Lost Vape Thelema Solo DNA100C baterijski mod


Lost Vape
Boja*

Odaberite opciju iznad kako biste mogli da poručite ili proverite dostupnost.

15,999.00 RSD

Fenomenalni Thelema Solo baterijski mod sada u DNA izvedbi: identične spoljašnjosti, ali sa DNA100C elektronskim čipom iz Evolva. Pokreće ga jedna 21700 Li-ion baterija.

Podeli sa prijateljima

Lost Vape Thelema Solo DNA100C 100W baterijski mod


Kompanija Lost Vape je već godinama lider u proizvodnji budžet varijanti baterijskih modova sa Evolv DNA elektronskim čipom. Kolekciju DNA modova sada upotpunjuje ovaj lepotan koji je spakovan u svima dobro poznato telo Lost Vape Thelema Solo modela. No, po onome što je unutra se drastično razlikuje od svog vizelno identičnog kolege, a to je poslednji Evolv čip sa oznakom DNA100C koji korisniku garantuje ultimativni užitak.
 

Što se tiče elektronike uređaja, DNA čip kompanije Evolv već godinama predstavlja vrhunac ponude u vape svetu. DNA100C je najnoviji čip iz Evolva, koji osim nekoliko fenomenalnih novih funkcija donosi i prikaza parametara na ekranu u boji.

Za čak i šturo objašnjenje koje sve opcije pruža Evolv DNA elektronika, malo bi bilo dve ovakve stranice. Opcija je toliko mnogo da se značajan procenat podešavanja i ne može uraditi na samom uređaju, nego se isti mora povezati sa računarom preko specijalnog EScribe programa dostupnog na Evolv sajtu. Nabrojaćemo samo neke: režimi kontrole temperature za sve standardne TC žice, TCR režimi za kontrolu temperature na nestandardnim žicama, Preheat, Replay, podešavanje na kojem naponu baterije da se uređaj isključuje, detaljan grafički prikaz u realnom vremenu svih parametara tokom korišćenja itd...


Korisnicima koji nisu upućeni u tajne Evolv čipova je na raspolaganju uputstvo sa Evolv zvanične stranice i mnoštvo YT recenzija i tutorijala. No, moramo napomenuti da je DNA elektronika veoma popularna i među korisnicima koji ne žele da se bave silnim podešavanjima, ulaskom u nijanse i režimima rada. To su oni koji samo žele da našarafe atomizer i podese željenu snagu, a DNA čip i njima pruža zadovoljstvo koje je za klasu iznad onog koje dobijaju sa standardnim baterijskim modovima.


Thelema Solo DNA100C je predviđena za korišćenje sa jednom izmenljivom 21700 Li-ion baterijom, koja se postavlja skidanjem poklopca sa boka moda. NEOPHODNO je koristiti isključivo kvalitetne High-Rate baterije!

Uređaj se može pokrenuti i sa Li-ion 18650 baterijom, uz upotrebu adaptera koji je deo kompleta.

Baterija se može puniti unutar uređaja, preko Micro USB porta. Ovakvo punjenje treba koristiti samo u slučaju nužde a za stalnu varijantu je preporučljivo imati poseban punjač za Li-ion baterije. Kod ovog modela ta preporuka ima dodatnu snagu, jer DNA100C dozvoljava punjenje strujom od čak 3A, što će Li-Ion baterije ekspresno napuniti ali će im veoma brzo smanjiti kapacitet i skratiti životni vek.
SADRŽAJ KOMPLETA:
- Lost Vape Thelema Solo DNA100C VW/TC baterijski mod
- USB kabal tip-c
- Adapter za 18650 bateriju
- Uputstvo za upotrebuVAŽNA NAPOMENA: Na kutiji svakog proizvoda se nalazi serijski broj(S/N) pomoću kojeg na sajtu proizvođača možete proveriti originalnost svog primerka!

NEOPHODNO JE DA SAČUVATE OVAJ SERIJSKI BROJ RADI EVENTUALNE REKLAMACIJE!
Zahtev proizvođača je da se uz reklamaciju priloži fizički primerak sličice sa serijskim brojem (dakle, sačuvate celo pakovanje ili samo deo gde je S/N) ili fotografija na kojoj se pored uređaja vidi S/N.

Unapred se zahvaljujemo na Vašem razumevanju.

Baterija:1 x 18650    1 x 21700   
Osnovna boja:Braon    Crna    Karbon    Silver    Tamno siva   

Pitanja i OdgovoriKomentari

  Morate biti prijavljeni kako bi poslali komentar!

  Prijavi se

  Samo najbolji brendovi

  U Inhalici ćete pronaći najbolji asortiman popularnih brendova za e-cigarete i e-tečnosti  Vapepro
  PGVG Labs
  Charlie`s Chalk Dust
  Reewape
  BP Mods
  YiHi SXmini
  Uwell
  Geekvape
  Aspire
  Innokin
  KTS
  Elf Bar
  Wotofo
  VoopooTech
  Vaporesso