Eleaf iStick Pico LE 75W VW/TC baterijski mod


Eleaf
Boja*

Odaberite opciju iznad kako biste mogli da poručite ili proverite dostupnost.

4,899.00 RSD

Pico LE je model iz popularne Pico kolekcije baterijskih modova kompanije Eleaf. Kompaktnog dizajna i prepoznatljivog izgleda, uz dokazano visok kvalitet izrade, Pico modeli su već dugo omiljen izbor mnogih vapera širom sveta.

Podeli sa prijateljima

Eleaf iStick Pico LE 75W VW / TC baterijski mod

Pico LE je još jedan model iz popularne Pico kolekcije baterijskih modova kompanije Eleaf. Karakterističnog oblika i malih dimenzija, uz dokazano visok kvalitet izrade, Pico LE predstavlja dobru opciju za korisnike koji traže mali i jednostavan baterijski mod za svakodnevnu upotrebu.Mod poseduje OLED displej na kojem su prikazani najbitniji parametri:
- otpor atomizera koji je priključen
- nivo napunjenosti baterije
- izlazni napon i snaga (u TC režimu: temperatura grejača)


Pico LE je zadržao dimenzije i oblik karakterističan za baterijske modove iz ove kolekcije. Gotovo kompletno telo ovog moda je presvučeno kožnom maskom interesantnog dezena, što osim vizuelnog dojma daje i mnogo prijatniji osećaj u ruci. Modele sa srebrnom osnovnom bojom karakteriše visoki sjaj. 

Pico LE poseduje standardan set režima rada, klasičan režim izmenljive snage (VW) i režim kontrole temperature (TC). TC je predefinisan za Ti, Ni i SS žice, a tu je i mogućnost da korisnik sam unese vrednosti koeficijenta za TC žicu koju koristi. 

 
Platforma oko konektora je dovoljno prostrana, pa se na Pico LE mogu koristiti atomizeri širine (prečnika) i do 26mm.

Baterija se postavlja kao i na prethodnim Pico modelima, odvrtanjem poklopca pored konektora za atomizer. Prilikom ubacivanja baterije obratite pažnju na polove: plus pol ide na dole!

Bateriju koja je u modu možete puniti i ne vadeći je, preko USB porta nove generacije, tip-c. Punjenje baterije unutar moda treba koristiti samo ponekad, pogotovo brzo punjenje maksimalnom podržanom snagom od 2A, jer drastično smanjuju kapacitet i životni vek baterije. Preporuka je da se Li-Ion baterija izvadi iz moda i puni na zasebnom punjaču!

U baterijskim modovima je neophodno koristiti kvalitetne High-rate baterije.

SADRŽAJ KOMPLETA:
- Eleaf iStick Pico LE 75W baterijski mod
- USB kabal tip-c
- Uputstvo za upotrebuVAŽNA NAPOMENA: Na kutiji svakog proizvoda se nalazi serijski broj(S/N) pomoću kojeg na sajtu proizvođača možete proveriti originalnost svog primerka!

NEOPHODNO JE DA SAČUVATE OVAJ SERIJSKI BROJ RADI EVENTUALNE REKLAMACIJE!
Zahtev proizvođača je da se uz reklamaciju priloži fizički primerak sličice sa serijskim brojem (dakle, sačuvate celo pakovanje ili samo deo gde je S/N) ili fotografija na kojoj se pored uređaja vidi S/N.

Unapred se zahvaljujemo na Vašem razumevanju.

Baterija:1 x 18650   
Osnovna boja:Braon    Crna    Multikolor    Plava    Tamno siva   

Pitanja i OdgovoriKomentari

Nema komentara za ovaj proizvod. Morate biti prijavljeni kako bi poslali komentar!

Prijavi se

Samo najbolji brendovi

U Inhalici ćete pronaći najbolji asortiman popularnih brendova za e-cigarete i e-tečnostiYiHi SXmini
Uwell
Geekvape
Aspire
Innokin
KTS
Elf Bar
Wotofo
VoopooTech
Vaporesso
VBAR
Vape Spot
XTAR
Vozol Bar
Wick 'N' Vape