Aspire Paradox 75W VW baterijski mod


Aspire
Boja*

Odaberite opciju iznad kako biste mogli da poručite ili proverite dostupnost.

6,799.00 RSD

Baterijski mod visokog kvaliteta izrade i fantastičnog dizajna, izrađen u kooperaciji kompanije Aspire i čuvenog italijanskog dizajnerskog studija NoName.

Podeli sa prijateljima

Aspire Paradox 75W VW baterijski mod

Paradox je baterijski mod iz kompanije Aspire, deo njihove Prestige kolekcije vape proizvoda. Modeli iz ove kolekcije predstavljaju vrhunac kvaliteta i dizajna koji Aspire može da ponudi, a u njihovoj izradi često učestvuju i prestižne vaperske kompanije iz celog sveta. Paradox baterijski mod je nastao saradnjom Aspire-a i italijanskog studija NoName, čuvenog po svojim fantastičnim proizvodima minimalističkog dizajna. Stoga ne čudi zašto se ovaj mod već na prvi pogled izdvaja iznad svih ostalih uređaja u svojoj kategoriji.  

Paradox je mod veoma visokog kvaliteta izrade i savršene ergonomije.
 Masivan, izrađen od materijala koji veoma lepo leže u ruci, odaje utisak dugotrajnosti i pouzdanosti.

Sa ciljem da Paradox ostavi utisak masivne celine minimalističkog dizajna, preko ekrana i prekidača za meni je postavljen metalni poklopac. Aktiviranje uređaja se vrši klikom na poklopac, tj cela prednja strana uređaja služi kao prekidač. Naravno, ukoliko želite poklopac možete skloniti i Paradox koristiti na klasičan način.

 

Za rad uređaja se brine poznati Aspire ASP elektronski čip. ASP čip karakteriše pouzdanost i preciznost u radu, a u Paradox su ugrađeni standardni VW, VV i Bypass režimi rada:
 • VW i VV su režimi izmenljive snage (VW) i izmenljivog napona (VV)
 • u Bypass režimu uređaj oponaša rad mehaničkog baterijskog moda. Izlazna struja zavisi od napunjenosti baterije i opada kako se baterija prazni.
Uređaj se zaključava/otključava sa 5 brzih klikova na prekidač. Ukoliko uređaj zaključate i 2 sekunde držite pritisnut prekidač, mod će se ugasiti.

Sa 3 brza klika se gasi ekran uređaja. Ovo je zgodna opcija ukoliko ćete mod koristiti sa poklopcem preko ekrana, kako bi se produžilo trajanje baterije.

Istovremenim klikom na prekidač i MINUS dugme se zaključavaju dugmad za izmenu snage (napona), pa je aktivan samo prekidač.

Istovremenim klikom na prekidač i PLUS dugme se ulazi u meni za izbor režima rada.
 
Uređaj pokreće jedna 18650 Li-ion baterija. Baterija nije deo kompleta, poručuje se zasebno. PREPORUKA je korišćenje isključivo kvalitetnih High-Rate baterija!

Baterija se može puniti unutar uređaja, ali to ne treba koristiti kao čestu opciju.
Ako bateriju i punite u modu, nemojte koristiti maksimalnu struju punjenja koju ovaj uređaj podržava (2A). Preporuka je da se baterije pune na eksternom punjaču, kako bi im sačuvali kapacitet i produžili životni vek.

 

SADRŽAJ KOMPLETA:
- Aspire Paradox 75W VW baterijski mod
- USB Tip-C kabal
- Uputstvo za upotrebuVAŽNA NAPOMENA: Na kutiji svakog proizvoda se nalazi serijski broj(S/N) pomoću kojeg na sajtu proizvođača možete proveriti originalnost svog primerka!

NEOPHODNO JE DA SAČUVATE OVAJ SERIJSKI BROJ RADI EVENTUALNE REKLAMACIJE!
Zahtev proizvođača je da se uz reklamaciju priloži fizički primerak sličice sa serijskim brojem (dakle, sačuvate celo pakovanje ili samo deo gde je S/N) ili fotografija na kojoj se pored uređaja vidi S/N.

Unapred se zahvaljujemo na Vašem razumevanju.

Baterija:1 x 18650   
Osnovna boja:Silver   

Pitanja i OdgovoriKomentari

  Morate biti prijavljeni kako bi poslali komentar!

  Prijavi se

  Samo najbolji brendovi

  U Inhalici ćete pronaći najbolji asortiman popularnih brendova za e-cigarete i e-tečnosti  PGVG Labs
  Charlie`s Chalk Dust
  Reewape
  BP Mods
  YiHi SXmini
  Uwell
  Geekvape
  Aspire
  Innokin
  KTS
  Elf Bar
  Wotofo
  VoopooTech
  Vaporesso
  VBAR