Joyetech Exceed D19 1500mAh baterija


Joyetech
Boja*
2,699.00 RSD
2,199.00 RSD

Joyetech Exceed D19 1500mAh baterija. Joyetech baterija sa integrisanom ćelijom, vrlo skladnih dimenzija, dobar izbor za MTL atomizere prečnika 19mm.


  Dodaj u korpu
Podeli sa prijateljima

Joyetech Exceed D19 1500mAh baterija

Joyetech Exceed D19 baterija je prirodni par Exceed D19 atomizeru. Kapaciteta 1500mAh i vrlo skladnih dimenzija, predstavlja dobar izbor za sklapanje kvalitetne e-cigarete malih gabarita.U Exceed bateriju je ugrađen prekidač poboljšanog kvaliteta. Najbitnije unapređenje je dodavanje još jednog režima rada, sa stabilnim naponom na izlazu. Exceed D19 baterija može, osim opadajućeg režima gde se sa pražnjenjem baterije napon smanjuje, da se koristi i u režimu stabilnog izlaznog napona. Na taj način se izbegava slabljenje performansi i promena užitka tokom jednog ciklusa napunjenosti.

Ovo je rezultiralo i mnogo širim spektrom atomizera koji se mogu koristiti uz ovu bateriju, pa se Exceed D19 baterija može jako lepo koristiti sa gotovo svim atomizerima iz ponude. Estetski joj najbolje leže oni koji su iste širine, 19mm.


Specifikacija:

Debljina (prečnik): 19mm
Visina: 76mm
Kapacitet: 1500mAh
Tip konekcije: 510

Baterija poseduje ugrađenu zaštitu od kratkog spoja i preteranog pražnjenja baterijske ćelije. Takođe poseduje "5 klikova" sistem, kojim se sa 5 brzih klikova baterija može ugasiti i tako izbeći neželjeno aktiviranje dok je u džepu, torbici itd... Na isti način se baterija uključuje.

VAŽNA NAPOMENA: Prekidač Exceed D19 baterije je širok i sa jako kratkim hodom, što ga čini veoma prijatnim za korišćenje. Ali upravo zbog toga se i veoma lako aktivira, pa je OBAVEZNO isključiti bateriju pre nego što je odložite u torbicu ili džep. U suprotnom će se baterija vrlo verovatno sama aktivirati prilikom nošenja, pa će sagoreti grejač i tečnost.

Kod Exceed baterije je prostor oko samog konektora, na vrhu baterije, potpuno ravan. Stoga se na ovim baterijama NE MOGU KORISTITI atomizeri starije generacije koji vazduh povlače kroz otvor na svojim konektorima (npr ProTank 2/3 itd...).Promena režima rada je veoma jednostavna.

Kada baterija radi u opadajućem (direktnom) režimu, led svetlo u prekidaču je bele boje. Narandžasto svetlo označava stabilni (regulisani) režim.

Bateriju je potrebno isključiti, zatim držati prekidač pritisnut 5 sekundi sve dok led svetlo ne zablinka u drugoj boji. Tada pustite prekidač i možete koristiti bateriju u izabranom režimu.
Na isti način se vraćate u polazni režim.Led svetlo ispod prekidača ima i funkciju indikatora napunjenosti.

Kada je baterija napunjena na više od 60% kapaciteta, LED svetlo ispod prekidača je konstantno.

Kako se baterija prazni, LED svetlo blinka sve brže. Kada se baterija isprazni na manje od 10% kapaciteta, LED svetlo blinka intenzivno.Baterija se puni preko Micro USB porta. Kabal se uključuje u USB port računara ili u odgovarajući strujni adapter (ne jači od 1A)!

Sadržaj kompleta:
- Joyetech Exceed D19 baterija 1500mAh
- Uputstvo za upotrebu


VAŽNA NAPOMENA: Na kutiji svakog proizvoda se nalazi serijski broj(S/N) pomoću kojeg na sajtu proizvođača možete proveriti originalnost svog primerka!

NEOPHODNO JE DA SAČUVATE OVAJ SERIJSKI BROJ RADI EVENTUALNE REKLAMACIJE! Zahtev proizvođača je da se uz reklamaciju priloži fizički primerak sličice sa serijskim brojem (dakle, sačuvate celo pakovanje ili samo deo gde je S/N) ili fotografija na kojoj se pored uređaja vidi S/N.

Unapred se zahvaljujemo na Vašem razumevanju.

Osnovna boja:Bela    Crna    Multikolor    Silver   

Pitanja i OdgovoriPovezani proizvodi

Novo!
Innokin GoZ Pen 1500mAh Kit

Innokin GoZ Pen 1500mAh Kit

2.799,00 RSD

Novo!
Innokin GoZ 2ml atomizer

Innokin GoZ 2ml atomizer

1.099,00 RSDKomentari

Nema komentara za ovaj proizvod. Morate biti prijavljeni kako bi poslali komentar!

Prijavi se

Samo najbolji brendovi

U Inhalici ćete pronaći najbolji asortiman popularnih brendova za e-cigarete i e-tečnostiYiHi SXmini
Uwell
Geekvape
Aspire
Innokin
KTS
Elf Bar
Wotofo
VoopooTech
Vaporesso
VBAR
Vape Spot
XTAR
Vozol Bar
Wick 'N' Vape