Ambition Mods Bi2hop MTL RTA 4ml atomizer


Ambition Mods
Boja*

Odaberite opciju iznad kako biste mogli da poručite ili proverite dostupnost.

5,999.00 RSD

Naslednik ultra popularnog Bishop MTL RTA atomizera kompanije Ambition Mods, Bi2hop MTL RTA 4ml. Izgledom je veoma sličan prethodniku, ali donosi unapređeni deck za postavljanje grejača i bolje pozicionirane pinove za protok vazduha.

Podeli sa prijateljima

Ambition Mods Bi2hop MTL RTA 4ml atomizer


RTA (RBA) je oznaka za atomizer kog kojeg korisnik sam priprema grejač koje će koristiti.
Za ove atomizere ne postoje zamenske glave nego je potrebno da korisnik sam premota i postavi grejač željenih osobina.
Klasični RTA atomizeri su jednostavni za upotrebu. Uputstvo za izradu i postavljanje grejača možete pronaći u video klipu na ovoj stranici.


Nakon ogromne popularnosti koju je doživeo Bishop, MTL RTA atomizer napravljen u saradnji kompanija Ambition Mods i The Vaping Gentlemen Club, došlo je vreme za njegovog naslednika: Bi2hop MTL RTA. I Bi2hop je plod saradnje ove dve kompanije, zadržao je sve dobre strane svog starijeg brata uz nekoliko sjajnih unapređenja: redizajniran deck za postavljanje grejača i bolje pozicionirane pinove za protok vazduha.

Bi2hop je logičan korak napred svim ljubiteljima prvog Bishopa, ali ima mnogo toga da pruži i korisnicima koji su prvom Bishopu zamerali na nedovoljno izraženoj aromi i udaru u grlo. 
Što se tiče dizajna i kvaliteta izrade, razlike između Bi2hopa i prvog Bishopa gotovo i da nema: ivice su idealno obrađene a navoji perfektni, vizuelno su veoma slični. Bi2hop se proizvodi u dve varijante, obe u prečniku imaju 22mm a razlikuju se po kapacitetu: 2ml ili 4ml.

Deck Bi2hop atomizera je takođe veoma sličan onom iz Bishopa, ali uz malo unapređenje: umesto dva otvora za skupljanje kondenza/viška tečnosti, sada je kompletni donji nivo decka spušten u odnosu na kontakte. Osim toga, sve je isto i savršeno jednostavno: u produžetku pozicije na kojoj ćete postaviti grejač su dva kanala. Vatu provučete tesno kroz grejač i postavite da leži u ovim kanalima, odsečete je na krajevima kanala i to je sve. Nema brige oko toga da li je trebalo više ili manje vate, da li joj je pozicija dobra, da li pokriva sve otvore... bukvalno ne postoji način da napravite loš setap.

Za odgovarajuće natapanje vate i grejača se staraju dve rupice na poklopcu koji se stavlja iznad grejača, a na koji se šrafi tank. Tank se puni odozdo. Okrenete atomizer naopako i odvrnete tank, pa u njega sipate max. 4ml tečnosti.
Sistem za podešavanje protoka vazduha je gotovo identičan onom iz prvog Bishopa, dakle nestvarno gladak i bešuman. Dve rupice za vazduh su postavljene u ravni grejača, sa obe njegove strane. Na taj način vazduh spolja ide direktno na grejač, pa sa grejača direktno gore ka usniku.

Prvi benefit koji ovakav sistem donosi je zvuk, tj. odsustvo istog. Bi2hop je maltene bešuman. Kad ga prvi put upotrebite pomislite kako ne radi jer nema nikakvog zvuka sa grejača, a onda Vas puna usta pare uvere da ovaj mališan itekako funkcioniše.

Sam protok vazduha je gladak, budući da nema krivina i ćoškova koje treba da obiđe. Bočni otvori za vazduh nisu obične rupe nego su u obliku cevčica koje dolaze gotovo do samog grejača. Zbog toga je ukus veoma izražen, a ovakav sistem omogućava da sjajan ukus dobijete kako sa grejača od standardnih (jednostavnih) žica, tako i sa naprednih MTL clapton žica. U Bi2hopu je pozicija ovih cevčica unapređena, više nisu vodoravne nego su blago nagnute ka grejaču, što rezultira mnogo izraženijom aromom.

I ovde se cevčice za protok vazduha mogu menjati, pa svoju idealnu kombinaciju mogu pronaći kako korisnici koji vole baš tesan MTL cug tako i oni koji vole prilično otvoren MTL protok vazduha. Cevčice se mogu menjati nezavisno od postavke grejača, tako da sa istim grejačem možete probati nekoliko kombinacija i pronaći onu koja vam najviše odgovara.SADRŽAJ KOMPLETA:
- Ambition Mods Bi2hop MTL RTA 4ml atomizer
- zamensko tank staklo
- cevčice za protok vazduha (pinovi): 2 x 0.8mm, 2 x 1.0mm, 2 x 1.2mm, 1 x zatvoren pin
- zamenski šrafovi, alat i o-ring gumice
- uputstvo


Vrsta:MTL    RDTL   
Osnovna boja:Crna    Silver    Tamno siva   

Pitanja i OdgovoriKomentari

Nema komentara za ovaj proizvod. Morate biti prijavljeni kako bi poslali komentar!

Prijavi se

Samo najbolji brendovi

U Inhalici ćete pronaći najbolji asortiman popularnih brendova za e-cigarete i e-tečnostiVapepro
PGVG Labs
Charlie`s Chalk Dust
Reewape
BP Mods
YiHi SXmini
Uwell
Geekvape
Aspire
Innokin
KTS
Elf Bar
Wotofo
VoopooTech
Vaporesso