Eleaf iStick Power 2 5000mAh VW baterija


Eleaf
Boja*

Odaberite opciju iznad kako biste mogli da poručite ili proverite dostupnost.

6,499.00 RSD

Eleaf iStick Power 2 5000mAh baterija. Novi model baterije iz Eleafa sa integrisanom ćelijom velikog kapaciteta, modernog dizajna i visokog kvaliteta izrade.

Podeli sa prijateljima

Eleaf iStick Power 2 5000mAh VW baterija

Poznata iStick kolekcija baterija i baterijskih modova iz Eleafa sada ima dva nova modela. Power 2 je baterija sa integrisanom ćelijom kapaciteta 5000mAh, a Power 2C je baterijski mod koji pokreću dve li-ion 18650 baterije.

Eleaf iStick Power 2 je baterija velikog kapaciteta, modernog dizanja i visokog kvaliteta izrade. 
 
Telo uređaja je prekriveno maskom od prirodne kože. Dostupno je nekoliko interesantnih kombinacija boja.

Parametri bitni za rad uređaja su prikazani na ekranu u boji visoke rezolucije. Korisniku je dostupna mogućnost personalizacije načina prikaza ovih podataka.
Maksimalna snaga koju može da isporuči iStick Power 2 je 80W. Uređaj ne poseduje režim kontrole temperature (TC), dostupan je samo klasičan režim izmenljive snage (VW) sa SMART funkcijom.

SMART funkcija radi tako što na osnovu očitanog otpora grejača automatski postavi vrednost snage na preporučenu vrednost.
Inicijalne preporučene vrednosti se odnose na atomizer (grejače) koje Eleaf kombinuje sa ovim baterijama u e-cig kompletima, tako da nisu nužno najbolje za Vaš atomizer. Svakako predstavljaju korisnu bezbednosnu funkciju, jer sprečavaju da se grejač spali na prvoj aktivaciji ukoliko je uređaj ostao podešen na snagu preveliku za novonašrafljen grejač.
Eleaf iStick Power 2 sadrži integrisanu baterijsku ćeliju kapaciteta 5000mAh. Baterija se puni preko USB porta nove generacije, Tip C. Maksimalna jačina struje punjenja je 2A, za brzo punjenje.

Ovu opciju treba koristiti samo povremeno jer drastično smanjuje kapacitet i životni vek baterije. Preporuka je da se baterija puni na struji od max 1A.
SADRŽAJ KOMPLETA:
- Eleaf iStick Power 2 5000mAh VW baterija
- USB kabal Tip C
- Uputstvo

 

VAŽNA NAPOMENA: Na kutiji svakog proizvoda se nalazi serijski broj(S/N) pomoću kojeg na sajtu proizvođača možete proveriti originalnost svog primerka!

NEOPHODNO JE DA SAČUVATE OVAJ SERIJSKI BROJ RADI EVENTUALNE REKLAMACIJE! Zahtev proizvođača je da se uz reklamaciju priloži fizički primerak sličice sa serijskim brojem (dakle, sačuvate celo pakovanje ili samo deo gde je S/N) ili fotografija na kojoj se pored uređaja vidi S/N.

Unapred se zahvaljujemo na Vašem razumevanju.

Osnovna boja:Braon    Crna    Crvena    Multikolor    Plava    Tamno siva   

Pitanja i OdgovoriKomentari

  Morate biti prijavljeni kako bi poslali komentar!

  Prijavi se

  Samo najbolji brendovi

  U Inhalici ćete pronaći najbolji asortiman popularnih brendova za e-cigarete i e-tečnosti  PGVG Labs
  Charlie`s Chalk Dust
  Reewape
  BP Mods
  YiHi SXmini
  Uwell
  Geekvape
  Aspire
  Innokin
  KTS
  Elf Bar
  Wotofo
  VoopooTech
  Vaporesso
  VBAR