Centralna Inhalika prodavnica, eLiquid na Novom Beogradu TC Mala Piramida.

Objavljeno: 03.05.2021.
eLiquid je naša prva prodavnica, mesto u kojem je nastala Inhalika priča. Počeli smo sa radom avgusta meseca, sada već davne 2012. godine. Isprva je ponuda bila u skladu sa situacijom u vape svetu i našim mogućnostima, dakle veoma skromna. Uostalom, slika to najbolje ilustruje.


(2012. godina)

Svake godine smo rasli, skupa sa rastom ponude novih artikala i brojem korisnika. Ubrzo smo se preselili u nešto veći lokal, koji smo zbog porasta broja artikala svako malo popunjavali novim vitrinama i policama.


(2016. godina)


(2019. godina)
 
Nakon što smo dosegli fizički maksimum u količini nameštaja koju je moguće smestiti u objekat ovih dimenzija, u oktobru 2020. smo se preselili u mnogi veći i lepši prostor. I dalje smo na istoj adresi tj. u istom hodniku, tako da nas od svima dobro poznate lokacije starog eLiquida deli nekoliko metara.

Novi eLiquid je zamišljen da, osim reprezentativnog prodajnog mesta, bude i mali vaperski bar gde možete sesti i uz kafu i osveženje lagano kompletirati svoju kupovinu, degustirati tečnosti ili se posavetovati o svojoj opremi. Danas je eLiquid prodavnica koja se sa pravom smatra najbolje opremljenim vaperskim dućanom u regionu. Tu možete naći našu celokupnu ponudu, dobiti najbolje informacije i savete, upoznati se sa novitetima kojima redovno osvežavamo lager. Sada već hiljade naših vernih korisnika, bivših pušača, najbolji su dokaz da ste na pravom mestu!eLiquid Inhalika vape shop

TC Mala Piramida
Gandijeva 148a lokal 31
11070 Novi Beograd
Tel: 065.8998.008

RADNO VREME:

pon – pet: 09:00 – 20:00
sub: 09:00 – 18:00


Povratak na: Inhalika prodavnice