Innokin Sceptre Tube 1300mAh Kit


Innokin
Boja*

Odaberite opciju iznad kako biste mogli da poručite ili proverite dostupnost.

2,799.00 RSD

Sceptre Tube je jednostavan model malih dimenzija, sa integrisanom baterijom od 1300mAh. Koristi poznate Sceptre S Coil zamenske glave, što korisniku garantuje užitak i dugotrajnost.

Podeli sa prijateljima

Innokin Sceptre Tube 1300mAh Kit


Sceptre Tube je "cevast" model e-cigarete kompanije Innokin, koji koristi popularne Sceptre S Coil Zamenske glave. Malih dimenzija i jednostavan za korišćenje, predstavlja interesantnu opciju kako za početnike tako i za iskusne korisnike koji traže rezervnu mini varijantu koja je pouzdana i daje fantastično dobar ukus.

 


Sceptre Tube je maksimalno jednostavan uređaj. Atomizer (tank sa grejačem) i baterija su celina i ne mogu se koristiti nezavisno tj. u kombinaciji sa drugim uređajima.

Baterija je kapaciteta 1300mAh. Na telu baterije je taster koji služi za aktivaciju uređaja, a ispod kojeg je LED svetlo koje je indikator napunjenosti baterije. LED svetlo svetli zeleno kada je baterija na 100% - 50% napunjenosti, žuto kada je od 50% do 10% i crveno kada je napunjena ispod 10% kapaciteta.

Baterija ima dva režima rada, ljubičasti (HIGH) i plavi (LOW). Režim rada se menja sa dva brza klika prekidača.


Tank kertridž ovog uređaja ima kapacitet 2ml i koristi poznate Sceptre S Coil zamenske glave. Usnik je izmenljiv, sa standardnim 510 otvorom.

Glava je ubačena u žljeb na dnu tanka, da bi je zamenili potrebno je da izvučete tank iz tela baterije. Zamenske glave za ovaj atomizer možete naći na stranici Innokin Sceptre S Coil zamenske glave
NAPOMENA: Sceptre S Coil zamenske glave se proizvode u nekoliko varijanti, a ovaj komplet je fabrički sadržao dve iste zamenske glave (0.50 oma) predviđene za restriktivno uvlačenje direkt u pluća. Kako bi ga učinili privlačnijim za standardne MTL korisnike, jednu zamensku glavu otpora 0.50 oma smo zamenili MTL glavo otpora 0.65 oma.

Podešavanje protoka vazduha je jednostavno i precizno: okretanjem tanka povećavate/smanjujete veličinu otvora kroz koji vazduh dolazi do grejača.

Baterija se puni preko Micro USB kabla nove generacije, tip-C. Maksimalna struja punjenja je 1A!


SADRŽAJ KOMPLETA: 
- Innokin Sceptre Tube 1300mAh e-cigareta
- Innokin S Coil zamenska glava 0.65oma
- USB kabal tip-c
- zamenske o-ring gumice za usnik
- uputstvo

VAŽNA NAPOMENA: Na kutiji svakog proizvoda se nalazi serijski broj(S/N) pomoću kojeg na sajtu proizvođača možete proveriti originalnost svog primerka!

NEOPHODNO JE DA SAČUVATE OVAJ SERIJSKI BROJ RADI EVENTUALNE REKLAMACIJE! Zahtev proizvođača je da se uz reklamaciju priloži fizički primerak sličice sa serijskim brojem (dakle, sačuvate celo pakovanje ili samo deo gde je S/N) ili fotografija na kojoj se pored uređaja vidi S/N.

Unapred se zahvaljujemo na Vašem razumevanju.

Namena:Modeli za početnike   
Baterija:Integrisana baterijska ćelija   
Vrsta:MTL    RDTL   
Osnovna boja:Crna   

Pitanja i OdgovoriPovezani proizvodi

Novo!
Innokin Sceptre Tube 2ml kertridž

Innokin Sceptre Tube 2ml kertridž

799,00 RSD

Innokin Sceptre S Coil zamenska glava

Innokin Sceptre S Coil zamenska glava

249,00 - 1.166,00 RSD


Proizvodi iz iste kategorije


Komentari

Nema komentara za ovaj proizvod. Morate biti prijavljeni kako bi poslali komentar!

Prijavi se

Samo najbolji brendovi

U Inhalici ćete pronaći najbolji asortiman popularnih brendova za e-cigarete i e-tečnostiBP Mods
YiHi SXmini
Uwell
Geekvape
Aspire
Innokin
KTS
Elf Bar
Wotofo
VoopooTech
Vaporesso
VBAR
Vape Spot
XTAR
Vozol Bar