Vozol Star 6000 5% jednokratni PUFF POD


Vozol Bar
Ukus*

Odaberite opciju iznad kako biste mogli da poručite ili proverite dostupnost.

1,749.00 RSD

Jednokratna e-cigareta (PUFF POD) Vozol Star 6000 sa baterijom koja se može puniti. U tanku je nikotinska so jačine 5%(50mg/ml) a kapacitet baterije je predviđen za do 6000 povlačenja (pufova).

Podeli sa prijateljima

Vozol Star 6000 5% jednokratni PUFF POD

Jednokratne elektronske cigarete (tj. PUFF POD-ovi) su sve popularnije širom sveta. Maksimalna moguća jednostavnost korišćenja i intezivni ukusi učinile su da Puff podovi dođu do zaista velikog broja korisnika. Iako su jednokratne elektronske cigarete tu od prvog dana vape ekspanzije širom sveta, do nedavno bile realno beskorisne. Tek sada, sa uporednim razvojem tehnologije i pojave NicSalt tečnosti, jednokratni puff pod-ovi dobijaju svoj smisao.Kompanija Vozol je jedan od svetskih lidera na polju jednokratnih puff podova. Nakon popularnog modela sa oznakom Alien, Vozol nam predstavlja STAR kolekciju jednokratnih e-cigareta. STAR modeli nam donose unapređenu varijantu grejača u obliku mrežice (mesh), za još intezivniji ukus i bolju efikasnost. Telo STAR jednokratnih puff-podova je izrađeno uglavnom od reciklirane plastike, što predstavlja značajan napredak u ekološkom smislu.
Takođe, usnik na ovim modelima je ergonomičnijeg oblika i izrađen od mekše plastike, što doprinosi kompletnom užitku.

Tank STAR 6000 modela je osetno većeg kapaciteta i sadrži čak 14ml nicsalt tečnosti!
Za ovoliki tank bi po pravilu trebala i veća baterija, što bi finalni proizvod učinilo po dimenzijama neprihvatljivo velikim. Zato je Vozol u STAR 6000 jednokratni pod ubacio punjivu bateriju. Drugim rečima, ovo nisu jednokratni podovi u bukvalnom značenju jer se baterije mogu puniti.

U tanku je NicSalt tečnost jačine 5% (nikotin 50mg/ml). S obzirom da je baterija podešena da radi na maloj snazi kako bi joj se optimizovao kapacitet i produžilo trajanje, ovakva kombinacija tečnosti i baterije garantuje užitak i efikasnost svakom korisniku. Vozol STAR 6000 bi trebao korisniku da pruži do nekih 6000 uvlačenja (pufova)!*


Uređaj je spreman za upotrebu.
Potrebno je samo da ga izvadite iz pakovanja, uklonite zaštitni silikonski čep na usniku, i možete ga koristiti.

Grejač se aktivira automatski, uvlačenjem vazduha. Ne postoji prekidač i nema podešavanja, samo povučete vazduh i e-cigareta radi!

 
Nakon što se baterija isprazni, možete je dopuniti. Puni se preko klasičnog USB Tip-C kabla, preporuka je da ne koristite punjače velike snage (preko 1A). Ukoliko je baterija napunjena a uređaj ne proizvodi paru (ili daje zagoreo ukus), tank je potrošen i STAR 6000 se više ne može koristiti. Od tog momenta je neupotrebljiv i možete ga baciti tj. odložiti na nekom od mesta predviđenim za reciklažu baterija. Tank se ne može naknadno puniti!

 

SADRŽAJ KOMPLETA:
- Vozol STAR 6000 jednokratna e-cigareta 5% nikotin*Brojka od 6000 povlačenja je informativnog karaktera, precizno trajanje nekog jednokratnog uređaja zavisi od mnogo faktora (učestalost korišćenja, dužina povlačenja...) i ne može biti isti za sve korisnike.

Jačina nikotina:5% (50mg/ml)   
Max. broj povlačenja (puffova):6000   

Pitanja i Odgovori
Proizvodi iz iste kategorije


Komentari

  Morate biti prijavljeni kako bi poslali komentar!

  Prijavi se

  Samo najbolji brendovi

  U Inhalici ćete pronaći najbolji asortiman popularnih brendova za e-cigarete i e-tečnosti  PGVG Labs
  Charlie`s Chalk Dust
  Reewape
  BP Mods
  YiHi SXmini
  Uwell
  Geekvape
  Aspire
  Innokin
  KTS
  Elf Bar
  Wotofo
  VoopooTech
  Vaporesso
  VBAR