Vaporesso LUXE PM40 1800mAh VW POD


Vaporesso
Boja*

Odaberite opciju iznad kako biste mogli da poručite ili proverite dostupnost.

4,999.00 RSD

Vaporesso LUXE PM40 1800mAh VW POD. U malom telu uređaja Vaporesso je spakovao bateriju od 1800mAh i tank od čak 4ml, što ga uz sjajan dizajn preporučuje korisnicima koji žele moćan uređaj što manjih dimenzija.

Podeli sa prijateljima

Vaporesso Luxe PM40 1800mAh VW POD e-cigareta

Luxe PM40 je POD model kompanije Vaporesso namenjen korisnicima koji žele moćan uređaj sa visokim performansama, a opet što manjih dimenzija. Luxe PM40 je uspeo da na veoma dobar način iskombinuje ove teško spojive zahteve, pa je u ergonomskom telu spakovao bateriju od 1800mAh i tank od čak 4ml. Uz visok kvalitet izrade, prelep dizajn i tradicionalno kvalitetnu aromu koja je zaštitni znak Vaporesso POD uređaja, Luxe PM40 predstavlja jedan od top modela u svojoj kategoriji.
Vaporesso Luxe PM40 POD se može koristiti kako sa standardnim e-tečnostima (tzv. Freebase tečnosti) tako i sa tečnostima na bazi nikotinskih soli (tzv. NicSalt tečnosti). Zamenske glave od 0.8 i 1.2 oma se mogu koristiti sa obe vrste tečnosti, za zamenske glave od 0.6 oma je preporuka da se koriste standardne (Freebase) tečnosti.

Više o POD sistemima i NicSalt tečnostima možete saznati na stranici Nikotinske soli i POD uređaji - šta su i čemu služe?

Našu ponudu NicSalt tečnosti možete pronaći na stranici NicSalt tečnosti

Luxe PM40 je POD e-cigareta visokog kvaliteta izrade. Telo uređaja je od legure cinka, sa prekrasnim panelima na licu i poleđini. Svedenog je izgleda i na telu ima samo jedan prekidač, koji ima ulogu i funkcijskog tastera, pa je korišćenje krajnje jednostavno a užitak maksimalan.

Uređaj pokreće integrisana baterijska ćelija kapaciteta 1800mAh. Tank kertridž ima kapacitet 4ml.


Rad ovog POD uređaja kontroliše poznati AXON elektronski čip, koji garantuje preciznost i stabilan rad. U ovom modelu je čip dodatno unapređen kako bi izvukao maksimalne performanse i pružio što bolji užitak.

Na boku uređaja je jasan ekran na kojem su prikazani parametri bitni za rad. Ispod tanka je klizač koji služi za podešavanje protoka vazduha. Protok može biti od nešto "labavijeg" MTL-a pa sve do prilično otvorenog restriktivnog DTL-a.

Luxe PM40 se aktivira manuelno, klikom na prekidač. Prekidač je istovremeno i funkcijski taster, preko njega se podešava snaga: sa 3 brza klika se uđe u podešavanje, nakon toga se sa svakim klikom (ili dugim držanjem prekidača) snaga povećava. Povećanje ide do maksimalnih 40W, nakon toga se vraća na početak.

Uređaj poseduje i automatsku SMART funkciju, pa će kad god ubacite novu zamensku glavu sam postaviti snagu na vrednost preporučenu za taj otpor grejača.


Ketridž je magnetima pričvršćen za bateriju uređaja. Kapacitet tanka je 4ml, a puni se tako što se skine poklopac u vidu usnika i tečnost sipa kroz otvor sa strane. Nemojte sipati kroz centralni otvor, on služi za protok vazduha!

Luxe PM40 koristi dobro poznate i veoma popularne Vaporesso GTX zamenske glave, koje su dostupne u nekoliko varijanti. U kompletu se dobijaju glave otpora 0.6 oma (predviđena za korišćenje u rasponu 20-30W) i 0.8 oma (predviđena za korišćenje u rasponu 12-20W). Ukoliko ste klasični MTL korisnik, GTX glave od 1.2 oma bi za Vas bile pravi izbor.

U Luxe PM40 uređaju se mogu koristiti GTX glave sa "muškim" vrhom! To su modeli kod kojih je vrh ispupčen: GTX 0.6oma, GTX 0.8oma, GTX 1.2oma

Zamenske kertridže od 4ml možete pronaći na stranici Vaporesso Luxe PM40 POD kertridž, a MTL kertridž od 3.5ml na stranici Vaporesso Luxe PM40 MTL POD kertridž

Zamenske glave možete pronaći na stranici Vaporesso GTX zamenske glave


Baterija se puni preko usb kabla nove generacije, tip-C. Prilikom punjenja maksimalna dozvoljena struja je 2A, ali se za duži životni vek baterije i očuvanje kapaciteta preporučuje punjenje na manjim snagama (1A ili manje).

SADRŽAJ KOMPLETA:
- Vaporesso Luxe PM40 1800mAh VW POD e-cigareta
- Zamenski POD kertridž
- Zamenske glave Vaporesso GTX: 0.6 oma, 0.8 oma
- USB kabal Tip-C
- Uputstvo

Uz ovaj komplet možete poručiti i malu Inhalika torbicu po specijalnoj ceni od 149din!

Ova torbica je veoma zgodan dodatak svakoj POD e-cigareti, jer se u nju pored POD-a može spakovati i mala bočica tečnosti, usb kabal i rezervni kertridž / zamenska glava.


VAŽNA NAPOMENA: Na kutiji svakog proizvoda se nalazi serijski broj(S/N) pomoću kojeg na sajtu proizvođača možete proveriti originalnost svog primerka!

NEOPHODNO JE DA SAČUVATE OVAJ SERIJSKI BROJ RADI EVENTUALNE REKLAMACIJE!
Zahtev proizvođača je da se uz reklamaciju priloži fizički primerak sličice sa serijskim brojem (dakle, sačuvate celo pakovanje ili samo deo gde je S/N) ili fotografija na kojoj se pored uređaja vidi S/N.


Unapred se zahvaljujemo na Vašem razumevanju.

Namena:Modeli za početnike   
Baterija:Integrisana baterijska ćelija   
Vrsta:MTL    RDTL   
Osnovna boja:Braon    Crna    Karbon    Multikolor    Tamno siva    Zlatna   

Pitanja i OdgovoriPovezani proizvodi


Proizvodi iz iste kategorije


Komentari

  Morate biti prijavljeni kako bi poslali komentar!

  Prijavi se

  Samo najbolji brendovi

  U Inhalici ćete pronaći najbolji asortiman popularnih brendova za e-cigarete i e-tečnosti  Vapepro
  PGVG Labs
  Charlie`s Chalk Dust
  Reewape
  BP Mods
  YiHi SXmini
  Uwell
  Geekvape
  Aspire
  Innokin
  KTS
  Elf Bar
  Wotofo
  VoopooTech
  Vaporesso