Voopoo Drag X Plus PRO 100W baterijski mod


VoopooTech
Boja*

Odaberite opciju iznad kako biste mogli da poručite ili proverite dostupnost.

6,199.00 RSD

Voopoo Drag X Plus PRO 100W baterijski mod. Drastično unapređena verzija Drag X Plus moda, sasvim sigurno se pozicionira kao jedan od najboljih single-21700 baterijskih modova.

Podeli sa prijateljima

Voopoo Drag X Plus Pro VW 100W baterijski mod

Drag X Plus Professional (označava se i PRO) je drastično unapređena verzija Drag X Plus baterijskog moda. Drag X Plus je doneo nekoliko značajnih unapređenja, pre svega podršku za 21700 Li-ion baterije, ali je elektronski čip u njemu imao limite zbog kojih nije odgovarao određenom procentu korisnika. Drag X Plus PRO ispravlja sve nedostatke prethodnika i bez pogovora se smešta na poziciju jednog od najboljih Single 21700 baterijskih modova na tržištu.
U Drag X Plus Pro je ugrađen Gene Fan 3.0 elektronski čip. Ova verzija ispravlja nedostatak prethodnog Gene Fan 2.0 čipa (iz Drag X Plus), pa sada izlazna struja uređaja ne zavisi od napunjenosti baterije i otpora grejača. Drugim rečima, uređaj radi precizno i stabilno sve dok se baterija ne isprazni.
Režim izmenljive snage (VW) u ovom uređaju je dostupan u dve varijante, SMART i RBA:
  • SMART opcija pomaže neiskusnim korisnicima, tako što nakon što ušrafite atomizer očita otpor grejača i automatski postavi vrednost snage na preporučenu za taj otpor. Korisnik onda tu preporučenu snagu može povećavati ili smanjivati prema svojim afinitetima, ali max snaga ne može ići preko preporučene za taj grejač. Ako skinete pa nakon određenog vremena vratite atomizer, uređaj će vratiti vrednost snage na poslednju koju ste koristili sa tim atomizerom! SMART opcija je isprogramirana za TPP zamenske glave koje se koriste u novim Voopoo atomizerima pa je realno beskorisna ukoliko koristite neke druge grejače, bilo da se radi o fabričkim zamenskim glavama ili DIY grejačima.
  • RBA opcija je režim rada u kojem nema preporučene snage niti dozvoljenog opsega, korisnik snagu postavlja prema ličnim afinitetima.
Promena između SMART i RBA opcije se vrši sa 3 brza klika prekidača.

Ljubitelje režima kontrole temperature (TC) će obradovati podatak da je Voopoo ostavio mogućnost da i ovaj režim ubacite u Drag X Plus PRO. Potrebno je da sa njihovog zvaničnog sajta skinete unapređenu verziju softvera.
Voopoo Drag X Plus PRO mod pokreće izmenljiva Li-ion 21700 baterija. Preporuka je da se koriste kvalitetne High Rate baterije, pogotovo ako se na ovom modu koriste DTL atomizeri na većim snagama.

Uređaj se može pokrenuti i pomoću jedne 18650 Li-Ion baterije, uz pomoć adaptera koji je deo kompleta.

Baterija se može puniti i unutar uređaja preko usb kabla nove generacije, Tip C. Prilikom punjenja, maksimalna dozvoljena struja je 2A! Preporuka je da se ovakvo punjenje ne koristi svakodnevno i da se za Li-ion baterije koristi poseban, specijalizovani punjač.

SADRŽAJ KOMPLETA:
- Voopoo Drag X Plus PRO 100W baterijski mod
- USB kabal Tip C
- Adapter za 18650 baterije
- UputstvoVAŽNA NAPOMENA: Na kutiji svakog proizvoda se nalazi serijski broj(S/N) pomoću kojeg na sajtu proizvođača možete proveriti originalnost svog primerka!

NEOPHODNO JE DA SAČUVATE OVAJ SERIJSKI BROJ RADI EVENTUALNE REKLAMACIJE!
Zahtev proizvođača je da se uz reklamaciju priloži fizički primerak sličice sa serijskim brojem (dakle, sačuvate celo pakovanje ili samo deo gde je S/N) ili fotografija na kojoj se pored uređaja vidi S/N.

Unapred se zahvaljujemo na Vašem razumevanju.

Baterija:1 x 18650    1 x 21700   
Osnovna boja:Braon    Crna    Plava    Silver    Tamno siva   

Pitanja i OdgovoriKomentari

Nema komentara za ovaj proizvod. Morate biti prijavljeni kako bi poslali komentar!

Prijavi se

Samo najbolji brendovi

U Inhalici ćete pronaći najbolji asortiman popularnih brendova za e-cigarete i e-tečnostiBP Mods
YiHi SXmini
Uwell
Geekvape
Aspire
Innokin
KTS
Elf Bar
Wotofo
VoopooTech
Vaporesso
VBAR
Vape Spot
XTAR
Vozol Bar