Yihi SXmini SL Class V2 100W baterijski mod


YiHi SXmini
Boja*

Odaberite opciju iznad kako biste mogli da poručite ili proverite dostupnost.

12,999.00 RSD

Yihi SXmini SL Class V2 100W baterijski mod. Jedan od najboljih single-21700 modela u serijskoj proizvodnji, sa novim Yihi SX730J elektronskim čipom koji je u rangu DNA i Dicodes čipova, predstavlja vrhunac svetske ponude. Namenjen je naprednim korisnicima.

Podeli sa prijateljima

Yihi SXmini SL Class V2 100W baterijski mod

Uređaji kompanije Yihi već godinama važe za jedne od najboljih među modelima u serijskoj proizvodnji. Osim samih uređaja, na visokoj ceni su i Yihi elektronski čipovi koji su vrhunac svetske ponude, u rangu DNA i Dicodes čipova.

SXmini SL Class je model koji je tržištu predstavljen još 2018. godine ali je i dalje veoma popularan, pre svega zahvaljujući činjenici da uz vrhunski kvalitet izrade Yihi redovno osvežava ponudu novim kolekcijama sa drugačijom završnom obradom. Sada je tu V2 verzija ovog popularnog baterijskog moda, sa novim SX730J Yihi elektronskim čipom.
Uređaj je masivan, veoma visokog kvaliteta izrade. V2 donosi nekoliko značajnih vizuelnih izmena u odnosu na prethodnu verziju SL Class moda, koje možete videti na ovoj slici:
Što se tiče elektronike uređaja, Yihi čip je već godinama vrhunac ponude u vape svetu, uz DNA i Dicodes čipove. SXmini SL Class V2 je namenjen naprednim korisnicima, koji imaju i potrebu i umeće da u potpunosti iskoriste mnoštvo mogućnosti koje poseduje ovaj fantastični mod. Za kompletno upoznavanje sa svim dostupnim opcijama, pogledajte neki od mnoštva YT tutorijala ili uputstva sa zvanične Yihi stranice.
SL Class V2 nudi dva osnovna režima rada: Power mode i Flavor mode, gde svaki od njih ima dodatne opcije. Za Power mode to su Wattage mode, Volt mode i Temp mode, a za Flavor mode: Soft, Normal, Strong, SXi-EQ1, SXi-EQ2 i SXi-EQ3.

Za kretanje po meniju i podešavanje parametara se koriste prekidač i džojstik postavljen ispod ekrana. Ekran je u boji i visoke rezolucije, sa jasnim prikazom svih bitnih parametara.
Uređaj pokreće jedna izmenljiva 18650, 20700 ili 21700 Li-ion baterija, koja se postavlja otvaranjem poklopca na dnu moda. NEOPHODNO je koristiti isključivo kvalitetne High-Rate baterije!

Baterija se može puniti unutar uređaja, preko USB Tip-C porta. Ovakvo punjenje treba koristiti samo u slučaju nužde a za stalnu varijantu je preporučljivo imati poseban punjač za Li-ion baterije.
SADRŽAJ KOMPLETA:
- Yihi SXmini SL Class V2 100W VW/TC baterijski mod
- USB kabal
- Adapter za 18650 baterije
- Uputstvo za upotrebuVAŽNA NAPOMENA: Na kutiji svakog proizvoda se nalazi serijski broj(S/N) pomoću kojeg na sajtu proizvođača možete proveriti originalnost svog primerka!

NEOPHODNO JE DA SAČUVATE OVAJ SERIJSKI BROJ RADI EVENTUALNE REKLAMACIJE!
Zahtev proizvođača je da se uz reklamaciju priloži fizički primerak sličice sa serijskim brojem (dakle, sačuvate celo pakovanje ili samo deo gde je S/N) ili fotografija na kojoj se pored uređaja vidi S/N.

Unapred se zahvaljujemo na Vašem razumevanju.

Baterija:1 x 18650    1 x 21700   
Osnovna boja:Braon    Crna    Crvena    Multikolor    Silver    Tamno siva   

Pitanja i OdgovoriKomentari

  Morate biti prijavljeni kako bi poslali komentar!

  Prijavi se

  Samo najbolji brendovi

  U Inhalici ćete pronaći najbolji asortiman popularnih brendova za e-cigarete i e-tečnosti  Vapepro
  PGVG Labs
  Charlie`s Chalk Dust
  Reewape
  BP Mods
  YiHi SXmini
  Uwell
  Geekvape
  Aspire
  Innokin
  KTS
  Elf Bar
  Wotofo
  VoopooTech
  Vaporesso