Vapepro Vape 800 0% jednokratni PUFF POD


Vapepro
Ukus*

Odaberite opciju iznad kako bi proverili dostupnost po radnjama.

799.00 RSD

Jednokratna e-cigareta (PUFF POD) Vapepro Vape 800. U tanku je 2ml e-tečnosti BEZ NIKOTINA, predviđeno za do 800 povlačenja (pufova).

Podeli sa prijateljima

Vapepro Vape 800 0% jednokratni PUFF POD

 
Vape 800 je model jednokratne e-cigarete iz kompanije Vapepro, namenjen korisnicima koji ne žele da unose nikotin. U ovom uređaju je tečnost BEZ NIKOTINA, sa grejačem nove generacije koji pruža intezivniji ukus i bolju efikasnost.

Tank Vapepro Jumbo modela sadrži 2ml e-tečnosti. U tanku je e-tečnost bez nikotina. S obzirom da je baterija podešena da radi na maloj snazi kako bi joj se optimizovao kapacitet i produžilo trajanje, ovakva kombinacija tečnosti i baterije garantuje užitak i maksimalnu iskorišćenost. Vapepro Vape 800 bi trebao korisniku da pruži do nekih 800 uvlačenja (pufova)!*

Uređaj je spreman za upotrebu.
Potrebno je samo da ga izvadite iz pakovanja, uklonite zaštitni silikonski čep i možete ga koristiti.

Grejač se aktivira automatski, uvlačenjem vazduha. Ne postoji prekidač i nema podešavanja, samo povučete vazduh i e-cigareta radi! Nakon što se baterija isprazni uređaj će prestati da proizvodi paru. Od tog momenta je neupotrebljiv i možete ga baciti tj. odložiti na nekom od mesta predviđenih za reciklažu baterija. Tank i baterija se ne mogu dopunjavati!
 

SADRŽAJ KOMPLETA:
- Vapepro Vape 800 jednokratna e-cigareta BEZ NIKOTINA*Brojka od 800 povlačenja je informativnog karaktera, precizno trajanje nekog jednokratnog uređaja zavisi od mnogo faktora (učestalost korišćenja, dužina povlačenja...) i ne može biti isti za sve korisnike.

Jačina nikotina:0% (0mg/ml)   
Max. broj povlačenja (puffova):800   

Pitanja i Odgovori
Proizvodi iz iste kategorije


Komentari

Nema komentara za ovaj proizvod. Morate biti prijavljeni kako bi poslali komentar!

Prijavi se

Samo najbolji brendovi

U Inhalici ćete pronaći najbolji asortiman popularnih brendova za e-cigarete i e-tečnostiVapepro
PGVG Labs
Charlie`s Chalk Dust
Reewape
BP Mods
YiHi SXmini
Uwell
Geekvape
Aspire
Innokin
KTS
Elf Bar
Wotofo
VoopooTech
Vaporesso