Voopoo Drag Nano 2 800mAh POD


VoopooTech
Boja*

Odaberite opciju iznad kako biste mogli da poručite ili proverite dostupnost.

2,899.00 RSD

Drag Nano 2 POD, uređaj simpatičnog izgleda i sjajnih performansi. Poseduje podešavanje protoka vazduha i 3 režima rada, pa je sjajna opcija za korisnike koji traže svoju prvu e-cigaretu.

Podeli sa prijateljima

Voopoo Drag Nano 2 POD 800mAh e-cigareta


Drag Nano POD je "kockasta" verzija popularnog Voopoo Vinci POD uređaja. Radi se o e-cigareti veoma jednostavnoj za upotrebu, uz tradicionalno dobru aromu koja se dobija na Vinci POD kertridžima, pa je sjajan izbor kako za korisnike koji traže prvu e-cigaretu tako i za iskusnije korisnike kojima je potreban kvalitetan i pouzdan uređaj malih dimenzija.


Drag Nano 2 POD se bez problema može koristiti i sa standardnim e-tečnostima (tzv. Freebase tečnosti) i sa NicSalt tečnostima. Konstrukcija grejača i performanse uređaja su takve da se ne preporučuje korišćenje tečnosti koje sadrže destilovanu vodu ili u sastavu imaju manje od 60% VG-a.

Više o POD sistemima i NicSalt tečnostima možete saznati na linku Nikotinske soli i POD uređaji - šta su i čemu služe?

Našu ponudu NicSalt tečnosti možete pronaći na linku NicSalt tečnosti
Voopoo Drag Nano 2 POD sadrži integrisanu bateriju kapaciteta 800mAh. Kapacitet tank kertridža je 2ml. Modernog je dizajna i jako lepo leži u ruci. Telo uređaja je izrađeno od visoko kvalitetnog materijala, bukvalno se na prvi dodir oseti razlika u odnosu na ostale uređaje u toj klasi.
Rad ovog uređaja kontroliše čuveni GENE elektronski čip, ovde prilagođen zahtevu da se aktivacija obavlja u što kraćem vremenskom roku. Zbog toga grejač na Drag Nano 2 "okida" gotovo istog momenta kad povučete vazduh.
U kompletu je metalna ogrlica, pomoću koje možete nositi svoj primerak oko vrata i slično.

Drag Nano 2 POD ima tri režima rada: BELI (high), ZELENI (mid) i PLAVI (low). Led svetla iznad prekidača pokazuju koji je režim trenutno aktivan. Izmena se vrši sa 3 brza klika tastera na dnu uređaja, nakon toga se svakim klikom režimi menjaju u krug.


Drag Nano 2 POD se aktivira automatski, čim povučete vazduh. Dodatni kvalitet mu daje mogućnost finog podešavanja protoka vazduha. Na boku uređaja, neposredno ispod kertridža, se nalazi klizač na kojem možete podesiti od tesnog do prilično otvorenog MTL protoka.

Ketridž je magnetima pričvršćen za bateriju uređaja. Dovoljno ga je samo ubaciti u ležište baterije i uređaj je spreman za upotrebu. U ove kertridže je ugrađena nova tehnologija koja smanjuje mogućnost za vraćanje kondenza i eventualno curenje tečnosti iz tanka.

Drag Nano 2 koristi iste kertridže kao i Voopoo Vinci POD, možete ih pronaći na stranici Voopoo Vinci POD kertridž

Baterija se puni preko usb porta nove generacije, Tip-C. Maksimalna struja punjenja je 1A. 


SADRŽAJ KOMPLETA:

- Voopoo Drag Nano 2 POD 800mAh e-cigareta
- Voopoo Vinci kertridži: 0.8 oma, 1.2 oma (jedan je instaliran u uređaj)
- USB kabal Tip-C
- metalna ogrlica
- uputstvo

Uz ovaj komplet možete poručiti i malu Inhalika torbicu po specijalnoj ceni od 149din! Ova torbica je veoma zgodan dodatak svakoj POD e-cigareti, jer se u nju pored POD-a može spakovati i mala bočica tečnosti, usb kabal i rezervni kertridž / zamenska glava. Inhalika torbicu možete dodati u meniju ispod.


VAŽNA NAPOMENA: Na kutiji svakog proizvoda se nalazi serijski broj(S/N) pomoću kojeg na sajtu proizvođača možete proveriti originalnost svog primerka!

NEOPHODNO JE DA SAČUVATE OVAJ SERIJSKI BROJ RADI EVENTUALNE REKLAMACIJE! Zahtev proizvođača je da se uz reklamaciju priloži fizički primerak sličice sa serijskim brojem (dakle, sačuvate celo pakovanje ili samo deo gde je S/N) ili fotografija na kojoj se pored uređaja vidi S/N.

Unapred se zahvaljujemo na Vašem razumevanju.

Namena:Modeli za početnike   
Baterija:Integrisana baterijska ćelija   
Vrsta:MTL   
Osnovna boja:Braon    Crna   

Pitanja i OdgovoriPovezani proizvodi


Proizvodi iz iste kategorije


Komentari

  Morate biti prijavljeni kako bi poslali komentar!

  Prijavi se

  Samo najbolji brendovi

  U Inhalici ćete pronaći najbolji asortiman popularnih brendova za e-cigarete i e-tečnosti  Vapepro
  PGVG Labs
  Charlie`s Chalk Dust
  Reewape
  BP Mods
  YiHi SXmini
  Uwell
  Geekvape
  Aspire
  Innokin
  KTS
  Elf Bar
  Wotofo
  VoopooTech
  Vaporesso