Aspire Zelos 3 3200mAh VW baterija


Aspire
Boja*

Odaberite opciju iznad kako biste mogli da poručite ili proverite dostupnost.

5,799.00 RSD

Aspire Zelos 3 3200mAh VW/TC baterija. Nova Aspire baterija sa integrisanom ćelijom, modernog dizajna, sa najnovijom verzijom pouzdanog ASP čipa, za MTL i RDTL korisnike.

Podeli sa prijateljima

Aspire Zelos 3 3200mAh VW/TC baterija


Zelos 3 je nova VW / TC baterija iz kompanije Aspire. Uz visok kvalitet izrade i pouzdanost koja tradicionalno krasi Aspire uređaje, sada je tu i veoma moderan dizajn i najnovija verzija ASP čipa za potpun užitak. Stoga je Zelos 3 sjajna opcija za MTL ili RDTL korisnike koji traže dobru bateriju sa integrisanom ćelijom.

Zelos 3 je uređaj fenomenalnog izgleda. Veoma lepo leži u ruci i jednostavan je za korišćenje. Poseduje ekran u boji visoke rezolucije, na kojem su prikazani parametri bitni za rad uređaja.


Zelos 3 poseduje standardan set režima rada: VW, VV, Bypass, TC. Tu je i napredni CPS (eng. Customizable Power Settings) režim, gde korisnik može krivu izlazne snage prilagoditi prema svojim potrebama.


Aspire Zelos 3 sadrži integrisanu baterijsku ćeliju kapaciteta 3200mAh. Baterija se puni preko USB porta nove generacije, Tip C. Maksimalna jačina struje punjenja je 2A, za brzo punjenje. Ovu opciju treba koristiti samo povremeno jer drastično smanjuje kapacitet i životni vek baterije. Preporuka je da se za standardno punjenje baterije koristi struja od max 1A.


SADRŽAJ KOMPLETA:
- Aspire Zelos 3 3200mAh VW/TC baterija
- USB kabal Tip C
- Uputstvo

 

VAŽNA NAPOMENA: Na kutiji svakog proizvoda se nalazi serijski broj(S/N) pomoću kojeg na sajtu proizvođača možete proveriti originalnost svog primerka!

NEOPHODNO JE DA SAČUVATE OVAJ SERIJSKI BROJ RADI EVENTUALNE REKLAMACIJE! Zahtev proizvođača je da se uz reklamaciju priloži fizički primerak sličice sa serijskim brojem (dakle, sačuvate celo pakovanje ili samo deo gde je S/N) ili fotografija na kojoj se pored uređaja vidi S/N.

Unapred se zahvaljujemo na Vašem razumevanju.

Osnovna boja:Crna    Crvena    Plava    Silver    Tamno siva   

Pitanja i OdgovoriPovezani proizvodi

Novo!
Aspire Zelos 3 kit

Aspire Zelos 3 kit

7.999,00 RSD


Proizvodi iz iste kategorije


Komentari

Nema komentara za ovaj proizvod. Morate biti prijavljeni kako bi poslali komentar!

Prijavi se

Samo najbolji brendovi

U Inhalici ćete pronaći najbolji asortiman popularnih brendova za e-cigarete i e-tečnostiPGVG Labs
Charlie`s Chalk Dust
Reewape
BP Mods
YiHi SXmini
Uwell
Geekvape
Aspire
Innokin
KTS
Elf Bar
Wotofo
VoopooTech
Vaporesso
VBAR