Vozol Alien 3000 2% jednokratni PUFF POD


Vozol Bar
Ukus*

Odaberite opciju iznad kako biste mogli da poručite ili proverite dostupnost.

1,299.00 RSD

Jednokratna e-cigareta (PUFF POD) Vozol Alien 3000. U tanku je nikotinska so jačine 20mg/ml, kapacitet baterije je predviđen za do 3000 povlačenja (pufova).

Podeli sa prijateljima

Vozol Alien 3000 2% jednokratni PUFF POD

Jednokratne elektronske cigarete (tj. PUFF POD-ovi) su sve popularniji širom sveta. Nekoliko je razloga za ovu, mnogima neočekivanu popularnost. Pre svega, sve je veći broj onih koji bi da probaju elektronsku cigaretu ali ne bi da daju mnogo novca jer nisu sigurni da će im vape odgovarati. Mnoge korisnike odbija sve ono što uglavnom prati korišćenje nekog kvalitetnijeg modela: podešavanje, izbor grejača, punjenje tečnosti, itd... Pa onda rešavanje tekućih problema poput kada menjati grejač, ako curi - zašto curi...

Jednokratne elektronske cigarete su tu od prvog dana vape ekspanzije širom sveta, ali su do nedavno bile realno beskorisne. Tek sada, sa uporednim razvojem tehnologije i pojave NicSalt tečnosti, jednokratni puff pod-ovi dobijaju svoj smisao.Kompanija Vozol je jedan od svetskih lidera na polju jednokratnih puff podova (e-cigareta). Alien je kolekcija Vozol puff-ova intezivnijeg ukusa i visokih performansi, pa se model Alien 3000 sastoji od baterije kapaciteta 1200mAh i tanka zapremine 8ml.

U tanku je NicSalt tečnost jačine 2% (nikotin 20mg/ml). S obzirom da je baterija podešena da radi na maloj snazi kako bi joj se optimizovao kapacitet i produžilo trajanje, ovakva kombinacija tečnosti i baterije garantuje užitak i efikasnost svakom korisniku. Vozol Alien 3000 bi trebao korisniku da pruži do nekih 3000 uvlačenja (pufova)!*


Uređaj je spreman za upotrebu.
Potrebno je samo da ga izvadite iz pakovanja, uklonite zaštitni silikonski čep na usniku, i možete ga koristiti.

Grejač se aktivira automatski, uvlačenjem vazduha. Ne postoji prekidač i nema podešavanja, samo povučete vazduh i e-cigareta radi! Nakon što se baterija potroši, uređaj će prestati da proizvodi paru. Od tog momenta je neupotrebljiv i možete ga baciti. Baterija i tank se ne mogu naknadno puniti!
 

SADRŽAJ KOMPLETA:
- Vozol Alien 3000 jednokratna e-cigareta 2% nikotin*Brojka od 3000 povlačenja je informativnog karaktera, precizno trajanje nekog jednokratnog uređaja zavisi od mnogo faktora (učestalost korišćenja, dužina povlačenja...) i ne može biti isti za sve korisnike.

Jačina nikotina:2% (20mg/ml)   
Max. broj povlačenja (puffova):3000   

Pitanja i Odgovori
Proizvodi iz iste kategorije


Komentari

Nema komentara za ovaj proizvod. Morate biti prijavljeni kako bi poslali komentar!

Prijavi se

Samo najbolji brendovi

U Inhalici ćete pronaći najbolji asortiman popularnih brendova za e-cigarete i e-tečnostiYiHi SXmini
Uwell
Geekvape
Aspire
Innokin
KTS
Elf Bar
Wotofo
VoopooTech
Vaporesso
VBAR
Vape Spot
XTAR
Vozol Bar
Wick 'N' Vape