Vapepro Jumbo 5000 0% jednokratni PUFF POD


Vapepro
Ukus*

Odaberite opciju iznad kako bi proverili dostupnost po radnjama.

1,499.00 RSD

Jednokratna e-cigareta (PUFF POD) Vapepro Jumbo 5000 sa baterijom koja se može puniti. U tanku je 10ml e-tečnosti BEZ NIKOTINA, predviđeno za do 5000 povlačenja (pufova).

Podeli sa prijateljima

Vapepro Jumbo 5000 0% jednokratni PUFF POD

 
Jumbo je model jednokratne e-cigarete iz kompanije Vapepro, namenjen korisnicima koji ne žele da unose nikotin. U ovom uređaju je tečnost BEZ NIKOTINA, sa grejačem nove generacije koji pruža intezivniji ukus i bolju efikasnost.

Tank Vapepro Jumbo modela sadrži 10ml e-tečnosti. Baterija u ovom uređaju je punjiva i možete je dopuniti nekoliko puta. Vapepro Jumbo 5000 možete koristiti sve dok se ne potroši tečnost iz tanka. Drugim rečima, ovo nisu jednokratni podovi u bukvalnom značenju jer su baterije punjive.

U tanku je e-tečnost bez nikotina. S obzirom da je baterija podešena da radi na maloj snazi kako bi joj se optimizovao kapacitet i produžilo trajanje, ovakva kombinacija tečnosti i baterije garantuje užitak i maksimalnu iskorišćenost. Vapepro Jumbo 5000 bi trebao korisniku da pruži do nekih 5000 uvlačenja (pufova)!*
Uređaj je spreman za upotrebu. Potrebno je samo da ga izvadite iz pakovanja, uklonite zaštitni silikonski čep na usniku, i možete ga koristiti.

Grejač se aktivira automatski, uvlačenjem vazduha. Ne postoji prekidač i nema podešavanja, samo povučete vazduh i e-cigareta radi!
 
Nakon što se baterija isprazni, možete je dopuniti. Puni se preko klasičnog USB-C kabla, preporuka je da ne koristite punjače velike snage (preko 1A). Ukoliko je baterija napunjena a uređaj ne proizvodi paru (ili daje zagoreo ukus), tank je potrošen i vapepro Jumbo 5000 se više ne može koristiti. Od tog momenta je neupotrebljiv i možete ga baciti tj. odložiti na nekom od mesta predviđenih za reciklažu baterija. Tank se ne može naknadno puniti!
 

SADRŽAJ KOMPLETA:
- Vapepro Jumbo 5000 jednokratna e-cigareta BEZ NIKOTINA*Brojka od 5000 povlačenja je informativnog karaktera, precizno trajanje nekog jednokratnog uređaja zavisi od mnogo faktora (učestalost korišćenja, dužina povlačenja...) i ne može biti isti za sve korisnike.

Jačina nikotina:0% (0mg/ml)   
Max. broj povlačenja (puffova):5000   

Pitanja i Odgovori
Proizvodi iz iste kategorije


Komentari

Nema komentara za ovaj proizvod. Morate biti prijavljeni kako bi poslali komentar!

Prijavi se

Samo najbolji brendovi

U Inhalici ćete pronaći najbolji asortiman popularnih brendova za e-cigarete i e-tečnostiVapepro
PGVG Labs
Charlie`s Chalk Dust
Reewape
BP Mods
YiHi SXmini
Uwell
Geekvape
Aspire
Innokin
KTS
Elf Bar
Wotofo
VoopooTech
Vaporesso