Lost Vape Thelema Solo 100W 21700 baterijski mod


Lost Vape
Boja*

Odaberite opciju iznad kako biste mogli da poručite ili proverite dostupnost.

6,899.00 RSD

Lost Vape Thelema Solo 100W 21700 baterijski mod. Iz čuvene Thelema serije sada dolazi mod koji pokreće jedna Li-ion 21700 baterija, idealan izbor za korisnike koji žele visoku autonomiju baterije u elegantnom i sjajno konstruisanom modu.

Podeli sa prijateljima

Lost Vape Thelema Solo 18650/21700 100W baterijski mod

Nakon velike popularnosti Thelema DNA250C baterijskog moda, a nakon toga i njegove nešto jednostavnije, ali osetno jeftinije verzije pod nazivom Thelema Quest, kompanija Lost Vape nam sada pedstavlja i dimenzijama manji, ali jednako kvalitetan baterijski mod koji pokreće jedna 21700 Li-ion baterija. Thelemu Solo pokreće Quest elektronski čip iz kompanije Lost Vape.
Konstrukcija Theleme je izrađena od čelika, a telo je od legure cinka. Uređaj je visokog kvaliteta izrade, u ruci deluje masivno i pouzdano. Proizvodi se u nekoliko verzija sa interesantnim kombinacijama boja i materijala. Magnetna vrata za bateriju se mogu poručiti zasebno, pa tako možete potpuno promeniti vizuelni identitet svoje Theleme.
Thelema Solo donosi standardan set opcija tj. režima rada. Osim režima izmenljive snage (VW) i kontrole temperature (TC za SS, Ni i Ti žice) tu su režim izmenljivog napona (VV) i Bypass režim (izlazna struja je direktno povezana sa napunjenošću baterije, uređaj oponaša mehanički baterijski mod). Napredni režim je VPC gde korisnik može da isprogramira promenu izlazne struje u jedinici vremena, tokom jedne aktivacije tj. jednog povlačenja.

Quest čip ima i 3 načina na koji isporučuje vrednost struje koju je korisnik zadao. Drugim rečima, ima 3 Boost koraka: SOFT, MEDIUM i HARD. Tu korisnik može da izabere da li će uređaj da isporuči struju mekše, standardno ili jače nego što je to uobičajeno.
Thelema Solo podržava brzo punjenje baterije unutar moda, ali bi ovu opciju trebalo izbegavati zbog dugovečnosti i očuvanja kapaciteta kako baterija, tako i samog uređaja.
Lost Vape Thelemu Solo pokreće jedna izmenljiva Li-ion baterija. Podržani su 18650 i 21700 modeli. Za korišćenje 18650 baterije je neophodan adapter koji je deo kompleta. Obavezna je upotreba kvalitetnih High Rate baterija.

Baterija je postavljena iza magnetnih vrata koja se uklanjaju povlačenjem u stranu. Jasno su označeni polariteti baterije, a i sam uređaj ima zaštitu od pogrešnog postavljanja baterije.
SADRŽAJ KOMPLETA:
- Lost Vape Thelema Solo VW/TC baterijski mod
- Adapter za 18650 baterije
- USB kabal Tip-C
- Uputstvo za upotrebuVAŽNA NAPOMENA: Na kutiji svakog proizvoda se nalazi serijski broj(S/N) pomoću kojeg na sajtu proizvođača možete proveriti originalnost svog primerka!

NEOPHODNO JE DA SAČUVATE OVAJ SERIJSKI BROJ RADI EVENTUALNE REKLAMACIJE!
Zahtev proizvođača je da se uz reklamaciju priloži fizički primerak sličice sa serijskim brojem (dakle, sačuvate celo pakovanje ili samo deo gde je S/N) ili fotografija na kojoj se pored uređaja vidi S/N.

Unapred se zahvaljujemo na Vašem razumevanju.

Baterija:1 x 18650    1 x 21700   
Osnovna boja:Crna    Karbon    Multikolor    Plava    Silver    Tamno siva    Zelena   

Pitanja i OdgovoriKomentari

  Morate biti prijavljeni kako bi poslali komentar!

  Prijavi se

  Samo najbolji brendovi

  U Inhalici ćete pronaći najbolji asortiman popularnih brendova za e-cigarete i e-tečnosti  Vapepro
  PGVG Labs
  Charlie`s Chalk Dust
  Reewape
  BP Mods
  YiHi SXmini
  Uwell
  Geekvape
  Aspire
  Innokin
  KTS
  Elf Bar
  Wotofo
  VoopooTech
  Vaporesso