Vaporesso Luxe XR Max 2800mAh POD


Vaporesso
Boja*

Odaberite opciju iznad kako biste mogli da poručite ili proverite dostupnost.

5,999.00 RSD

MAX verzija popularnog Luxe XR VW POD-a kompanije Vaporesso. Moćna baterija kapaciteta 2800mAh i kertridži kapaciteta 3.5ml/5ml, u kombinaciji sa poznatim GTX zamenskim glavama, garantuju užitak svakom korisniku.

Podeli sa prijateljima

Vaporesso Luxe XR Max 2800mAh VW POD e-cigareta

Luxe X je nova kolekcija POD uređaja iz kompanije Vaporesso. Luxe XR Max je najmoćniji model u ovoj kolekciji prvenstveno namenjen korisnicima koji vole veći protok vazduha i povlačenje direkt u pluća, restriktivno ili potpuno otvoreno (RDL ili DTL). U uređaj veoma zgodnih dimenzija je spakovana fantastična baterija od čak 2800mAh, kertridži su kapaciteta 3.5ml/5ml.
U Luxe XR Max se mogu koristiti Luxe X kertridži sa integrisanim grejačima ili prazni kertridži u koje se postavljaju popularne Vaporesso GTX zamenske glave. Visok kvalitet izrade, jednostavnost korišćenja i zavidne performasne, uz dokazano kvalitetnu aromu koju pružaju GTX zamenske glave: sve ovo čini Luxe XR Max možda i najboljim modelom manjih dimenzija za nešto zahtevnije korisnike. 

Vaporesso Luxe XR Max POD se može koristiti kako sa standardnim e-tečnostima (tzv. Freebase tečnosti) tako i sa tečnostima na bazi nikotinskih soli (tzv. NicSalt tečnosti). Zamenske glave od 0.8 i 1.2 oma se mogu koristiti sa obe vrste tečnosti, za zamenske glave otpora 0.6 oma (ili nižeg) je preporuka da se koriste standardne (Freebase) tečnosti.

Više o POD sistemima i NicSalt tečnostima možete saznati na stranici Nikotinske soli i POD uređaji - šta su i čemu služe?

Našu ponudu NicSalt tečnosti možete pronaći na stranici NicSalt tečnosti
Luxe XR Max je masivan uređaj zaobljenih ivica. Na telu uređaja je prekidač, pomoću kojeg se aktivira grejač. Ispod prekidača je ekran, ispod ekrana su PLUS i MINUS dugmići koji su ovde prekidači na dodir (eng. touch, tač) pa je za promenu dovoljno samo da dodirnete ekran na označenom mestu.

Uređaj pokreće integrisana baterijska ćelija kapaciteta 2800mAh. Tank kertridž ima kapacitet 5ml(RDL, DTL) ili 3.5ml(MTL).Rad ovog POD uređaja kontroliše poznati AXON elektronski čip, koji garantuje preciznost i stabilan rad. U ovom modelu je čip dodatno unapređen kako bi izvukao maksimalne performanse i pružio što bolji užitak.

Interfejs je maksimalno pojednostavljen kako bi se uređaj bio lak za upotrebu. Jedan klik glavnog tastera (prekidača) aktivira grejač. Sa 3 brza klika prekidača se otvara mogućnost podešavanja izlazne snage, preko tač PLUS i MINUS dugmića. Četiri brza klika prekidača uvode u meni uređaja koji ima samo tri opcije:
 • LED: uključivanje/isključivanje led osvetljenja koje isijava iz tela uređaja
 • SMART: automatska funkcija koja, kad god ubacite novu zamensku glavu, sama postavi snagu na vrednost preporučenu za taj otpor grejača.
 • PUFF: brisanje brojača aktivacije uređaja (tj. pufova)
Na telu uređaja je jasan ekran na kojem su prikazani parametri bitni za rad. Na boku uređaja je klizač koji služi za podešavanje protoka vazduha.

