Ambition Mods Bishop MTL RTA 4ml atomizer


Ambition Mods
Boja*

Odaberite opciju iznad kako biste mogli da poručite ili proverite dostupnost.

6,099.00 RSD

Čuveni Bishop MTL RTA atomizer kompanije Ambition Mods, kapaciteta 4ml.
Svedenog izgleda, fantastično glatkog protoka vazduha i maksimalno jednostavan za upotrebu, i danas je jedan od najpopularnijih MTL RTA atomizera na svetu.

Podeli sa prijateljima

Ambition Mods Bishop MTL RTA 4ml atomizer


RTA (RBA) je oznaka za atomizer kog kojeg korisnik sam priprema grejač koje će koristiti.
Za ove atomizere ne postoje zamenske glave nego je potrebno da korisnik sam premota i postavi grejač željenih osobina.
Klasični RTA atomizeri su jednostavni za upotrebu. Uputstvo za izradu i postavljanje grejača možete pronaći u video klipu na ovoj stranici.


Bishop je RTA atomizer koji se pojavio u proleće 2021. godine. Napravljen u saradnji kompanija Ambition Mods i The Vaping Gentlemen Club, Bishop je izazvao nezapamćeno interesovanje među MTL vaperima širom planete. Inovativno rešenje za protok vazduha i kvalitet izrade koji se retko dobija i kod modela u značajno višem cenovnom rangu, doprineli su ogromnoj popularnosti ovog modela.

Napokon smo se izborili za priliku da vam ponovo ponudimo ovaj fantastičan uređaj. Uvereni smo da će danas biti popularan isto, ako ne i više nego u periodu kada se tek pojavio, jer se broj zadovoljnih korisnika ne smanjuje.




Prvo što se primeti kada Bishop uzmete u ruke je visok kvalitet izrade. Ivice su idealno obrađene, navoji su perfektni pa se tank lagano zavrće i odvrće. Bishop se proizvodi u dve varijante, obe u prečniku imaju 22mm a razlikuju se po kapacitetu: 2ml ili 4ml.





Deck ovog atomizera predstavlja savršenstvo u svojoj jednostavnosti. U produžetku pozicije na kojoj ćete postaviti grejač su dva kanala. Vatu provučete tesno kroz grejač i postavite da leži u ovim kanalima, odsečete je na krajevima kanala i to je sve. Nema brige oko toga da li je trebalo više ili manje vate, da li joj je pozicija dobra, da li pokriva sve otvore... bukvalno ne postoji način da napravite loš setap.


Za odgovarajuće natapanje vate i grejača se staraju dve rupice na poklopcu koji se stavlja iznad grejača, a na koji se šrafi tank. Tank se puni odozdo. Okrenete atomizer naopako i odvrnete tank, pa u njega sipate max. 4ml tečnosti.


Na kraju ono što Bishop čini toliko dobrim, gotovo savršenim: sistem za podešavanje protoka vazduha. Ideja je bila da se postigne što direktniji protok, pa su dve rupice za vazduh postavljene u ravni grejača, sa obe njegove strane. Na taj način vazduh spolja ide direktno na grejač, pa sa grejača direktno gore ka usniku.

Prvi benefit koji ovakav sistem donosi je zvuk, tj. odsustvo istog. Bishop je maltene bešuman. Kad ga prvi put upotrebite pomislite kako ne radi jer nema nikakvog zvuka sa grejača, a onda Vas puna usta pare uvere da ovaj mališan itekako funkcioniše.

Sam protok vazduha je neverovatno gladak, budući da nema krivina i ćoškova koje treba da obiđe. Bočni otvori za vazduh nisu obične rupe nego su u obliku cevčica koje dolaze gotovo do samog grejača. Zbog toga je ukus veoma izražen, a ovakav sistem omogućava da sjajan ukus dobijete kako sa grejača od standardnih (jednostavnih) žica, tako i sa naprednih MTL clapton žica. S' obzirom da je ovakav sistem obezbedio da se para dovodi direktno na grejač i direktno sa njega odvodi do usnika, veličina komore ne utiče na ukus koji ćete dobiti.

A kao finale, cevčice za protok vazduha se mogu menjati pa zato u Bishopu mogu uživati kako korisnici koji vole baš tesan MTL cug, tako i oni koji vole prilično otvoren MTL protok vazduha. Cevčice se mogu menjati nezavisno od postavke grejača, tako da sa istim grejačem možete probati nekoliko kombinacija i pronaći onu koja vam najviše odgovara.


SADRŽAJ KOMPLETA:
- Ambition Mods Bishop MTL RTA 4ml atomizer
- zamensko tank staklo
- cevčice za protok vazduha (pinovi): 2 x 0.8mm, 2 x 1.0mm, 2 x 1.2mm, 1 x zatvoren pin
- zamenski šrafovi i o-ring gumice
- uputstvo


Vrsta:MTL   
Osnovna boja:Crna    Silver   

Pitanja i Odgovori



Komentari

  Morate biti prijavljeni kako bi poslali komentar!

  Prijavi se





  Samo najbolji brendovi

  U Inhalici ćete pronaći najbolji asortiman popularnih brendova za e-cigarete i e-tečnosti



  Vapepro
  PGVG Labs
  Charlie`s Chalk Dust
  Reewape
  BP Mods
  YiHi SXmini
  Uwell
  Geekvape
  Aspire
  Innokin
  KTS
  Elf Bar
  Wotofo
  VoopooTech
  Vaporesso