentar!

  Prijavi se

  Samo najbolji brendovi

  U Inhalici ćete pronaći najbolji asortiman popularnih brendova za e-cigarete i e-tečnosti  Vapepro
  PGVG Labs
  Charlie`s Chalk Dust
  Reewape
  BP Mods
  YiHi SXmini
  Uwell
  Geekvape
  Aspire
  Innokin
  KTS
  Elf Bar
  Wotofo
  VoopooTech
  Vaporesso