Luxe XR Max se aktivira manuelno, klikom na prekidač. 
Ketridž je magnetima pričvršćen za bateriju uređaja.
Kapacitet tanka u DTL/RDL verziji je 5ml, MTL verzija je gore uža pa joj je kapacitet manji (cca. 3.5ml). Kertridž se puni tako što se izvadi i okrene naopako, pa skloni silikonski čep koji pokriva otvor za punjenje.

Luxe XR Max je prvenstveno namenjen RDL/DTL korisnicima, pa se neke funkcionalnosti razlikuju kada koristite MTL varijantu. Osim što je MTL kertridž manjeg, ali i dalje velikog kapaciteta, klizač za podešavanje protoka vazduha ne funkcioniše u kombinaciji sa MTL kertridžem. Kod MTL kertridža postoji samo bazično podešavanje vazduha, okretanjem kertridža za 180 stepeni. 
U ovom uređaju se mogu koristiti dve vrste kertridža: Luxe X kertridži sa integrisanim grejačima ili prazni kertridži u koje se postavljaju popularne Vaporesso GTX zamenske glave.
GTX zamenske glave su dostupne u nekoliko varijanti. U kompletu se dobijaju glave otpora 0.2 oma i 0.4 oma, predviđene za DTL korišćenje. Ukoliko ste klasični MTL korisnik, GTX glave od 0.8 oma ili 1.2 oma bi za vas bile pravi izbor.

Baterija se puni preko usb kabla nove generacije, tip-C. Prilikom punjenja maksimalna dozvoljena struja je 2A, ali se za duži životni vek baterije i očuvanje kapaciteta preporučuje punjenje na manjim snagama (1A ili manje).

SADRŽAJ KOMPLETA:
- Vaporesso Luxe XR Max 2800mAh VW POD e-cigareta sa praznim DTL kertridžom
- Zamenske glave Vaporesso GTX: 0.2 oma, 0.4 oma
- USB kabal Tip-C
- Uputstvo

Uz ovaj komplet možete poručiti i malu Inhalika torbicu po specijalnoj ceni od 149din!

Ova torbica je veoma zgodan dodatak svakoj POD e-cigareti, jer se u nju pored POD-a može spakovati i mala bočica tečnosti, usb kabal i rezervni kertridž / zamenska glava.VAŽNA NAPOMENA: Na kutiji svakog proizvoda se nalazi serijski broj(S/N) pomoću kojeg na sajtu proizvođača možete proveriti originalnost svog primerka!

NEOPHODNO JE DA SAČUVATE OVAJ SERIJSKI BROJ RADI EVENTUALNE REKLAMACIJE!
Zahtev proizvođača je da se uz reklamaciju priloži fizički primerak sličice sa serijskim brojem (dakle, sačuvate celo pakovanje ili samo deo gde je S/N) ili fotografija na kojoj se pored uređaja vidi S/N.


Unapred se zahvaljujemo na Vašem razumevanju.

Namena:Modeli za početnike    Napredni modeli   
Baterija:Integrisana baterijska ćelija   
Vrsta:MTL    RDTL    DTL   
Osnovna boja:Bela    Crna    Crvena    Narandžasta    Plava    Tamno siva    Zelena   

Pitanja i OdgovoriPovezani proizvodi


Proizvodi iz iste kategorije


Komentari

  Morate biti prijavljeni kako bi poslali komentar!

  Prijavi se

  Samo najbolji brendovi

  U Inhalici ćete pronaći najbolji asortiman popularnih brendova za e-cigarete i e-tečnosti  Vapepro
  PGVG Labs
  Charlie`s Chalk Dust
  Reewape
  BP Mods
  YiHi SXmini
  Uwell
  Geekvape
  Aspire
  Innokin
  KTS
  Elf Bar
  Wotofo
  VoopooTech
  Vaporesso