Digiflavor S Tube VW baterijski mod


Digiflavor
Boja*

Odaberite opciju iznad kako biste mogli da poručite ili proverite dostupnost.

4,299.00 RSD

Digiflavor S Tube VW baterijski mod. Za sve vapere ljubitelje ovakvog oblika, dolazi modularni cevasti mod iz Digiflavora, koji pokreće Li-ion 18650 ili 18350 baterija.

Podeli sa prijateljima

Digiflavor S Tube VW baterijski mod

Baterijski modovi cevastog oblika su dugo bili primarni izbor među vaperima širom sveta, sve dok box modovi nisu preuzeli primat. Danas su cevasti baterijski modovi raritet i deo sećanja starijih vapera, odavno se nije pojavio model vredan pomena. Ipak, u jeku najveće popularnosti box modova iz kompanije Digiflavor nam stiže S Tube, jednostavan i modularan cevasti baterijski mod. S tube je fin izbor kako za nostalgičare tako i za vapere koji traže jednostavan i pouzdan baterijski mod ovakvog oblika.Osnovni parametri:

Dimenzije: 94mm (18650) ili 64mm (18350) * 22mm
Kapacitet: zavisi od Li-Ion baterije koja se koristi
Tip konektora (navoja): 510
Podržani otpor grejača: 0.6oma - 2.0oma (+-0.05oma)
Maksimalna izlazna snaga: 7A
Maksimalni izlazni napon: 3.7V
Struja punjenja: max 1.5A

S Tube je maksimalno jednostavan za korišćenje. Nema ekran a na uređaju je samo jedno dugme koje ima funkciju prekidača. Ispod prekidača je led svetlo koje služi kao indikator rada i izabranog režima.

S Tube poseduje 3 režima rada: crveni (izlazna struja je 3.1V), plavi (3.4V) i zeleni (3.7V). Promena režima se vrši sa 3 brza klika prekidača.

Uređaj poseduje osnovnu zaštitu od niskog/visokog otpora grejača i kratkog spoja. Iznad prekidača je patentirani Geekvape slajder pomoću kog možete zaključati mod i sprečiti neželjenu aktivaciju u džepu ili torbici.Pošto širina (prečnik osnove) S Tube baterijskog moda iznosi 22mm, sa njim se vizuelno uklapaju atomizeri široki do 22m.

S Tube je modularan i visina mu se može "skratiti" ukoliko želite da napravite kombinaciju manjih dimenzija za korišćenje sa 18350 Li-ion baterijama.Bateriju koja je u modu možete puniti i ne vadeći je, preko USB porta nove generacije, Tip C. Punjenje baterije unutar moda treba koristiti samo ponekad jer drastično smanjuje kapacitet i životni vek baterije. Preporuka je da se Li-Ion baterija izvadi iz moda i puni na zasebnom punjaču!U baterijskim modovima je neophodno koristiti kvalitetne High-rate baterije.SADRŽAJ KOMPLETA:
- Digiflavor S Tube baterijski mod
- USB kabal Tip C
- Uputstvo za upotrebuVAŽNA NAPOMENA: Na kutiji svakog proizvoda se nalazi serijski broj(S/N) pomoću kojeg na sajtu proizvođača možete proveriti originalnost svog primerka!

NEOPHODNO JE DA SAČUVATE OVAJ SERIJSKI BROJ RADI EVENTUALNE REKLAMACIJE!
Zahtev proizvođača je da se uz reklamaciju priloži fizički primerak sličice sa serijskim brojem (dakle, sačuvate celo pakovanje ili samo deo gde je S/N) ili fotografija na kojoj se pored uređaja vidi S/N.

Unapred se zahvaljujemo na Vašem razumevanju.

Baterija:1 x 18650   
Osnovna boja:Crna    Multikolor    Silver    Tamno siva   

Pitanja i OdgovoriKomentari

Nema komentara za ovaj proizvod. Morate biti prijavljeni kako bi poslali komentar!

Prijavi se

Samo najbolji brendovi

U Inhalici ćete pronaći najbolji asortiman popularnih brendova za e-cigarete i e-tečnostiYiHi SXmini
Uwell
Geekvape
Aspire
Innokin
KTS
Elf Bar
Wotofo
VoopooTech
Vaporesso
VBAR
Vape Spot
XTAR
Vozol Bar
Wick 'N' Vape