Vbar CUBO MINI 1500 5% jednokratni PUFF POD


VBAR
Ukus*

Odaberite opciju iznad kako biste mogli da poručite ili proverite dostupnost.

699.00 RSD

Jednokratna e-cigareta (PUFF POD) VBAR Cubo Mini. U tanku je nikotinska so jačine 50mg/ml, kapacitet baterije je predviđen za do 1500 povlačenja (pufova).

Podeli sa prijateljima

Vbar CUBO MINI 1500 5% jednokratni PUFF PODJednokratne elektronske cigarete (tj. POD-ovi) su sve popularniji širom sveta. Nekoliko je razloga za ovu, mnogima neočekivanu popularnost. Pre svega, sve je veći broj onih koji bi da probaju elektronsku cigaretu ali ne bi da daju mnogo novca jer nisu sigurni da će im vape odgovarati. Mnoge korisnike odbija sve ono što uglavnom prati korišćenje nekog kvalitetnijeg modela: podešavanje, izbor grejača, punjenje tečnosti, itd... Pa onda rešavanje tekućih problema poput kada menjati grejač, ako curi - zašto curi...

Jednokratne elektronske cigarete su tu od prvog dana vape ekspanzije širom sveta, ali su do nedavno bile realno beskorisne. Tek sada, sa uporednim razvojem tehnologije i pojavom tečnosti sa nikotinskim solima (NicSalt), jednokratni pod-ovi dobijaju svoj smisao.
Cubo Mini 1500 je novi model kompanije VBAR, jedne od najpoznatijih kompanija za proizvodnju jednokratnih e-cigareta.
Vbar Cubo Mini je uređaj malih dimenzija i neobičnog oblika (u osnovi nije krug nego kvadrat), ali osnovna karakteristika ovog modela su fenomenalni ukusi i dugotrajnost baterije. U Cubo Mini uređaju su integrisani baterija od 700mAh, grejač i tank zapremine 4.5ml.

U tanku je NicSalt tečnost jačine 5% (nikotin 50mg/ml). S obzirom da je baterija podešena da radi na maloj snazi kako bi joj se optimizovao kapacitet i produžilo trajanje, ovakva kombinacija tečnosti i baterije garantuje užitak i efikasnost svakom korisniku. Vbar Cubo Mini bi trebao korisniku da pruži do nekih 1500 uvlačenja (pufova)!*

Uređaj je spreman za upotrebu. Potrebno je samo da ga izvadite iz pakovanja, uklonite zaštitni silikonski čep na usniku, i možete ga koristiti.

Grejač se aktivira automatski, uvlačenjem vazduha. Ne postoji prekidač i nema podešavanja, samo povučete vazduh i e-cigareta radi! Nakon što se baterija potroši, uređaj će prestati da proizvodi paru. Od tog momenta je neupotrebljiv i možete ga baciti.

Baterija i tank se ne mogu naknadno puniti!

Ukoliko ste baš Vi neko ko bi da proba e-cigaretu i vidi da li mu ova priča odgovara, ili imate u okruženju nekog koga bi želeli da prevedete u vaperske vode, Vbar CUBO Mini je sjajna test opcija!
SADRŽAJ KOMPLETA:
- Vbar Cubo Mini jednokratna PUFF POD e-cigareta 5% nikotin
*Brojka od 1500 povlačenja je informativnog karaktera, precizno trajanje nekog jednokratnog uređaja zavisi od mnogo faktora (učestalost korišćenja, dužina povlačenja...) i ne može biti isti za sve korisnike.

Jačina nikotina:5% (50mg/ml)   
Max. broj povlačenja (puffova):1500   

Pitanja i OdgovoriKomentari

Nema komentara za ovaj proizvod. Morate biti prijavljeni kako bi poslali komentar!

Prijavi se

Samo najbolji brendovi

U Inhalici ćete pronaći najbolji asortiman popularnih brendova za e-cigarete i e-tečnostiPGVG Labs
Charlie`s Chalk Dust
Reewape
BP Mods
YiHi SXmini
Uwell
Geekvape
Aspire
Innokin
KTS
Elf Bar
Wotofo
VoopooTech
Vaporesso
VBAR