Geekvape AP2 (Aegis POD 2) 900mAh POD


Geekvape
Boja*

Odaberite opciju iznad kako biste mogli da poručite ili proverite dostupnost.

3,799.00 RSD
2,899.00 RSD

Geekvape AP2 900mAh POD. Naslednik popularnog Aegis POD uređaja, unikatnog izgleda i vrhunskog kvaliteta izrade (otporan na vlagu, udarce i prašinu prema IP67 standardu).

Podeli sa prijateljima

Geekvape AP2 (Aegis POD 2) 900mAh e-cigareta

Popularni Aegis POD kompanije Geekvape je napokon dobio naslednika. AP2 (Aegis POD 2) je zadržao unikatan izgled poput prvog modela i koristi iste zamenske glave (grejače), što ga uz visoki kvalitet izrade čini sjajnom opcijom za one koji traže pouzdan POD više klase. Kao i ostali Aegis uređaji, i AP2 je otporan na vlagu, udarce i prašinu prema IP67 standardu.
AP2 POD se bez problema može koristiti i sa standardnim e-tečnostima (tzv. Freebase tečnosti), po mogućstvu ne previše tamnim i slatkim. Ipak, prevashodno je namenjen za upotrebu sa tečnostima na bazi nikotinskih soli (tzv. NicSalt tečnosti).

Više o POD sistemima i NicSalt tečnostima možete saznati na ovom linku: Nikotinske soli i POD uređaji - šta su i čemu služe?

Našu ponudu NicSalt tečnosti možete pronaći na ovom linku: NicSalt tečnosti
AP2 POD sadrži integrisanu bateriju kapaciteta 900mAh. Kapacitet tank kertridža je čak 4.5ml. Izrađen je od visoko kvalitetnih i izdržljivih materijala, tako da je otporan na vlagu, udarce i prašinu prema IP67 standardu.

Podešavanje protoka vazduha je jednostavno. Postoje 2 nivoa protoka, okretanjem kertridža za 180 stepeni menjate da li želite tesan ili otvoreniji protok.

Elektronski čip koji kontroliše rad AP2 POD e-cigarete ispušta struju u rasponu 10W - 18W, u zavisnosti od otpora grejača koji koristite. Dostupna su 3 režima rada: beli (low), plavi (medium) i zeleni (high) a menjate ih sa 3 brza klika na prekidač.

Uređaj se aktivira automatski (povlačenjem pare) ili klikom na prekidač.
Ispod prekidača je LED svetlo kao indikator napunjenosti baterije. LED svetli zeleno kada je baterija napunjena iznad 70% kapaciteta, plavo za napunjenost od 69% do 31%, a crveno ako je napunjenost ispod 30%
Kertridž AP2 POD e-cigarete nema integrisane grejače, nego se u njega ubacuju zamenske glave. Zamenske glave za AP2 POD se nazivaju Geekvape G Coil i odgovarajući modeli za ovaj uređaj su G Coil glave od 0.6 oma, 0.8 oma i 1.2 oma. Možete ih pronaći na stranici: Geekvape G Coil zamenske glave

Zamenske tank kertridže za AP2 POD možete pronaći na stranici Geekvape AP2 POD kertridž

Sistem za punjenje tanka je veoma jednostavan. Potrebno je izvaditi kertridž, otvoriti poklopac na boku uređaja i dosuti e-tečnost
Baterija ovog uređaja se puni preko USB porta nove generacije, Tip C. Prilikom punjenja, maksimalna dozvoljena struja je 1A!


SADRŽAJ KOMPLETA:
- GeekVape AP2 POD 900mAh POD e-cigareta (sa G Coil 0.6 oma glavom)
- Zamenska glava: G Coil 0.8 oma
- USB kabal tip C
- Alatka za pomoć pri skidanju glava
- Uputstvo


VAŽNA NAPOMENA: Na kutiji svakog proizvoda se nalazi serijski broj(S/N) pomoću kojeg na sajtu proizvođača možete proveriti originalnost svog primerka!

NEOPHODNO JE DA SAČUVATE OVAJ SERIJSKI BROJ RADI EVENTUALNE REKLAMACIJE! Zahtev proizvođača je da se uz reklamaciju priloži fizički primerak sličice sa serijskim brojem (dakle, sačuvate celo pakovanje ili samo deo gde je S/N) ili fotografija na kojoj se pored uređaja vidi S/N.

Unapred se zahvaljujemo na Vašem razumevanju.

Namena:Modeli za početnike   
Baterija:Integrisana baterijska ćelija   
Vrsta:MTL    RDTL   
Osnovna boja:Crna    Crvena    Multikolor    Plava    Tamno siva    Zelena   

Pitanja i OdgovoriKomentari

  Morate biti prijavljeni kako bi poslali komentar!

  Prijavi se

  Samo najbolji brendovi

  U Inhalici ćete pronaći najbolji asortiman popularnih brendova za e-cigarete i e-tečnosti  Vapepro
  PGVG Labs
  Charlie`s Chalk Dust
  Reewape
  BP Mods
  YiHi SXmini
  Uwell
  Geekvape
  Aspire
  Innokin
  KTS
  Elf Bar
  Wotofo
  VoopooTech
  Vaporesso