Od 15.05.2023. Inhalika će porudžbine isporučivati preko GLS kurirske službe

Objavljeno: 15.05.2023.

Dragi naši,
Za ovih 10+ godina poslovanja, najviše problema u saradnji između nas i Vas je nastajalo zbog spore ili netačne isporuke. Na žalost, to je ujedno i aspekt na koji veoma malo možemo da utičemo. Zato smo sa velikom radošću primili informaciju da na našem tržištu kreće sa radom GLS, poznata međunarodna kurirska služba. Nakon što smo dobili potvrdu da će ovde biti “prepisane” njihove standardne poslovne procedure sa čijim smo kvalitetom i pouzdanošću dobro upoznati, odlučili smo da probamo GLS kao primarnog dostavljača naših proizvoda.

Ovo bi trebalo da Vaše korisničko iskustvo podigne na znatno viši nivo, a za to će se pobrinuti nekoliko unapređenja koje GLS donosi:
  1. Rok isporuke je u barem 95% slučajeva naredni radni dan. Za svaku pošiljku će biti pokušane barem 3 isporuke, pre nego se vrati pošiljaocu (tj. nama).
  2. Porudžbine koje napravite radnim danom (ponedeljak – petak) do 14:30h se šalju istog radnog dana.
  3. Primalac će putem mejla i putem sms poruke dobiti obaveštenje u kojem je naveden 3-satni vremenski interval u kojem će biti pokušana isporuka.
    U mejlu će primalac dobiti i link ka stranici gde može pratiti status svog paketa, izmeniti termin ili adresu isporuke, itd… Naravno, da bi ovo funkcionisalo neophodno je da prilikom poručivanja unesete ispravne podatke.
  4. Iznos koji placate prilikom preuzimanja paketa je u dinar isti kao iznos koji je prikazan na sajtu, kada ste napravili porudžbinu.
Standardna cena isporuke je samo 249 dinara! Za porudžbine preko 4999din poštarina je besplatna.
Na žalost, prag za besplatnu poštarinu je morao biti podignut zbog drastičnog povećanja troškova isporuke u poslednjih godinu-dve.

Za više detalja posetite stranicu GLS dostava
GLS će biti naša primarna služba za dostavu u narednih mesec dana, tokom kojih očekujemo da od Vas dobijemo povratnu informaciju o kvalitetu usluge. Ukoliko i mi i Vi budemo zadovoljni, GLS ostaje kao trajna varijanta.

S poštovanjem,
Vaša Inhalika
Povratak na: Vesti iz Inhalike