Innokin Kroma Z 3000mAh VW POD


Innokin
Boja*

Odaberite opciju iznad kako biste mogli da poručite ili proverite dostupnost.

6,199.00 RSD

Innokin Kroma Z 3000mAh VW POD. Nakon fenomenalnog uspeha Zenith i Zlide atomizera koji koriste fabričke glave, Innokin nam sada predstavlja Kroma Z POD, sa integrisanom baterijom od čak 3000mAh, koja najbolje osobine ovih atomizera spaja u komplet veoma prijatnog izgleda.

Podeli sa prijateljima

Innokin Kroma Z 3000mAh VW POD


Saradnja kompanije Innokin sa čuvenim vape recenzentima i promoterima Filom Busardom i Dimitrisom Agrafotisom (VapinGreek) je sve plodonosnija, novim modelima polako pokrivaju sve grupe korisnika elektronskih cigareta. Nakon fenomenalnog uspeha Zenith i Zlide atomizera koji koriste fabričke glave, sada nam predstavljaju Kroma Z VW POD e-cigaretu, koja najbolje osobine ovih atomizera pakuje u komplet veoma prijatnog izgleda.Kroma Z je POD e-cigareta sa integrisanom baterijskom ćelijom kapaciteta 3000mAh. Radi u režimu izmenljive snage i može da isporuči maksimalno 40W.Kroma Z je uređaj koji se može koristiti i sa standardnim e-tečnostima (tzv. Freebase tečnosti) i sa NicSalt tečnostima.
Konstrukcija grejača i performanse uređaja su takve da se ne preporučuje korišćenje tečnosti koje sadrže destilovanu vodu i u sastavu imaju manje od 70% VG-a.

Više o POD sistemima i NicSalt tečnostima možete saznati na ovom linku: Nikotinske soli i POD uređaji - šta su i čemu služe?

Našu ponudu NicSalt tečnosti možete pronaći na ovom linku: NicSalt tečnosti


Ovaj model je od prvog dana dobio nekoliko nagrada i priznanja za kvalitet od strane renomiranih vaperskih udruženja i organizacija. Recept je u suštini veoma jednostavan: u kućištu ergonomskog dizajna i veoma prijatnog izgleda je spakovana integrisana baterija i kertridž koji koristi fenomenalne Z Coil zamenske glave.


Protok vazduha se može podešavati na dva načina: na klizaču ispod usnika je fino podešavanje, a ispod glave je prsten koji postavljate u skladu sa tim da li koristite MTL ili rDTL zamenske glave. 


Kertridž nema integrisane grejače, nego se zamenske glave mogu menjati zasebno.

Kroma Z koristi tzv Z Coil zamenske glave, koje su već treću godinu za redom najpopularnije među vaperima širom sveta. U kolekciji ovih zamenskih glava sada je predstavljen i novi model, Mesh 0.3 oma, koja je predviđena za rDTL korišćenje i snage od 30W do 40W.

Z coil zamenske glave za Kroma Z POD možete pronaći na ovoj stranici: Innokin Z Coil zamenske glave

Zamenski POD kertridž možete pronaći na stranici: Innokin Kroma Z POD kertridž


U ponudi je i 510 adapter za Kroma Z koji ovaj uređaj jednostavno pretvara u VW baterijski mod, pa na njemu možete koristiti sve standardne 510 atomizere! Ovaj adapter možete pronaći na sledećoj stranici: Innokin Kroma Z 510 adapter

Baterija se može puniti i unutar uređaja, preko usb kabla nove generacije, tip-C. Prilikom punjenja maksimalna dozvoljena struja je 1.7A. Radi očuvanja baterije i njenog kapaciteta, preporuka je da se baterija puni na punjaču manje snage (1A).


SADRŽAJ KOMPLETA:
- Innokin Kroma Z 3000mAh VW POD e-cigareta
- USB tip-C kabal
- Zamenske Z Coil glave: 0.8 oma (instalirana u uređaj), 0.3 Mesh
- Zamenski usnici
- Uputstvo


VAŽNA NAPOMENA: Na kutiji svakog proizvoda se nalazi serijski broj(S/N) pomoću kojeg na sajtu proizvođača možete proveriti originalnost svog primerka!

NEOPHODNO JE DA SAČUVATE OVAJ SERIJSKI BROJ RADI EVENTUALNE REKLAMACIJE! Zahtev proizvođača je da se uz reklamaciju priloži fizički primerak sličice sa serijskim brojem (dakle, sačuvate celo pakovanje ili samo deo gde je S/N) ili fotografija na kojoj se pored uređaja vidi S/N.

Unapred se zahvaljujemo na Vašem razumevanju.

Namena:Modeli za početnike    Napredni modeli   
Baterija:Integrisana baterijska ćelija   
Vrsta:MTL    RDTL   
Osnovna boja:Bela    Crna    Pink    Plava    Tamno siva    Zelena   

Pitanja i OdgovoriPovezani proizvodi

Innokin Kroma Z POD 510 adapter

Innokin Kroma Z POD 510 adapter

599,00 RSD

Innokin Kroma Z POD kertridž kit

Innokin Kroma Z POD kertridž kit

1.099,00 RSD

Innokin Z Coil zamenske glave

Innokin Z Coil zamenske glave

299,00 - 1.349,00 RSD


Proizvodi iz iste kategorije


Komentari

  Morate biti prijavljeni kako bi poslali komentar!

  Prijavi se

  Samo najbolji brendovi

  U Inhalici ćete pronaći najbolji asortiman popularnih brendova za e-cigarete i e-tečnosti  Vapepro
  PGVG Labs
  Charlie`s Chalk Dust
  Reewape
  BP Mods
  YiHi SXmini
  Uwell
  Geekvape
  Aspire
  Innokin
  KTS
  Elf Bar
  Wotofo
  VoopooTech
  Vaporesso