VOOPOO Drag X 80W VW POD


VoopooTech
Boja*

Odaberite opciju iznad kako biste mogli da poručite ili proverite dostupnost.

5,799.00 RSD

Fantastičan POD uređaj koji pokreće single-18650 baterija i ima kapacitet kertridža od čak 4.5ml. Preporučuje se kako početnicima, tako i naprednim korisnicima.

Podeli sa prijateljima

Voopoo Drag X VW 80W POD e-cigareta

Nakon velikog uspeha modela iz Vinci kolekcije, kompanija Voopoo je podigla lestvicu i novim Drag uređajima postavila nove standarde u svetu POD uređaja. Drag S i Drag X su modeli predstavljeni početkom 2020. godine, u koje je implementirano sve najbolje iz Vinci kolekcije uz dodatak nekoliko interesantnih unapređenja. Tu se pre svega misli na vizuelni dojam, jer dizajn Drag S i Drag X uređaja nikoga ne ostavlja ravnodušnim.


Drag X je "jači" od ova dva modela, pokreće ga izmenljiva Li-ion 18650 baterija i maksimalna izlazna snaga je 80w.


Drag X se bez problema može koristiti i sa standardnim e-tečnostima (tzv. Freebase tečnosti) i sa NicSalt tečnostima. Konstrukcija grejača i performanse uređaja su takve da se ne preporučuje korišćenje tečnosti koje sadrže destilovanu vodu i u sastavu imaju manje od 70% VG-a.

Više o POD sistemima i NicSalt tečnostima možete saznati na linku Nikotinske soli i POD uređaji - šta su i čemu služe?

Našu ponudu NicSalt tečnosti možete pronaći na linku NicSalt tečnostiVoopoo Drag X VW POD pokreće izmenljiva Li-ion 18650 baterija. Kapacitet tank kertridža je čak 4.5ml. Modernog je dizajna i jako lepo leži u ruci, a na ekranu u boji visoke rezolucije su prikazani svi parametri bitni za rad uređaja.


Rad Drag X uređaja kontroliše čuveni GENE elektronski čip, ovde u verziji Gene.TT. GENE.TT verzija elektronskog čipa je prilagođena potrebama POD uređaja nove generacije i donosi nekoliko fenomenalnih rešenja.

SMART opcija GENE.TT elektronike pomaže neiskusnim korisnicima, tako što pri ubacivanju kertridža sa zamenskom glavom očita otpor grejača i automatski postavi vrednost snage na preporučenu za taj otpor.

Ako skinete pa nakon određenog vremena vratite atomizer, uređaj će vratiti vrednost snage na poslednju koju ste koristili sa tim atomizerom!

U SMART režimu se izlazna snaga može postaviti samo u opsegu preporučenom za taj otpor grejača!

Sa 3 brza klika se prebacuje u RBA režim. U ovom režimu nema preporučene snage niti dozvoljenog opsega, korisnik snagu postavlja prema ličnim afinitetima.


Ketridž je magnetima pričvršćen za bateriju uređaja, a zamenska glava se samo ubaci (utisne) u ležište kertridža. Osnova kertridža je okrugla, tako da će raditi kako god da ga ubacite u ležište.

Drag X donosi interesantno rešenje za podešavanje protoka vazduha, preko polugice na sredini uređaja se sinhronizovano otvaraju/zatvaraju otvori za vazduh na boku.

Za razliku od Drag S, Drag X nema mogućnost izbora da li ćete koristiti manuelno (klik na prekidač) ili automatsko aktiviranje grejača. Na Drag X se grejač može aktivirati isključivo klikom na prekidač.

Kertridž nema integrisane grejače, nego se zamenske glave mogu menjati zasebno. Drag X koristi tzv PnP zamenske glave, već poznate i priznate među vaperima širom sveta. U ponudi je nekoliko različitih verzija, za MTL korišćenje i za DTL korišćenje. Postoji i nekoliko RBA glava za Vinci, gde korisnik može sam da napravi i postavi grejač prema svojim afinitetima.

PnP zamenske glave za Drag X možete pronaći na stranici Voopoo PnP zamenske glave

Zamenske tank kertridže možete pronaći na stranici Voopoo Drag S / Drag X kertridž

Ukoliko ste MTL korisnik, pravi izbor za Vas je PnP MTL tank kertridž

U ponudi je i 510 adapter za Drag S i Drag X, koji ovaj uređaj jednostavno pretvara u VW baterijski mod, pa na njemu možete koristiti sve standardne 510 atomizere! Ovaj adapter možete pronaći na stranici 510 adapter za Voopoo Drag S / Drag X

Baterija se može puniti i unutar uređaja, preko usb kabla nove generacije, tip-C. Prilikom punjenja, maksimalna dozvoljena struja je 1A! Preporuka je da se ovakvo punjenje ne koristi svakodnevno, i da se za Li-ion baterije koristi poseban, specijalizovani punjač.

SADRŽAJ KOMPLETA:
- Voopoo Drag X VW 80W POD e-cigareta
- USB kabal
- Zamenske PnP glave: VM6, VM1
- Uputstvo

VAŽNA NAPOMENA: Na kutiji svakog proizvoda se nalazi serijski broj(S/N) pomoću kojeg na sajtu proizvođača možete proveriti originalnost svog primerka!

NEOPHODNO JE DA SAČUVATE OVAJ SERIJSKI BROJ RADI EVENTUALNE REKLAMACIJE! Zahtev proizvođača je da se uz reklamaciju priloži fizički primerak sličice sa serijskim brojem (dakle, sačuvate celo pakovanje ili samo deo gde je S/N) ili fotografija na kojoj se pored uređaja vidi S/N.

Unapred se zahvaljujemo na Vašem razumevanju.

Namena:Napredni modeli   
Baterija:1 x 18650   
Vrsta:RDTL    DTL   
Osnovna boja:Braon    Crna    Crvena    Karbon    Multikolor    Plava    Srebrna    Tamno siva   

Pitanja i OdgovoriKomentari

  Morate biti prijavljeni kako bi poslali komentar!

  Prijavi se

  Samo najbolji brendovi

  U Inhalici ćete pronaći najbolji asortiman popularnih brendova za e-cigarete i e-tečnosti  Vapepro
  PGVG Labs
  Charlie`s Chalk Dust
  Reewape
  BP Mods
  YiHi SXmini
  Uwell
  Geekvape
  Aspire
  Innokin
  KTS
  Elf Bar
  Wotofo
  VoopooTech
  Vaporesso