Vaporesso Luxe QS 1000mAh POD


Vaporesso
Boja*

Odaberite opciju iznad kako biste mogli da poručite ili proverite dostupnost.

4,099.00 RSD

Luxe QS je novi POD model kompanije Vaporesso. Naslednik popularnog Luxe Q modela, QS nam donosi unapređene kertridže i luksuzan dizajn spakovan u uređaj zgodnih dimenzija. Kapacitet kertridža je standardnih 2ml a grejač se aktivira automatski (uvlačenjem vazduha).

Podeli sa prijateljima

Vaporesso Luxe QS 1000mAh POD e-cigareta


Luxe QS je novi POD model kompanije Vaporesso. Naslednik popularnog Luxe Q modela, QS donosi unapređene kertridže i luksuzan dizajn spakovan u uređaj zgodnih dimenzija.


Luxe QS POD se bez problema može koristiti kako sa standardnim e-tečnostima (tzv. Freebase tečnosti) tako i sa tečnostima na bazi nikotinskih soli (tzv. NicSalt tečnosti).
Više o POD sistemima i NicSalt tečnostima možete saznati na linku Nikotinske soli i POD uređaji - šta su i čemu služe?

Našu ponudu NicSalt tečnosti možete pronaći na linku NicSalt tečnosti


QS je skraćenica od Qute but Strong, tj. zgodan i jak. Zaista, QS u malom telu upečatljivog izgleda krije zavidne performanse, što uz novu generaciju kertridža sa COREX tehnologijom garantuje užitak. Telo uređaja je sa jedne strane sivo, sa blago hrapavim premazom, a sa druge strane je reljefni panel u živopisnim bojama.
Uređaj nema opciju podešavanja izlazne snage, osećaj prvenstveno zavisi od kertridža koji ćete u njemu koristiti. Ketridž je magnetima pričvršćen za bateriju uređaja. Kapacitet tanka je 2ml, a u kertridž je integrisan grejač.

Luxe QS donosi dva nova modela kertridža, otpora 0.6 oma i 1.0 oma, a kompatibilan je i sa kertridžima za prethodni (Luxe Q) model. Ketridž sa grejačem otpora 0.6 oma je predviđen za restriktivno direkt u pluća povlačenje, ako ste MTL korisnik za Vas je bolji izbor kertridž sa grejačem otpora 1.0 oma ili 1.2 oma.Tank se puni tako što skinete usnik (jednostavno ga gurnete u stranu), pa se kroz bočnu rupicu sipa tečnost.


Luxe QS poseduje jednostavan mehanizam za podešavanje protoka vazduha: okretanjem kertridža za 180 stepeni birate da li ćete dobiti tesan ili otvoren protok.

Na telu uređaja, ispod panela u boji, je led lampica koja služi kao indikator napunjenosti baterije. Baterija se puni preko usb kabla nove generacije, tip-c. Prilikom punjenja, maksimalna dozvoljena struja je 1A!
SADRŽAJ KOMPLETA:
- Vaporesso Luxe QS 1000mAh POD e-cigareta (kertridž sa grejačem od 1.0 oma)
- zamenski Luxe QS POD kertridž sa MESH 0.6 oma grejačem
- USB kabal tip-c
- uputstvo


Uz ovaj komplet možete poručiti i malu Inhalika torbicu po specijalnoj ceni od 149din! Ova torbica je veoma zgodan dodatak svakoj POD e-cigareti, jer se u nju pored POD-a može spakovati i mala bočica tečnosti, usb kabal i rezervni kertridž / zamenska glava.


VAŽNA NAPOMENA: Na kutiji svakog proizvoda se nalazi serijski broj (S/N) pomoću kojeg na sajtu proizvođača možete proveriti originalnost svog primerka!
NEOPHODNO JE DA SAČUVATE OVAJ SERIJSKI BROJ RADI EVENTUALNE REKLAMACIJE! Zahtev proizvođača je da se uz reklamaciju priloži fizički primerak sličice sa serijskim brojem (dakle, sačuvate celo pakovanje ili samo deo gde je S/N) ili fotografija na kojoj se pored uređaja vidi S/N.
Unapred se zahvaljujemo na Vašem razumevanju.

Namena:Modeli za početnike   
Baterija:Integrisana baterijska ćelija   
Vrsta:MTL    RDTL   
Osnovna boja:Crna    Crvena    Ljubičasta    Multikolor    Plava    Srebrna    Zelena   

Pitanja i OdgovoriKomentari

  Morate biti prijavljeni kako bi poslali komentar!

  Prijavi se

  Samo najbolji brendovi

  U Inhalici ćete pronaći najbolji asortiman popularnih brendova za e-cigarete i e-tečnosti  Vapepro
  PGVG Labs
  Charlie`s Chalk Dust
  Reewape
  BP Mods
  YiHi SXmini
  Uwell
  Geekvape
  Aspire
  Innokin
  KTS
  Elf Bar
  Wotofo
  VoopooTech
  Vaporesso