Horizontech Sakerz 5ml atomizer


Horizontech
Boja*

Odaberite opciju iznad kako biste mogli da poručite ili proverite dostupnost.

4,499.00 RSD

Sakerz je novi model DTL atomizera kompanije Horizontech. Radi se o atomizeru maksimalnih performansi, predviđenom za intezivno DTL korišćenje na velikim snagama. Maksimalna produkcija pare, veoma intezivan ukus i iznenađujuće dug životni vek zamenskih glava učinili su da mnogi poznati svetski recenzenti proglase Sakerz ubedljivo najboljim DTL atomizerom na tržištu.

Podeli sa prijateljima

Horizontech Sakerz Tank 5ml atomizerSakerz je novi model DTL atomizera kompanije Horizontech. Radi se o atomizeru maksimalnih performansi, predviđenom za intezivno DTL korišćenje na velikim snagama. Maksimalna produkcija pare, veoma intezivan ukus i iznenađujuće dug životni vek zamenskih glava učinili su da mnogi poznati svetski recenzenti proglase Sakerz ubedljivo najboljim DTL atomizerom na tržištu.

Sakerz Tank atomizer je namenjen najzahtevnijim korisnicima, za korišćenje uvlačenjem direkt u pluća (DTL). S' obzirom da se koristi na velikim snagama (70+W) neophodno je upariti ga sa kvalitetnim dual-18650 ili dual-21700 baterijskim modom.
Sakerz je masivan atomizer visokog kvaliteta izrade. U osnovi je širok 26mm, sa bubble tank staklom širina postaje čak 29.5mm.

Podešavanje protoka vazduha je preko prstena koji se nalazi na vrhu uređaja, ispod usnika.Zamena glave je veoma jednostavna: odvrne se baza atomizera, stara glava se izvadi pa ubacite novu u ležište.

Zamenske glave za ovaj atomizer se nazivaju Horizontech Sakerz glave. U kompletu se dobijaju dva modela: 0.16 oma (MESH, preporučena snaga 70W) i 0.17 oma (2-in-1 MESH, preporučena snaga 70W). Nedavno je Horizontech predstavio i novi model Sakerz zamenskih glava, otpora 0.4 oma koje se koriste na 40W.

Zamenske glave za ovaj atomizer možete pronaći na stranici Horizontech Sakerz zamenske glave

Tank staklo za ovaj atomizer možete pronaći na stranici Horizontech Sakerz zamenski tank

Za pravilan rad ovog atomizera i maksimalan užitak neophodno je koristiti ga na baterijskom modu odgovarajuće snage. Drugim rečima, za Sakerz Vam je potreban baterijski mod sa dve baterije.
SADRŽAJ KOMPLETA:

- Horizontech Sakerz Tank 5ml atomizer
- zamenske glave: 0.16Ω, 0.17Ω
- zamenska staklena tuba (ravna, 3.5ml kapacitet)
- zamenske gumice
- uputstvo


Vrsta:DTL   
Osnovna boja:Crna    Silver    Tamno siva   

Pitanja i OdgovoriPovezani proizvodi


Proizvodi iz iste kategorije


Komentari

Nema komentara za ovaj proizvod. Morate biti prijavljeni kako bi poslali komentar!

Prijavi se

Samo najbolji brendovi

U Inhalici ćete pronaći najbolji asortiman popularnih brendova za e-cigarete i e-tečnostiPGVG Labs
Charlie`s Chalk Dust
Reewape
BP Mods
YiHi SXmini
Uwell
Geekvape
Aspire
Innokin
KTS
Elf Bar
Wotofo
VoopooTech
Vaporesso
VBAR