Vapefly Brunhilde MTL RTA 5ml atomizer


Vapefly
Boja*

Odaberite opciju iznad kako biste mogli da poručite ili proverite dostupnost.

3,799.00 RSD

Brunhilde MTL RTA je jedan od prvih atomizera nastao u saradnji kompanije Vapefly i vaperskog udruženja German 103. Doneo je inovativno rešenje za dopremanje tečnosti do grejača putem čeličnih sajli, što ga uz tank kapaciteta 5ml i unikatan izgled i dalje čini jednim od najpopularnijih MTL RTA modela na tržištu.

Podeli sa prijateljima

Vapefly Brunhilde MTL RTA 5ml atomizer


RTA (RBA) je oznaka za atomizer kog kojeg korisnik sam priprema grejač koje će koristiti.

Za ove atomizere ne postoje zamenske glave nego je potrebno da korisnik sam premota i postavi grejač željenih osobina.
Klasični RTA atomizeri su jednostavni za upotrebu. Uputstvo za izradu i postavljanje grejača možete pronaći u video klipu na ovoj stranici.

Atomizeri kompanije Vapefly već godinama spadaju među najpopularnije u svetu RTA korisnika, prvenstveno zbog visokog kvaliteta izrade i fenomenalne arome koju isporučuju. Alberich nastavlja ovu tradiciju a donosi i deck modernog dizajna koji je maksimalno jednostavan za upotrebu, pa će bez sumnje naći svoje mesto u kolekciji mnogih iskusnijih vapera.Brunhilde MTL RTA je atomizer visokog kvaliteta izrade. Na prvi pogled je očigledno da je nastao u saradnji sa ekipom vapera iz Nemačke, dizajn je arhaičan i vidljiva je germanska nota. Osnovna inovacija koju Brunhilde MTL RTA donosi su sajle od najkvalitetnijeg nemačkog čelika, kojima se tečnost fantastično brzo i precizno dovodi iz relativnog visokog tanka do komore grejača.

Ova verzija Brunhilde je predviđena za MTL korišćenje. Kako bi svaki korisnik pronašao svoju idealnu postavku na ovom atomizeru, podešavanje vazduha se vrši promenom pina ispod grejača. U kompletu je 6 pinova, prečnika 0.9mm, 1.2mm, 1.4mm, 1.8mm, 2.1mm i 2.5mm. Dakle, od baš tesnog MTL do prilično otvorenog MTL-RDTL vazduha.


 
Deck za postavljanje grejača je pristupačan, na oba pola su po dva šrafa pa se u Brunhilde MTL RTA bez problema mogu postaviti svi gotovi RBA grejači, bez obzira da li su motani "u levo" ili su namotani u suprotnom smeru.

Vazduh do grejača dolazi odozdo, preko jednog od izmenljivih pinova iz kompleta.
Pinovi se ne mogu menjati kada je grejač postavljen.

I punjenje tanka je rešeno na interesantan način, na boku je rupa do koje se dolazi okretanjem kape atomizera. Nakon što napunite, pomerite kapu u stranu i atomizer je spreman za upotrebu.
 

Za izradu grejača možete koristiti standardnu Kanthal, Ni80 ili SS žicu. Dobar rezultat se dobija i sa MTL Clapton žicama.

Vapefly Brunhilde MTL RTA fenomenalne rezultate daje i sa gotovim MTL grejačima, koje možete videti na ovoj stranici: Gotovi RBA grejači. Naša preporuka su Vandy Vape i Hellvape MTL clapton/MTL Fused Clapton grejači.
 


SADRŽAJ KOMPLETA:

- Vapefly Brunhilde MTL RTA 5ml atomizer
- kesica sa rezervnim gumicama i šrafovima
- 6 pinova za podešavanje protoka vazduha
- komad Vapefly Firebolt organske vate i Ni80 grejači
- rezervno tank staklo
- rezervni usnik
- Allen šrafciger
- uputstvo

Vrsta:MTL    RDTL   
Osnovna boja:Crna    Silver    Tamno siva   

Pitanja i OdgovoriKomentari

  Morate biti prijavljeni kako bi poslali komentar!

  Prijavi se

  Samo najbolji brendovi

  U Inhalici ćete pronaći najbolji asortiman popularnih brendova za e-cigarete i e-tečnosti  Vapepro
  PGVG Labs
  Charlie`s Chalk Dust
  Reewape
  BP Mods
  YiHi SXmini
  Uwell
  Geekvape
  Aspire
  Innokin
  KTS
  Elf Bar
  Wotofo
  VoopooTech
  Vaporesso