Vapefly Brunhilde 1o3 RTA 7ml atomizer


Vapefly
Boja*

Odaberite opciju iznad kako biste mogli da poručite ili proverite dostupnost.

4,399.00 RSD

Novi RTA atomizer iz Brunhilde kolekcije kompanije Vapefly koji pruža mogućnost upotrebe na više različitih načina. Bez sumnje, Brunhilde 1o3 je najfleksibilniji RTA atomizer na tržištu.

Podeli sa prijateljima

Vapefly Brunhilde 1o3 RTA 7ml atomizer


RTA je skraćenica za Rebuildable Tank Atomizer, što znači da se radi o atomizeru kog kojeg korisnik sam priprema grejače koje će koristiti.
Za ove atomizere ne postoje zamenske glave nego je potrebno da korisnik sam premota i postavi grejač željenih osobina.
Upotreba RTA atomizera predviđenih za DTL korišćenje (uvlačenje pare direktno u pluća) se preporučuje ISKLJUČIVO naprednim korisnicima, koji imaju iskustva sa samostalnom pripremom grejača i poseduju odgovarajuće veštine i iskustvo.

1o3 je novi model iz Brunhilde kolekcije uređaja napravljenih u saradnji kompanije Vapefly i nemačke vaperske organizacije German 103. Brunhilde atomizeri su već godinama među najpopularnijim na svetskom tržištu pa su Vapefly i German 103 na jednom mestu sakupili sva dobra i loša iskustva korisnika, te kreirali Brunhilde 1o3 RTA koji je trenutno najfleksibilniji atomizer u ponudi.
Brunhilde 1o3 RTA je masivan atomizer, visokog kvaliteta izrade. Tank se puni slično kao kod prethodnih Brunhilde atomizera, preko otvora na boku uređaja. Ovde je na otvor postavljen ventil, kao dodatna sigurnost protiv curenja.
Kapacitet tanka je 7ml.
 
 
Ovaj atomizer je predviđen za klasične DTL grejače u obliku spirale, predviđene za rad na većim snagama. Možete ih pronaći u ovoj sekciji prodavnice: Gotovi RBA grejači

Brunhilde 1o3 RTA korisniku pruža mogućnost korišćenja na nekoliko različitih načina. Pre svega, može se koristiti sa Single Coil i Dual Coil grejačima. Ukoliko se koristi u Dual Coil varijanti između grejača se postavlja jedan od dva slota iz kompleta, tako se određuje protok između samih grejača.
Ako se koristi u Single Coil varijanti, u kompletu je silikonski adapter koji se postavlja na mesto drugog grejača.

Tečnost se do grejača doprema preko sajli od najkvalitetnijeg nemačkog čelika. U atomizer su fabrički postavljene 4 sajle a maksimalno se može postaviti 6, po 3 sa svake strane.

Vazduh do grejača dolazi sa boka i odozdo. Na boku su otvori u obliku saća, koji se nalaze na suprotnim stranama atomizera.


SADRŽAJ KOMPLETA:
- Vapefly Brunhilde 1o3 RTA atomizer
- kesica sa rezervnim gumicama, šrafovima i alatom
- rezervno tank staklo
- 2 x RBA Clapton grejač 0.35 oma
- 2 struka organske vate
- 4 x čelična sajla (4 su već instalirane u atomizer)
- airflow slot
- silikonski adapter za Single Coil
- uputstvo


Vrsta:RDTL    DTL   
Osnovna boja:Crna    Silver    Tamno siva   

Pitanja i OdgovoriKomentari

Nema komentara za ovaj proizvod. Morate biti prijavljeni kako bi poslali komentar!

Prijavi se

Samo najbolji brendovi

U Inhalici ćete pronaći najbolji asortiman popularnih brendova za e-cigarete i e-tečnostiVapepro
PGVG Labs
Charlie`s Chalk Dust
Reewape
BP Mods
YiHi SXmini
Uwell
Geekvape
Aspire
Innokin
KTS
Elf Bar
Wotofo
VoopooTech
Vaporesso