VOOPOO Vinci 800mAh POD


VoopooTech
Boja*

Odaberite opciju iznad kako biste mogli da poručite ili proverite dostupnost.

3,499.00 RSD
2,399.00 RSD

Vinci POD, uređaj sjajnih performansi i visokog kvaliteta izrade. Preporučuje se kako korisnicima koji traže prvu e-cigaretu sa kojom bi počeli svoje vapersko putovanje, tako i iskusnim korisnicima koji traže jednostavnu, rezervnu varijantu.

Podeli sa prijateljima

Voopoo Vinci POD 800mAh e-cigareta

Nakon velikog uspeha koji su postigli modeli iz prve serije Vinci uređaja, Voopoo nam predstavlja njihove unapređene verzije. Prvi je Vinci POD, uređaj sjajnih performansi upakovanih u proizvod visokog kvaliteta izrade. Maksimalna jednostavnost upotrebe i fenomenalna aroma koja se dobija na Vinci POD kertridžima, stavljaju ovaj model u vrh ponude 2021. godine. Vinci POD se zato preporučuje kako korisnicima koji traže prvu e-cigaretu sa kojom bi počeli svoje vapersko putovanje, tako i iskusnim korisnicima koji traže jednostavnu, rezervnu varijantu. 
Vinci POD se bez problema može koristiti i sa standardnim e-tečnostima (tzv. Freebase tečnosti) i sa NicSalt tečnostima. Konstrukcija grejača i performanse uređaja su takve da se ne preporučuje korišćenje tečnosti koje sadrže destilovanu vodu i u sastavu imaju manje od 70% VG-a.

Više o POD sistemima i NicSalt tečnostima možete saznati na linku Nikotinske soli i POD uređaji - šta su i čemu služe?

Našu ponudu NicSalt tečnosti možete pronaći na linku NicSalt tečnosti
Voopoo Vinci POD sadrži integrisanu bateriju kapaciteta 800mAh. Kapacitet tank kertridža je 2ml. Modernog je dizajna i jako lepo leži u ruci. Telo uređaja je izrađeno od visoko kvalitetnog materijala, bukvalno se na prvi dodir oseti razlika u odnosu na ostale uređaje u toj klasi. I pored toga što je visokog sjaja povećane je otpornosti na udarce, a kao šlag na tortu: ne skuplja otiske prstiju.
Rad Vinci uređaja kontroliše čuveni GENE elektronski čip, koji je ovde prilagođen zahtevu da se korisniku konstantno isporučuje snaga od 15W.
Vinci POD nema prekidač, aktivacija je automatska - čim povučete vazduh. Dodatni kvalitet mu daje mogućnost finog podešavanja protoka vazduha. Na boku uređaja, neposredno ispod kertridža, se nalazi klizač na kojem možete podesiti od tesnog do prilično otvorenog MTL protoka.

Ketridž je magnetima pričvršćen za bateriju uređaja. Dovoljno ga je samo ubaciti u ležište baterije i uređaj je spreman za upotrebu. U Vinci POD kertridž je ugrađena nova tehnologija koja sprečava vraćanje kondenza i eventualno curenje tečnosti iz tanka.
Zamenske tank kertridže za ovaj POD uređaj možete pronaći na stranici Voopoo Vinci POD kertridž

Baterija Vinci POD e-cigarete se puni preko usb porta nove generacije, Tip-C. Podržana je opcija brzog punjenja, ali se duži životni vek baterije i očuvanje njenog kapaciteta preporučuje korišćenje punjača manje izlazne snage (do 1A). 

SADRŽAJ KOMPLETA:

- Voopoo Vinci POD 800mAh e-cigareta
- USB kabal Tip-C
- Uputstvo

Uz ovaj komplet možete poručiti i malu Inhalika torbicu po specijalnoj ceni od 149din! Ova torbica je veoma zgodan dodatak svakoj POD e-cigareti, jer se u nju pored POD-a može spakovati i mala bočica tečnosti, usb kabal i rezervni kertridž / zamenska glava. Inhalika torbicu možete dodati u meniju na vrhu stranice.VAŽNA NAPOMENA: Na kutiji svakog proizvoda se nalazi serijski broj(S/N) pomoću kojeg na sajtu proizvođača možete proveriti originalnost svog primerka!

NEOPHODNO JE DA SAČUVATE OVAJ SERIJSKI BROJ RADI EVENTUALNE REKLAMACIJE! Zahtev proizvođača je da se uz reklamaciju priloži fizički primerak sličice sa serijskim brojem (dakle, sačuvate celo pakovanje ili samo deo gde je S/N) ili fotografija na kojoj se pored uređaja vidi S/N.

Unapred se zahvaljujemo na Vašem razumevanju.

Namena:Modeli za početnike   
Baterija:Integrisana baterijska ćelija   
Vrsta:MTL   
Osnovna boja:Braon    Crna    Crvena    Karbon    Ljubičasta    Multikolor    Pink    Srebrna    Zelena   

Pitanja i OdgovoriPovezani proizvodi


Proizvodi iz iste kategorije

Novo!
Voopoo Drag Nano 2 800mAh POD

Voopoo Drag Nano 2 800mAh POD

2.899,00 RSD

Novo!
Vapefly Manners II 850mAh POD

Vapefly Manners II 850mAh POD

2.599,00 RSD

Novo!
Uwell Caliburn A2S 520mAh POD

Uwell Caliburn A2S 520mAh POD

2.999,00 RSD

Akcija! -24%
Uwell Caliburn G 690mAh POD

Uwell Caliburn G 690mAh POD

3.799,00 RSD
2.899,00 RSD

Vaporesso XROS Mini 1000mAh POD

Vaporesso XROS Mini 1000mAh POD

2.249,00 - 2.699,00 RSD

Geekvape One 780mAh POD

Geekvape One 780mAh POD

3.499,00 RSD


Komentari

Nema komentara za ovaj proizvod. Morate biti prijavljeni kako bi poslali komentar!

Prijavi se

Samo najbolji brendovi

U Inhalici ćete pronaći najbolji asortiman popularnih brendova za e-cigarete i e-tečnostiPGVG Labs
Charlie`s Chalk Dust
Reewape
BP Mods
YiHi SXmini
Uwell
Geekvape
Aspire
Innokin
KTS
Elf Bar
Wotofo
VoopooTech
Vaporesso
VBAR