Uwell Caliburn G2 750mAh POD


Uwell
Boja*

Odaberite opciju iznad kako biste mogli da poručite ili proverite dostupnost.

4,099.00 RSD

Uwell Caliburn G2 750mAh POD. Godinama unazad najbolji jednostavni POD uređaj na svetu, u G2 varijanti donosi unapređenja u odnosu na Caliburn G: bateriju većeg kapaciteta, tank sa velikim prozorima i opciju preciznijeg podešavanja vazduha.

Podeli sa prijateljima

Uwell Caliburn G2 POD e-cigareta

Caliburn POD-ovi kompanije Uwell su već godinama najbolji jednostavni POD uređaji na svetu. Nakon Caliburn G modela koji je u 2021. godini poneo titulu najboljeg POD-a na svetu, Uwell nam predstavlja njegovu unapređenu verziju: Caliburn G2. U odnosu na Caliburn G, G2 donosi bateriju nešto većeg kapaciteta. Tank sada ima velike prozore preko kojih možete videti nivo tečnosti, a najbitnije unapređenje je opcija preciznijeg podešavanja vazduha.

Naravno, G2 je sačuvao ono najbitnije iz prethodnih modela, što im je i donelo toliku popularnost: dual aktivaciju (klikom ili na uvlačenje vazduha), jednostavnost korišćenja i fenomenalan ukus.
Caliburn G2 se može koristiti i sa standardnim e-tečnostima (tzv. Freebase tečnosti) ali je prevashodno namenjen za upotrebu sa tečnostima na bazi nikotinskih soli (tzv. NicSalt tečnosti).

Više o POD sistemima i NicSalt tečnostima možete saznati na linku Nikotinske soli i POD uređaji - šta su i čemu služe?

Našu ponudu NicSalt tečnosti možete pronaći na linku NicSalt tečnosti


Uređaj se može zaključati i otključati sa 5 brzih klikova. Aktviranje je moguće kako manuelno (pritiskom na prekidač), tako i automatski - povlačenjem vazduha.
Kertridž je magnetima pričvršćen za telo uređaja, pa se jednostavno izvlači i vraća u ležište.

Caliburn G2 se puni od gore, otvori za punjenje su ispod usnika. Kad želite da dopunite uređaj, skinete usnik i koristeći bočicu sa tankom iglom dopunite tank.

G2 donosi i mogućnost preciznog podešavanja protoka vazduha. Na dnu kertridža je točkić čijim okretanjem podešavate da li će više ili manje vazduha dolaziti do grejača.
Grejači su izdvojeni u izmenljive glave. U kompletu je su dve glave, otpora 0.8 oma i 1.2 oma. 0.8oma je sa mesh grejačem, poznat i popularan model koji je predstavljen još uz Caliburn G model. Glava otpora 1.2 oma je novi model, predstavljen sa G2 POD-om.

Zamenske glave možete pronaći na stranici Uwell Caliburn G / G2 zamenske glave

Zamenski tank kertridži se nalaze na stranici Uwell Caliburn G2 POD kertridž
Na dnu uređaja, ispod natpisa Caliburn je LED svetlo koje služi kao indikator napunjenosti baterije. Zeleno svetlo označava da je baterija napunjena iznad 60%, plavo svetlo je za napunjenost od 30% do 60%, a kada je baterija napunjena manje od 30% svetlo je crveno.

Baterija ovog uređaja se puni preko USB porta nove generacije, Tip-C. Prilikom punjenja, maksimalna dozvoljena struja je 1A!
SADRŽAJ KOMPLETA:
- Uwell Caliburn G2 POD e-cigareta
- USB kabal tip-C
- Zamenska glava otpora 0.8 oma
- Zamenska glava otpora 1.2 oma
- Uputstvo

Uz ovaj komplet možete poručiti i malu Inhalika torbicu po specijalnoj ceni od 149din!

Ova torbica je veoma zgodan dodatak svakoj POD e-cigareti, jer se u nju pored POD-a može spakovati i mala bočica tečnosti, usb kabal i rezervni kertridž / zamenska glava.


VAŽNA NAPOMENA: Na kutiji svakog proizvoda se nalazi serijski broj(S/N) pomoću kojeg na sajtu proizvođača možete proveriti originalnost svog primerka!

NEOPHODNO JE DA SAČUVATE OVAJ SERIJSKI BROJ RADI EVENTUALNE REKLAMACIJE! Zahtev proizvođača je da se uz reklamaciju priloži fizički primerak sličice sa serijskim brojem (dakle, sačuvate celo pakovanje ili samo deo gde je S/N) ili fotografija na kojoj se pored uređaja vidi S/N.

Unapred se zahvaljujemo na Vašem razumevanju.

Namena:Modeli za početnike   
Baterija:Integrisana baterijska ćelija   
Vrsta:MTL   
Osnovna boja:Crna    Crvena    Multikolor    Plava    Tamno siva    Zelena   

Pitanja i OdgovoriKomentari

  Morate biti prijavljeni kako bi poslali komentar!

  Prijavi se

  Samo najbolji brendovi

  U Inhalici ćete pronaći najbolji asortiman popularnih brendova za e-cigarete i e-tečnosti  Vapepro
  PGVG Labs
  Charlie`s Chalk Dust
  Reewape
  BP Mods
  YiHi SXmini
  Uwell
  Geekvape
  Aspire
  Innokin
  KTS
  Elf Bar
  Wotofo
  VoopooTech
  Vaporesso