Vaporesso GEN 80S 80W VW baterijski mod


Vaporesso
Boja*

Odaberite opciju iznad kako biste mogli da poručite ili proverite dostupnost.

4,999.00 RSD

Vaporesso GEN 80S 80W VW baterijski mod. Lakši i manji od konkurencije, sa unapređenom verzijom Vaporesso Axon čipa, predstavlja sjajan izbor za korisnike single-18650 modova.

Podeli sa prijateljima

Vaporesso GEN 80S 80W VW baterijski mod

GEN 80S je novi model u GEN kolekciji baterijskih modova kompanije Vaporesso. Predstavlja manju verziju GEN 200 modela sa kojim deli istu, unapređenu verziju AXON elektronskog čipa. Stoga je GEN 80S sjajna opcija za korisnike single-18650 baterijskih modova.
Uređaj je (bez baterija) težak samo 76 grama! Telo ovog baterijskog moda je presvučeno sa 4 zaštitna sloja, uključujući i sloj sa vatrostalnim polimerom, što ga čini znatno bezbednijim i otpornijim na habanje. Ovako lagan i sa hrapavim bočnim stranama, veoma lepo leži u ruci i prijatan je za korišćenje.

Na ekranu od 0.96 inča su prikazani svi parametri bitni za rad samog uređaja.
GEN 80S pokreće nova verzija poznatog AXON elektronskog čipa kompanije Vaporesso. AXON donosi nekoliko interesantnih unapređenja i podiže užitak tokom korišćenja na viši nivo. Meni uređaja je organizovan malo drugačije nego što smo navikli, u njemu su dostupni sledeći režimi rada:

F(t): podrazumevani režim, automatskim podešavanjem snage i brzine zagrevanja grejača pokušava da izvuče maksimalnu i konstantnu aromu iz svake e-tečnosti.

PUL: Pulse mode. Unapređuje užitak tokom korišćenja pulsiranjem izlazne struje kako bi se postigao konstantan napon.

VWN: Variable Wattage Mode / Simple mode. Podešavanjem snage izlazne struje u skladu sa otporom grejača, korisnik pronalazi za sebe optimalnu postavku.

DIY: tradicionalni Vaporesso VW(H, N, S), VV i Bypass režimi rada.

Režim kontrole temperature (TC) ne postoji kao opcija na ovom uređaju.
GEN 80S pokreće jedna 18650 baterija. Obavezna je upotreba kvalitetnih High Rate baterija.

Baterija se može puniti i unutar uređaja, ali je preporuka da se za punjenje ipak koristi kvalitetan eksterni punjač. Još bitnije je da, i kada punite baterije unutar moda, to ne radite sa maksimalnom podržanom snagom (2A) jer takvo punjenje smanjuje kapacitet i skraćuje životni vek baterija!SADRŽAJ KOMPLETA:
- Vaporesso GEN 80S 80W VW baterijski mod
- USB Tip-C kabal
- Uputstvo za upotrebuVAŽNA NAPOMENA: Na kutiji svakog proizvoda se nalazi serijski broj(S/N) pomoću kojeg na sajtu proizvođača možete proveriti originalnost svog primerka!

NEOPHODNO JE DA SAČUVATE OVAJ SERIJSKI BROJ RADI EVENTUALNE REKLAMACIJE!
Zahtev proizvođača je da se uz reklamaciju priloži fizički primerak sličice sa serijskim brojem (dakle, sačuvate celo pakovanje ili samo deo gde je S/N) ili fotografija na kojoj se pored uređaja vidi S/N.

Unapred se zahvaljujemo na Vašem razumevanju.

Baterija:1 x 18650   
Osnovna boja:Crna    Multikolor    Pink    Plava    Silver    Tamno siva    Zelena   

Pitanja i OdgovoriKomentari

  Morate biti prijavljeni kako bi poslali komentar!

  Prijavi se

  Samo najbolji brendovi

  U Inhalici ćete pronaći najbolji asortiman popularnih brendova za e-cigarete i e-tečnosti  Vapepro
  PGVG Labs
  Charlie`s Chalk Dust
  Reewape
  BP Mods
  YiHi SXmini
  Uwell
  Geekvape
  Aspire
  Innokin
  KTS
  Elf Bar
  Wotofo
  VoopooTech
  Vaporesso