Vozol Alien 5000 2% jednokratni PUFF POD


Vozol Bar
Ukus*

Odaberite opciju iznad kako biste mogli da poručite ili proverite dostupnost.

1,599.00 RSD

Jednokratna e-cigareta (PUFF POD) Vozol Alien 5000 sa baterijom koja se može puniti. U tanku je nikotinska so jačine 20mg/ml, kapacitet baterije je predviđen za do 5000 povlačenja (pufova).

Podeli sa prijateljima

Vozol Alien 5000 2% jednokratni PUFF POD

Jednokratne elektronske cigarete (tj. PUFF POD-ovi) su sve popularniji širom sveta. Nekoliko je razloga za ovu, mnogima neočekivanu popularnost. Pre svega, sve je veći broj onih koji bi da probaju elektronsku cigaretu ali ne bi da daju mnogo novca jer nisu sigurni da će im vape odgovarati. Mnoge korisnike odbija sve ono što uglavnom prati korišćenje nekog kvalitetnijeg modela: podešavanje, izbor grejača, punjenje tečnosti, itd... Pa onda rešavanje tekućih problema poput kada menjati grejač, ako curi - zašto curi...

Jednokratne elektronske cigarete su tu od prvog dana vape ekspanzije širom sveta, ali su do nedavno bile realno beskorisne. Tek sada, sa uporednim razvojem tehnologije i pojave NicSalt tečnosti, jednokratni puff pod-ovi dobijaju svoj smisao.Kompanija Vozol je jedan od svetskih lidera na polju jednokratnih puff podova. Nakon veoma popularnog modela Alien 3000, Vozol nam predstavlja Alien 5000 koji donosi neka značajna unapređenja.
Tank Alien 5000 modela je osetno većeg kapaciteta i sadrži čak 14ml nicsalt tečnosti!
Za ovoliki tank bi po pravilu trebala i veća baterija, što bi finalni proizvod učinilo po dimenzijama neprihvatljivo velikim. Zato je Vozol u Alien 5000 jednokratni pod ubacio punjivu bateriju. Drugim rečima, ovo nisu jednokratni podovi u bukvalnom značenju jer se baterije mogu puniti.

U tanku je NicSalt tečnost jačine 2% (nikotin 20mg/ml). S obzirom da je baterija podešena da radi na maloj snazi kako bi joj se optimizovao kapacitet i produžilo trajanje, ovakva kombinacija tečnosti i baterije garantuje užitak i efikasnost svakom korisniku. Vozol Alien 5000 bi trebao korisniku da pruži do nekih 5000 uvlačenja (pufova)!*


Uređaj je spreman za upotrebu.
Potrebno je samo da ga izvadite iz pakovanja, uklonite zaštitni silikonski čep na usniku, i možete ga koristiti.

Grejač se aktivira automatski, uvlačenjem vazduha. Ne postoji prekidač i nema podešavanja, samo povučete vazduh i e-cigareta radi!


Nakon što se baterija isprazni, možete je dopuniti. Puni se preko klasičnog USB Tip-C kabla, preporuka je da ne koristite punjače velike snage (preko 1A). Ukoliko je baterija napunjena a uređaj ne proizvodi paru (ili daje zagoreo ukus), tank je potrošen i Alien 5000 se više ne može koristiti. Od tog momenta je neupotrebljiv i možete ga baciti tj. odložiti na nekom od mesta predviđenim za reciklažu baterija. Tank se ne može naknadno puniti!

 

SADRŽAJ KOMPLETA:
- Vozol Alien 5000 jednokratna e-cigareta 2% nikotin*Brojka od 5000 povlačenja je informativnog karaktera, precizno trajanje nekog jednokratnog uređaja zavisi od mnogo faktora (učestalost korišćenja, dužina povlačenja...) i ne može biti isti za sve korisnike.

Jačina nikotina:2% (20mg/ml)   
Max. broj povlačenja (puffova):5000   

Pitanja i OdgovoriKomentari

Nema komentara za ovaj proizvod. Morate biti prijavljeni kako bi poslali komentar!

Prijavi se

Samo najbolji brendovi

U Inhalici ćete pronaći najbolji asortiman popularnih brendova za e-cigarete i e-tečnostiPGVG Labs
Charlie`s Chalk Dust
Reewape
BP Mods
YiHi SXmini
Uwell
Geekvape
Aspire
Innokin
KTS
Elf Bar
Wotofo
VoopooTech
Vaporesso
VBAR