Innokin Ares Finale RTA 4.5ml atomizer


Innokin
Boja*

Odaberite opciju iznad kako biste mogli da poručite ili proverite dostupnost.

4,799.00 RSD

Poslednji RTA atomizer napravljen u saradnji čuveih vapera, Fila Busarda i Dimitriosa VapinGreek-a, Innokin Ares Finale. Poseduje dualno podešavanje protoka vazduha, a kapacitet tanka je 4.5ml.

Podeli sa prijateljima

Innokin Ares Finale RTA 4.5ml atomizer

RTA (RBA) je oznaka za atomizer kog kojeg korisnik sam priprema grejač koje će koristiti.
Za ove atomizere ne postoje zamenske glave nego je potrebno da korisnik sam premota i postavi grejač željenih osobina.
Klasični RTA atomizeri su jednostavni za upotrebu. Uputstvo za izradu i postavljanje grejača možete pronaći u video klipu na ovoj stranici.

Saradnja čuvenih vapera Fila Busarda i Dimitriosa VapinGreek-a je, tokom prethodnih nekoliko godina, donela mnogo toga dobrog i pomogla popularizaciji našeg hobija širom sveta. Osim start kompleta i atomizera sa fabričkim glavama, ovaj dvojac je dizajnirao i popularni Ares RTA atomizer koji je imao nekoliko izdanja. Sada nam predstavljaju svoj finalni RTA atomizer adekvatnog imena - Ares Finale. Sigurni smo da će i Ares Finale doživeti popularnost kao njegovi prethodnici, i nadamo se da ovo neće stvarno biti poslednji RTA atomizer koji su ova dva vaperska genijalca dizajnirala.

Kao i svi prethodni Ares atomizeri, Ares Finale je uređaj visokog kvaliteta izrade. Tank se puni odozgo, odvrne se kapa sa usnikom i pristupi rupama za punjenje.

Deck za postavljanje grejača je jednostavan za pristup. Izdignut je u odnosu na dno tanka, što drastično smanjuje mogućnost curenja tečnosti tokom korišćenja.
Ispod pozicije grejača je podesiv otvor za protok vazduha. Kombinacijom tog otvora i pozicije prstena na dnu atomizera, korisnik može pronaći svoju idealnu kombinaciju. 


Na unutrašnjoj strani komore (zvona) su utisnuti mali kanali u obliku vrtloga, usmereni ka vrhu komore. Ovo pomaže strujanju pare i dobijanju još izraženijeg ukusa.
 
Kao što su nas i navikli, i ovde je fabrički komplet zaista bogato opremljen. Osim samog atomizera, tu su i zamensko tank staklo, rezervni usnik i mnoštvo alatki koje značajno olakšavaju korišćenje.


SADRŽAJ KOMPLETA:

- Innokin Ares Finale RTA 4.5ml atomizer
- rezervne gumice, šrafovi, vata, kantal žica, gotovi grejači, alat
- rezervni usnik
- zamensko tank staklo
- alatke za izradu grejača (Coil Jig)
- uputstvo
Vrsta:MTL    RDTL   
Osnovna boja:Crna    Silver   

Pitanja i OdgovoriKomentari

Nema komentara za ovaj proizvod. Morate biti prijavljeni kako bi poslali komentar!

Prijavi se

Samo najbolji brendovi

U Inhalici ćete pronaći najbolji asortiman popularnih brendova za e-cigarete i e-tečnostiVapepro
PGVG Labs
Charlie`s Chalk Dust
Reewape
BP Mods
YiHi SXmini
Uwell
Geekvape
Aspire
Innokin
KTS
Elf Bar
Wotofo
VoopooTech
Vaporesso