Vaporesso Target 100 21700 baterijski mod


Vaporesso
Boja*

Odaberite opciju iznad kako biste mogli da poručite ili proverite dostupnost.

6,499.00 RSD

Moćni baterijski mod kompanije Vaporesso koji pokreće jedna 21700 (ili 18650) Li-ion baterija. Target 100 je interesantnog izgleda, telo je u obliku trougaonog kaveza a bokovi su presvučeni upečatljivim vodootpornim materijalom. Na ekranu u boji veličine 0.96 inča su prikazani svi parametri potrebni za rad uređaja.

Podeli sa prijateljima

Vaporesso Target 100 100W VW baterijski mod


Target 100 je novi baterijski mod kompanije Vaporesso. Za modele iz Target kolekcije je karakteristično da su svojim dizajnom išli ispred vremena i predstavljali veoma prijatno osveženje u aktuelnoj ponudi, uz tradisionalno visok kvalitet izrade koji Vaporesso pruža. Novi Target modeli 80, 100 i 200 nastavljaju ovu tradiciju, pa je svaki od njih sjajan izbor u svojoj kategoriji.

Target 100 je baterijski mod koji pokreće jedna 21700 Li-ion baterija i može isporučiti snagu do 100W.


Telo ovog uređaja je u obliku trougaonog kaveza, a bokovi su presvučeni upečatljivim vodootpornim materijalom. Veoma lepo leži u ruci i prijatan je za korišćenje.

Na ekranu od 0.96 inča su prikazani svi parametri bitni za rad samog uređaja.
Target 100 pokreće nova verzija poznatog AXON elektronskog čipa kompanije Vaporesso. AXON donosi nekoliko interesantnih unapređenja i podiže užitak tokom korišćenja na viši nivo. Meni uređaja je organizovan malo drugačije nego što smo navikli, u njemu su dostupni sledeći režimi rada:

F(t): podrazumevani režim, automatskim podešavanjem snage i brzine zagrevanja grejača pokušava da izvuče maksimalnu i konstantnu aromu iz svake e-tečnosti.

PUL: Pulse mode. Unapređuje užitak tokom korišćenja pulsiranjem izlazne struje kako bi se postigao konstantan napon.

VWN: Variable Wattage Mode / Simple mode. Podešavanjem snage izlazne struje u skladu sa otporom grejača, korisnik pronalazi za sebe optimalnu postavku.

DIY: tradicionalni Vaporesso VW(H, N, S), VV i Bypass režimi rada.

Režim kontrole temperature (TC) ne postoji kao opcija na ovom uređaju.

 
Target 100 pokreće jedna 21700 Li-ion baterija. Može se koristiti i sa 18650 Li.ion baterijama, uz upotrebu adaptera (nije deo kompleta). Za korišćenje na većim snagama je potrebno koristiti 21700 baterije. Obavezna je upotreba kvalitetnih High Rate baterija.

Baterija se može puniti i unutar uređaja preko usb tip-c priključka, ali je preporuka da se za punjenje ipak koristi kvalitetan eksterni punjač. Još bitnije je da, i kada punite baterije unutar moda, to ne radite sa maksimalnom podržanom snagom (2A) jer takvo punjenje smanjuje kapacitet i skraćuje životni vek baterija!SADRŽAJ KOMPLETA:
- Vaporesso Target 100 100W VW baterijski mod
- USB tip-c kabal
- Uputstvo za upotrebuVAŽNA NAPOMENA: Na kutiji svakog proizvoda se nalazi serijski broj(S/N) pomoću kojeg na sajtu proizvođača možete proveriti originalnost svog primerka!

NEOPHODNO JE DA SAČUVATE OVAJ SERIJSKI BROJ RADI EVENTUALNE REKLAMACIJE!
Zahtev proizvođača je da se uz reklamaciju priloži fizički primerak sličice sa serijskim brojem (dakle, sačuvate celo pakovanje ili samo deo gde je S/N) ili fotografija na kojoj se pored uređaja vidi S/N.

Unapred se zahvaljujemo na Vašem razumevanju.

Baterija:1 x 21700   
Osnovna boja:Crna    Crvena    Plava    Tamno siva   

Pitanja i OdgovoriKomentari

Nema komentara za ovaj proizvod. Morate biti prijavljeni kako bi poslali komentar!

Prijavi se

Samo najbolji brendovi

U Inhalici ćete pronaći najbolji asortiman popularnih brendova za e-cigarete i e-tečnostiVapepro
PGVG Labs
Charlie`s Chalk Dust
Reewape
BP Mods
YiHi SXmini
Uwell
Geekvape
Aspire
Innokin
KTS
Elf Bar
Wotofo
VoopooTech
Vaporesso