Eleaf iStick Pico Plus 75W baterijski mod


Eleaf
Boja*

Odaberite opciju iznad kako biste mogli da poručite ili proverite dostupnost.

5,199.00 RSD

Plus verzija čuvenog Eleaf iStick Pico moda: istih performansi i gotovo identičnog izgleda, sada sa podrškom za atomizere do 25mm širine. Pico Plus pokreće jedna izmenljiva 18650 Li-ion baterija.

Podeli sa prijateljima

Eleaf iStick Pico Plus 75W baterijski mod


Eleaf iStick Pico 75W je baterijski mod koji je godinama bio jedan od najpopularnijih modela. Veoma male dimenzije i dizajn sa oblim ivicama koji neverovatno lepo leži u ruci, uz vrlo pouzdan rad, zaslužne su što je Pico 75W imao armiju obožavalaca širom vaperskog sveta. Napravljeno je nekoliko naslednika ovog modela, kombinovali su se razni materijali i pravile manje ili veće izmene dizajna.

Pico Plus 75W je izgledom identičan prvom iStick Pico modelu i izrađen je od identičnih materijala. Unapređenje koje donosi je platforma koja se nalazi na vrhu uređaja i rešava možda i jedini nedostatak koji je imao prvi Pico, pa se ovde mogu koristiti atomizeri do čak 25mm širine!
 


Na malom monohromatskom ekranu su prikazani svi parametri bitni za rad samog uređaja. Na boku uređaja je prekidač, PLUS i MINUS dugmići su na dnu uređaja.Rad Pico Plus moda kontroliše poznati smart elektronski čip kompanije Eleaf. Korisniku su dostupni sledeći režimi rada:
  • VW: standardni režim izmenljive snage
  • TC: režim kontrole temperature, sa predefinisanim režimima za grejače od nikla, titanijuma i čelika
  • Bypass: izlazna snaga zavisi od napunjenosti 18650 baterije unutar moda, uređaj oponaša rad mehaničkog modaPico Plus pokreće jedna 18650 Li-ion baterija. Obavezna je upotreba kvalitetnih High Rate baterija.

Baterija se može puniti i unutar uređaja preko usb tip-c priključka, ali je preporuka da se za punjenje ipak koristi kvalitetan eksterni punjač. Još bitnije je da, i kada punite baterije unutar moda, to ne radite sa maksimalnom podržanom snagom (2A) jer takvo punjenje smanjuje kapacitet i skraćuje životni vek baterija!SADRŽAJ KOMPLETA:
- Eleaf iStick Pico Plus 75W VW/TC baterijski mod
- USB tip-c kabal
- Uputstvo za upotrebuVAŽNA NAPOMENA: Na kutiji svakog proizvoda se nalazi serijski broj(S/N) pomoću kojeg na sajtu proizvođača možete proveriti originalnost svog primerka!

NEOPHODNO JE DA SAČUVATE OVAJ SERIJSKI BROJ RADI EVENTUALNE REKLAMACIJE!
Zahtev proizvođača je da se uz reklamaciju priloži fizički primerak sličice sa serijskim brojem (dakle, sačuvate celo pakovanje ili samo deo gde je S/N) ili fotografija na kojoj se pored uređaja vidi S/N.

Unapred se zahvaljujemo na Vašem razumevanju.

Baterija:1 x 18650   
Osnovna boja:Crna    Silver   

Pitanja i OdgovoriKomentari

Nema komentara za ovaj proizvod. Morate biti prijavljeni kako bi poslali komentar!

Prijavi se

Samo najbolji brendovi

U Inhalici ćete pronaći najbolji asortiman popularnih brendova za e-cigarete i e-tečnostiVapepro
PGVG Labs
Charlie`s Chalk Dust
Reewape
BP Mods
YiHi SXmini
Uwell
Geekvape
Aspire
Innokin
KTS
Elf Bar
Wotofo
VoopooTech
Vaporesso