Sa radom je počeo novi sajt Inhalika online prodavnice. Na novom (starom) domenu i na novoj platformi, sa gomilom sjajnih funkcionalnosti.

Objavljeno: 25.05.2022.

Dragi naši,
posle zaista dugog i napornog rada, predstavljamo Vam novu verziju naše online prodavnice.

Platforma na kojoj je bila stara online prodavnica nas je dugo i verno služila, ali naprosto nije mogla da odgovori novim zahtevima kupaca i pruži neke dodatne funkcionalnosti. Stoga smo online prodavnicu podigli na novoj platformi, koja će bez sumnje Vaše korisničko iskustvo podići na nivo koji do sad niste imali prilike da iskusite. Nova platforma je na našem baznom, Inhalika.com domenu koji je dugo stajao po strani i čekao da ovaj momenat dođe.

Loša vest je da bazu podataka sa stare platforme ni na koji način nismo mogli da prebacimo, tako da će svi korisnici morati ponovo da se registruju. Na sreću, to je jedina loša vest a dobrih je zaista mnogo. Krenimo redom:

Napredno filtriranje iliti precizna pretraga

U desktop prikazu glavni meni je ostao gore, u obliku trake.


Ispod glavnih banera su baneri šest najpopularnijih potkategorija, preko njih im možete direktno pristupiti.Na mobilnom uređaju je prikaz gotovo identičan, samo je glavni meni "skupljen" iza tastera u levom gornjem uglu.
 Kliknete na njega i dalje sve ide istim tokom.


Izborom željene potkategorije počinje magija :) Ukoliko kliknemo npr. na START kompleti, u desktop verziji pojavljuje se ovakav ekran:U naprednom filteru sa leve strane (na slici uokviren crvenom bojom) možete suziti pretragu prema parametru koji Vam je bitan. Dostupno je filtriranje prema brendu, nameni (za početnike ili napredniji model), bateriji (integrisana ili izmenljiva baterija), vrsti tj. načinu korišćenja (MTL, RDTL ili DTL) i prema osnovnoj boji uređaja.

Ovi napredni filteri punu snagu pokazuju u kategorijama E-TEČNOSTI i AROME ZA DIY TEČNOSTI, jer pretragu možete vršiti i po tipu (duvanska, voćna...) ili ukusu koji se pojavljuje u toj tečnosti tj. aromi! Složićemo se da je ovo opcija koju ste već dugo priželjkivali, zar ne?


 

Na primer, ovakav ekran se dobije kada se unutar kategorije AROME ZA DIY tečnosti u filteru UKUS klikne na "malina":

Da, tu su baš sve DIY arome koje sadrže ukus maline!

Na mobilnom uređaju se ovom naprednom filteru za pretragu pristupa klikon na plavu traku u dnu ekrana:Kada otvorite stranicu nekog artikla, u dnu opisa se nalazi njegova specifikacija prema atributima za koje postoji filtriranje.
Otvorili ste npr. stranicu za Full Moon Eve aromu i to onda izgleda ovako:Pročitate u specifikaciji da u ovoj aromi ima ukus jabuke, i pomislite "hej, možda bi mi legla neka aroma sa ukusom jabuke." Samo kliknite na JABUKA u specifikaciji i sajt će Vam prikazati sve DIY arome koje u sebi imaju ukus jabuke.
 
 
 

Prikaz dostupnosti po prodavnicama i slike svih varijacija artikala 

Nakon što pronađete artikal koji Vas interesuje, ispod cene možete videti i u kojim je sve radnjama taj artikal dostupan. Za jednostavne artikle taj prikaz radi čim otvorite stranicu, a kod složenih artikala koji imaju varijacije (nor. boja) potrebno je da kliknete na željenu opciju kako bi se prikazala dostupnost po radnjama.

Važna novina koju donosi ova platforma je da se za svaku varijaciju sada prikazuje posebna slika. Na primer, za Geekvape AP2 POD: 


Ako kliknemo na BLACK, dobijemo ovakav ekran:Prikazana je dostupnost po radnjama za BLACK verziju ovog uređaja. Ako kliknemo na GREEN CAMO, sajt će nam prikazati sliku kako uređaj izgleda u toj boji, a ispod je dostupnost te boje po radnjama:Dostupnost po radnjama se ažurira jednom u toku dana, tako da neće uvek biti 100% tačna. Zbog toga je pored svake radnje i broj telefona, koji možete pozvati i proveriti dostupnost. U narednim mesecima treba da završimo još jedno veliko unapređenje u našem poslovnom programu, nakon čega će ovaj prikaz biti maltene tačan u realnom vremenu.

 

Poručivanje u jednom koraku!

Baš tako: u jednom koraku završavate kompletnu porudžbinu!

Nakon što ste odabrali artikal i kliknuli na dugme DODAJ U KORPU, pored njega se pojavi dugme NARUČI:


 

Nakon što kliknete na NARUČI, pojavi se ekran u kojem unesete sve podatke i potvrdite porudžbinu. Ostaje samo da strpljivo sačekate kurira sa Vašim paketom.

 

Novi načini plaćanja: uplatom na račun ili karticom 

Porudžbine sada možete platiti i uplatom na račun, putem online bankarstva ili odlaskom na šalter pošte (banke). U mejlu koji dobijete kao potvrdu porudžbine su svi podaci potrebni da bi ovako platili Vašu porudžbinu.

Plaćanje karticama će biti omogućeno za nekoliko dana, potrebno je samo da detaljno testiramo novu platformu sajta i proverimo da li se lageri redovno ažuriraju. Čim bude pušteno u rad, obavestićemo Vas.

 

Nadamo se da će Vam se naša nova online platforma svideti, te da će naša saradnja sada biti još prijatnija i kvalitetnija. Sigurno je da neće sve od prvog dana raditi kako bi trebalo, neki artikli su ostali bez opisa a neki bez slika, ali to će biti rešeno za par dana. Ukoliko uočite neku nepravilnost na novom sajtu, molimo Vas da nas o tome obavestite putem chata ili na mejl adresu prodaja@inhalika.com

Od srca,
Vaša Inhalika


Povratak na: Vesti iz Inhalike