Geekvape Z MAX Subohm 4ml atomizer


Geekvape
Boja*

Odaberite opciju iznad kako biste mogli da poručite ili proverite dostupnost.

3,599.00 RSD

Geekvape Z MAX Subohm atomizer. Novi model u Zeus kolekciji atomizera kompanije GeekVape je Z Max iliti Zeus Max Subohm. Namenjen je najzahtevnijim korisnicima za korišćenje uvlačenjem direkt u pluća (DTL).

Podeli sa prijateljima

GeekVape Z MAX Subohm 4ml atomizerNovi model u Zeus kolekciji atomizera kompanije GeekVape je Z Max iliti Zeus Max Subohm. Z je oznaka za Zeus (tako se sada obeležavaju svoji aktuelni atomizeri iz ove kolekcije), a Max govori da se radi o atomizeru maksimalnih performansi.

Z Max koristi nove mesh zamenske glave sa oznakom M Coil. Predviđene su za korišćenje na još većim snagama nego što je to bio slučaj kod prethodnog Z Subohm modela, a produkcija pare i aroma su još intezivniji.

Z Max je zadržao originalan dizajn svojih prethodnika, koji sprečava curenje tečnosti tokom korišćenja. Namenjen je najzahtevnijim korisnicima za korišćenje uvlačenjem direkt u pluća (DTL).Z Max Subohm je uređaj modernog izgleda i visokog kvaliteta izrade. Kapacitet tanka sa ravnim tank staklom je 2ml, uz Bubble tank iz kompleta kapacitet postaje 4ml.SPECIFIKACIJA:

Visina: 56mm
Širina: 26mm (32mm sa Bubble tankom)
Kapacitet: 2ml / 4ml
Tip konektora: 510Z Max Subohm je dizajniran tako da vazduh ulazi gore, kroz rupe neposredno ispod usnika. Na taj način je onemogućeno curenje tečnosti prilikom korišćenja.
Zamena glave je veoma jednostavna, samo se izvadi stara pa novu ubacite u njeno ležište.

Zamenske glave za ovaj atomizer se nazivaju M Coil glave. U kompletu se dobijaju dva modela, M0.14 (0.14 oma, za 60W - 80W) i M0.2 (0.2 oma, 70W - 85W). Za pravilan rad ovog atomizera i maksimalan užitak neophodno je koristiti ga na baterijskom modu odgovarajuće snage. Drugim rečima, za Z Max Vam je potreban baterijski mod sa dve baterije, ili barem model koji pokreće jedna 21700 Li-Ion baterija visokih performansi.


Zamenske glave možete pronaći na stranici GeekVape M Series zamenske glave

Tank staklo za ovaj atomizer možete pronaći na stranici GeekVape Z Max zamenski tank

Kapacitet tankova na ovom atomizeru je nešto manji nego kod drugih modela iz te kategorije, zbog velikih dimenzija zamenskih glava.


SADRŽAJ KOMPLETA:

- GeekVape Z Max Subohm 4ml atomizer
- zamenske glave: M0.14 (0.14 Ω), M0.2 (0.20 Ω)
- zamenska staklena tuba (ravna, 2ml kapacitet)
- zamenske gumice
- uputstvo


Vrsta:DTL   
Osnovna boja:Crna    Multikolor    Silver    Tamno siva   

Pitanja i OdgovoriKomentari

  Morate biti prijavljeni kako bi poslali komentar!

  Prijavi se

  Samo najbolji brendovi

  U Inhalici ćete pronaći najbolji asortiman popularnih brendova za e-cigarete i e-tečnosti  Vapepro
  PGVG Labs
  Charlie`s Chalk Dust
  Reewape
  BP Mods
  YiHi SXmini
  Uwell
  Geekvape
  Aspire
  Innokin
  KTS
  Elf Bar
  Wotofo
  VoopooTech
  Vaporesso