Vapefly Lindwurm RTA 5ml atomizer


Vapefly
Boja*

Odaberite opciju iznad kako biste mogli da poručite ili proverite dostupnost.

4,199.00 RSD

Sjajni DTL atomizer kompanije Vapefly, jedinstvenog dizajna i sa inovativnim sistemom protoka vazduha. Predviđen za Single Coil grejače, kapacitet tanka je 5ml.

Podeli sa prijateljima

Vapefly Lindwurm RTA 5ml atomizer


RTA je skraćenica za Rebuildable Tank Atomizer, što znači da se radi o atomizeru kog kojeg korisnik sam priprema grejače koje će koristiti.
Za ove atomizere ne postoje zamenske glave nego je potrebno da korisnik sam premota i postavi grejač željenih osobina.
Upotreba RTA atomizera predviđenih za DTL korišćenje (uvlačenje pare direktno u pluća) se preporučuje ISKLJUČIVO naprednim korisnicima, koji imaju iskustva sa samostalnom pripremom grejača i poseduju odgovarajuće veštine i iskustvo.

Lindwurm RTA je novi proizvod saradnje kompanije Vapefly i nemačke vaperske organizacije German 103. Radi se o sjajnom DTL atomizeru visokog kvaliteta izrade, koji donosi inovativan sistem za podešavanje protoka vazduha. Predviđen je za korišćenje sa Single Coil grejačima.
Lindwurm RTA je masivan atomizer jedinstvenog dizajna. Punjenje tanka je jednostavno, skine se poklopac sa usnikom i kroz membrane sipa e-tečnost. Kapacitet tanka je 5ml.
 
 
Ovaj atomizer je predviđen za klasične DTL grejače u obliku spirale, predviđene za rad na većim snagama. Možete ih pronaći u ovoj sekciji prodavnice: Gotovi RBA grejači

Lindwurm RTA donosi potpuno nov način podešavanja protoka vazduha. Vazduh do grejača dolazi sa tri strane: direktno ispod grejača, bočno na grejač i ukoso. Svaki od ovih pravaca za protok vazduha se može nezavisno podešavati, što korisnicima daje neograničene mogućnosti u potrazi za idealnom postavkom.
Vazduh koji dolazi ispod grejača se podešava preko izmenljivih pinova iz kompleta (6 različitih modela) a protok kroz druga dva otvora se podešava preko prstena na bazi atomizera.

SADRŽAJ KOMPLETA:
- Vapefly Lindwurm RTA atomizer
- kesica sa rezervnim gumicama, šrafovima i alatom
- rezervno tank staklo
- 2 x RBA grejač 0.30 oma
- 2 struka organske vate
- adapter za 510 usnik
- uputstvo


Vrsta:RDTL    DTL   
Osnovna boja:Crna    Silver    Tamno siva   

Pitanja i OdgovoriKomentari

  Morate biti prijavljeni kako bi poslali komentar!

  Prijavi se

  Samo najbolji brendovi

  U Inhalici ćete pronaći najbolji asortiman popularnih brendova za e-cigarete i e-tečnosti  Vapepro
  PGVG Labs
  Charlie`s Chalk Dust
  Reewape
  BP Mods
  YiHi SXmini
  Uwell
  Geekvape
  Aspire
  Innokin
  KTS
  Elf Bar
  Wotofo
  VoopooTech
  Vaporesso