Vapefly Manners R 1000mAh POD


Vapefly
Boja*

Odaberite opciju iznad kako biste mogli da poručite ili proverite dostupnost.

2,399.00 RSD

Manners R je jedan od najkompletnijih modela malih POD uređaja u našoj ponudi. Tu je baterija dovoljno velikog kapaciteta, mogućnost podešavanja protoka vazduha, dostupna 4 modela zamenskih kertridža... sve što je korisniku potrebno za kompletan užitak.

Podeli sa prijateljima

Vapefly Manners R 1000mAh POD e-cigareta


Manners R je sjajan POD uređaj kompanije Vapefly. Iako malih dimenzija, ovaj model poseduje sve što je potrebno za kompletan užitak: bateriju dovoljno velikog kapaciteta, tank od čak 3ml, mogućnost podešavanja protoka vazduha. Dostupna su četiri modela zamenskih kertridža, pa svaki korisnik može pronaći za sebe idealnu opciju.
Manners R POD se bez problema može koristiti kako sa standardnim e-tečnostima (tzv. Freebase tečnosti) tako i sa tečnostima na bazi nikotinskih soli (tzv. NicSalt tečnosti).

Više o POD sistemima i NicSalt tečnostima možete saznati na linku Nikotinske soli i POD uređaji - šta su i čemu služe?

Našu ponudu NicSalt tečnosti možete pronaći na linku NicSalt tečnosti

Telo ovog uređaja je izrađeno od legure aluminijuma, pa je Manners R veoma lagan. Ipak, Manners R korisniku nudi pregršt opcija. Pre svega, osim automatske aktivacije grejača (povlačenjem vazduha) Manners R ima prekidač za manuelnu aktivaciju, koja je po pravilu mnogo preciznija.

Na boku uređaja je slajder koji služi za podešavanje protoka vazduha.

Manners R pokreće integrisana baterijska ćelija kapaciteta 1000mAh. Za rad uređaja je zadužen Vapefly 3S elektronski čip, koji garantuje preciznost i stabilan rad. Ne postoji mogućnost podešavanja izlazne snage, čip je isprogramiran da isporučuje optimalnu snagu u skladu sa tim koji model kertridža je u uređaju.
Iznad prekidača je led lampica koja služi kao indikator napunjenosti baterije.

Ketridž je magnetima pričvršćen za bateriju uređaja. Kapacitet tanka je 3ml, a u kertridž je integrisan grejač. U kompletu se dobija verzija sa grejačem od 0.60 oma, predviđena za RDL korišćenje. Osim tog modela, za Manners R su dostupni i ovi modeli kertridža:
 • 0.8 oma
 • 1.0 oma
 • 1.2 oma

Grejači sa većim otporom daju izraženiju aromu a slabiji udarac u grlo (tzv. Throat Hit, TH). Aroma koju pruža ovaj uređaj je fenomenalna, što je zaštitni znak svih Vapefly uređaja već godinama unazad.

Tank se puni tako što se kertridž izvuče napolje, rupica za punjenje je na dnu kertridža ispod gumenog poklopca.

Baterija se puniti preko usb kabla nove generacije, tip-C. Kabal nije deo kompleta, možete upotrebiti bilo koji usb kabal sa tip-c portom. Maksimalna struja punjenja je 1A.SADRŽAJ KOMPLETA:

- Vapefly Manners R 1000mAh POD e-cigareta (sa 0.6 oma kertridžom)
- Uputstvo


Uz ovaj komplet možete poručiti i malu Inhalika torbicu po specijalnoj ceni od 149din!

Ova torbica je veoma zgodan dodatak svakoj POD e-cigareti, jer se u nju pored POD-a može spakovati i mala bočica tečnosti, usb kabal i rezervni kertridž / zamenska glava.
 

VAŽNA NAPOMENA:
Na kutiji svakog proizvoda se nalazi serijski broj(S/N) pomoću kojeg na sajtu proizvođača možete proveriti originalnost svog primerka!


NEOPHODNO JE DA SAČUVATE OVAJ SERIJSKI BROJ RADI EVENTUALNE REKLAMACIJE! Zahtev proizvođača je da se uz reklamaciju priloži fizički primerak sličice sa serijskim brojem (dakle, sačuvate celo pakovanje ili samo deo gde je S/N) ili fotografija na kojoj se pored uređaja vidi S/N.

Unapred se zahvaljujemo na Vašem razumevanju.

Namena:Modeli za početnike   
Vrsta:MTL    RDTL   
Osnovna boja:Crna    Crvena    Multikolor    Plava    Zelena   

Pitanja i OdgovoriKomentari

  Morate biti prijavljeni kako bi poslali komentar!

  Prijavi se

  Samo najbolji brendovi

  U Inhalici ćete pronaći najbolji asortiman popularnih brendova za e-cigarete i e-tečnosti  Vapepro
  PGVG Labs
  Charlie`s Chalk Dust
  Reewape
  BP Mods
  YiHi SXmini
  Uwell
  Geekvape
  Aspire
  Innokin
  KTS
  Elf Bar
  Wotofo
  VoopooTech
  Vaporesso